Детски батути и трамплини

  1. 25.00 лв.
  2. 75.90 лв.
  3. 79.00 лв.
  4. 115.90 лв.
  5. 142.00 лв.
  6. 309.00 лв.
  7. 309.90 лв.
  8. Дъждобран за батут 12F Sonne Sport | P99129 Дъждобран за батут 12F Sonne Sport | P99129
    Няма наличност!
  9. Дъждобран за батут 10Ft Sonne Sport | P99128 Дъждобран за батут 10Ft Sonne Sport | P99128
    Няма наличност!
  10. Дъждобран за батут 8F Sonne Sport | P99127 Дъждобран за батут 8F Sonne Sport | P99127
    Няма наличност!
  11. Платно за батут, 10 фута | P99123 Платно за батут, 10 фута | P99123
    Няма наличност!
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 50

Детски батути и трамплини

Батутът е устройство, използвано с развлекателна, гимнастическа и разбира се фитнес дейност. По същество той представлява здраво вплетено платно, опънато с пружини на твърда, или друга форма конструкция. Батутът е подходящ както за деца, така и за ползване от възрастен. Използването му ускорява сърдечни тонус и заздравява абсолютно цялата мускулатура в човешкото тяло. 

Видове и размери на батути за скачане

Закупуването на батут може да се превърне и в супер идея за забавление през уикенда с вашето дете. Батутите са с различна форма, големина, практичност и разбира се цена. В България се налага мерната единица фут (FT) за оразмеряване на размерна. Този тип мерна единица не е особено популярен в нашите географски ширини. 

Размер във фут (FT) Размер в сантиметри
   
Батут 6 фута (6FT) 183 см. в диагонал
Батут 8 фута (8FT) 243 см. в диагонал
Батут 10 фута (10FT) 305 см. в диагонал
Батут 12 фута (12FT) 365 см. в диагонал
Батут 14 фута (14FT) 426 см. в диагонал
Батут 15 фута (15FT) 457 см. в диагонал

Батутът е широко разпространен в целия свят и може да бъде използван както в паркове, молове, градини така и задния двор при баба и дядо. Неговите ползи за здравето и кондицията при децата е отдавна установена и доказана. Все по често детски батут може да бъдат видени в паркове, заведения и молове. Все по-популярно става използването за тема на рождени дни, защото използването на подобно съоръжение винаги гарантира супер забавление. А като добавим и здравословния ефект върху ползвателите, то наличието на батут за скачане си е супер за всяко дете.

Нужно пространство за монтаж на батут във вашия дом

Най-популярната форма в България е този, който има кръгла форма. Винаги, наистина винаги имайте предвид факта, че при изчисляване на вашия размер (възможност) на батут трябва да добавите поне метър допълнително. По този начин ще гарантирате свободното движение около батута от децата. 

  • Ако търсите да закупите батут в кръгла форма, но нямате достатъчно място в двора си, тогава такъв в размер 6 FT, 8 FT, 10 FT е подходящ за вас. Тези размери са подходящ за вила, къща, веранда с малък размер. Също така те са и най-предпочитание от родителите защото са удобни за сглобяване и местене. Не забравяйте, че това е продукт, предназначен за използване от едно дете в режим на скачане. Важно е да се знае, че например батут за двор в размер батут 6 фута е и по-ниско до земята и е от ключово значение теглото на ползвателите му. 
  • Ако имате пространство инвестирайте в размер батут 10 фута. Този размер всъщност е дългосрочната инвестиция защото размера е подходящ за наистина забавна игра без да се притеснявате от наранявания. 
  • Размер на батут 12 фута е идеален за семейства (или просто ползватели) повече от 3-4 деца. Площта за скачане е достатъчно голяма за да се гарантира безпроблемната забава. Ключово за този размер е широката възрастова група, която може да използва батута.

В категорията батути и трамплини за деца можете да избирате между батути с мрежа, надуваеми батути, трамплини и различни аксесоари за батут. Разнообразието от модели от всеки един вид са толкова разнообразни, че трудно се събират на едно място. Всички тези продукти са с високо качество и безопасни за употреба от децата в различните възрастови периоди. Всички батути и трамплини притежават и нужните сертификати, съгласно международните стандарти за качество и безопасност на детето. Много желани и занимателни игри за децата. Така те едновременно се забавляват и изразходват енергията си на правилното място. Разгледайте всички налични артикули в нашия онлайн магазин.

Най-хубавите батути! Защо от Патиланци.бг?

За забавна игра на закрито или открито, нашите страхотни батути са най-добрият избор за вашето дете. Всички наши батути са с устойчив материал, които гарантира здравината му във времето. Със страхотните си характеристики от доказан производител, батутите са със здрава конструкция, плътна основа за забавна и безопасна игра. Батута е чудесен начин за разтоварване от напрегнатият ден, както за възрастни, така и за малчуганите, които им се иска да се позабавляват малко. Батутите са подсигурени с мрежа, която ще гарантира безопасността на децата, като се забавляват в него. 

Чудесен начин за забавен и зареждащ спорт, са трамплините. Какъв по-добър начин да получите свеж въздух и страхотно упражнение от това да скачате нагоре и надолу върху собствения си батут!

В Patilanci.bg ще намерите:

  • детски батути,
  • батут 244 см,
  • батут 305 см,
  • фитнес батути и много други.

В нашият онлайн магазин може да откриете и точните аксесоари, подходящи за нашите уникални батути, като мрежа за батут, покривало за пружини, платно за скачане, пружини за батут от устойчив материал, който ще издържа на смяната на сезонте във времето.