Направете рождените дни на вашите деца незабравим ден с тези изпълнени със забавления дейности!

Рождените дни се случват само веднъж в годината и много деца очакват големия си ден със седмици (ако не и месеци или повече). В този момент може да имате всичко под контрол. Темата, местоположението и планирането на храната; всичко мина гладко само с едно нещо, останало на чертожната дъска — забавление за детско парти.

Гостите трябва да се забавляват, особено децата. Не можем да го наречем парти без дейности, които да ги занимават, нали? Да ви кажа откровено, възрастните са по-лесни за угаждане. Музиката, напитките и добрият стар разговор могат да ни държат с часове. Но за деца? Ще трябва да грабнете вниманието им и да го задържите.

Така че, за да помогнете за началото на това парти, вижте тези идеи за детски партита, които ще направят деня на вашето мъниче наистина специален!

1. Магически шоута

Детските партита не трябва да започват без малко магия! Магическите представления забавляват децата и дори възрастните часове наред. Кой не би искал да види заек, изваден от шапката на магьосник? Знаем, че бихме! Повярвайте ми, няма трик - това е магия!

2. Рисуване на лице и бляскави татуировки

Рисуването на лица е страхотна идея за забавление за рожден ден

Тигър, приказна принцеса? Вашите деца и техните приятели могат да бъдат които и каквито пожелаят с рисуване на лица и блестящи татуировки. Това може да бъде Направи си сам, ако имате уменията или можете да наемете професионалист да го направи, което работи най-добре за вас! Просто вземете нетоксична боя за лице и блестящи татуировки и ще сте готови.

3. Надуваеми къщи и батути

Ако искате децата ви да се забавляват, докато изгарят енергията си, надуваемите къщи и  батутите  са страхотни възможности за вас. Вълнуващо е, децата просто го обожават и могат да създават нови спомени с приятелите си. Можете също така да направите батутите много по-вълнуващи, като ги напълните с толкова цветни топки, колкото искате, и ще си осигурите яма за подскачащи топки. Или добавете вода за горещите летни дни!

4. Карайте акумулаторни коли и акумулаторни мотори

Сега, ако имате повече свободно място в задния си двор и децата ви обичат колите, може би е време да им вземете първите им акумулаторни коли! Позволете им да се насладят на партито в своето Lamborghini или Bentley. Просто се опитай да не ревнуваш твърде много.

5. Плувни партита

Децата и дори възрастните обичат партита край басейна, тъй като това ни разхлажда в горещ ден. Плъзгачите и пързалките със сигурност също ще бъдат страхотен хит! Компаниите обикновено предлагат пакети за партита за този тип събития, но ако имате собствен басейн, това е едно основно нещо. Ако сте домакин на партито у дома, можете да помолите член на семейството или друг родител да помогне. Дръжте под око децата. Безопасността на първо място!

6. Баскетболни кошове

Не сте фен на надуваемите къщички и батутите, но все пак искате децата ви да се забавляват и да се разминат да спят тази вечер? Баскетболът е забавен спорт и също така създава страхотна тема! Можете да разделите децата на отбори и да ги накарате да играят за награда или дори да организирате собствено състезание по наказателни удари.

7. Изкуства и занаяти

Ако не искате нищо изискано, този тип дейност всъщност не се нуждае от толкова време и пари за подготовка. Просто добавете малко хартия, моливи и комплекти пастели, магнитна дъска след което оставете творчеството им да се развихри! Но разбира се, винаги можете да изберете по-сложен (макар и по-скъп) вариант. Можете да наемете професионалист, който да осигури материалите и да планира художествените дейности вместо вас. Или можете да отидете в студио, което предлага арт парти пакети. Така или иначе, тази идея е идеална за вашите малки творци!

8. Караоке партита

О, те обичат да пеят? Не казвай повече! Караоке баровете позволяват дневни партита за деца, където те могат да пеят от сърце, докато се наслаждават на закуски и напитки, които обикновено са включени в пакета. Можете също така да наемете звукозаписно студио за деня, така че гостите да могат да запишат песен, която да слушат у дома. Дейност, която със сигурност е забавна и ще насърчи децата ви да преследват своите таланти.

9. Готвене или печене

Децата понякога се радват да помагат в кухнята, така че защо да не им позволите да направят своя пица или дори да изпекат торта на рождения си ден? Има някои компании, които предоставят този вид дейност за малки кулинари. Това е техният шанс да покажат и своите творчески умения. Друг бонус? Може да се получи нещо наистина вкусно ( или поне годно за консумация), което могат да споделят с гостите. Внимавай, Гордън Рамзи!

10. Люлки и пързалки

По-релаксиращо, но приятно време на вашата собствена люлка може да свърши работа. Люлките и пързалките са идеални за неструктурирана следобедна игра. Освен това може да се хареса на деца от всички възрасти! Позволете на децата си да се наслаждават на забавления на открито. В края на краищата нищо не е по-добро от класиката!

11. Направи си сам развлечения и игри за детско парти

Деца, играещи на музикални столове на открито

И накрая, определено не на последно място, класиката! Ако искате нещо просто, но изключително забавно, със сигурност няма да сгрешите с добрите стари музикални столове, предайте колета или забийте опашката на магарето. Още по-добре е, че можете да извършвате всички тези дейности, без да се притеснявате, че ще разбиете банката. Забавно и напълно бюджетно.

Отпразнувайте рождения ден на децата си с някоя от тези вълнуващи идеи за парти и го направете ден, който те никога няма да забравят!