Трансформърс

 1. 69.90 лв.
 2. 85.90 лв.
 3. 44.90 лв.
 4. 44.90 лв.
 5. Бъмбълби DJ Hasbro Transformers | P80108 Бъмбълби DJ Hasbro Transformers | P80108
  Няма наличност!
 6. Оръжие Hasbro Transformers | P80107 Оръжие Hasbro Transformers | P80107
  Няма наличност!
 7. Топче Bakugan Battle Planet Basic Ball 1 бр. | P79616 Топче Bakugan Battle Planet Basic Ball 1 бр. | P79616
  Няма наличност!
 8. Бъмбълби боец - Hasbro Transformers | P77065 Бъмбълби боец - Hasbro Transformers | P77065
  Няма наличност!
 • 1
 • 2

Артикули 1-36 от 37

Трансформърс през годините

Историята на трансформаторите: от играчка до наследство
Имаше много играчки и анимационни филми, които избухнаха на сцената през 80-те години на миналия век, но дали една стоеше над останалите?
Трансформърите бяха линия играчки и анимационни серии от 1984 г., произведени от Hasbro и станаха една от най-продаваните играчки на всички времена. Трансформърс доведоха до анимационен филм през 1986 г., много бъдещи линии на играчки и поредица от екшън филми.
Това е то. Окончателният сериал за играчки и анимационни филми за мен, израснал през 80-те. GI Joe беше много близък втори, но нещо просто завладя въображението по различен начин с Transformers.
Transformers оформиха цяло поколение и причиниха значителна болка с Transformers: The Movie от 1986 г.
Така че нека погледнем назад коя според мен е най-великата играчка.


Оригиналните трансформатори

Transformers не беше оригинална идея. Произходът започва с линията играчки Diaclone, произведена от Takara Toys , стартирана през 1980 г.
Това беше линия от играчки, която включваше трансформиращи се превозни средства и роботи, които бяха пилотирани от миниатюрни фигури, идващи от линията играчки за микро-човеци.
През 1982 г. те пуснаха линия от автомобили-роботи, които също могат да се трансформират. Hasbro — или твърде мързелив, за да измисли нещо, или просто виждайки огромния потенциал — лицензира линията играчки „кола-робот“ заедно с линията за микро мъж от Takara .
Те биха комбинирали и двете неща заедно, за да създадат Трансформърс.

Създаване на модерни трансформатори

Hasbro знае, че не е идеален ход просто да пусне нова линия играчки. Давайки на играчките предистория и профили на героите, създаде повече идентичност, с която децата могат да се свържат.
Трансформиращият се робот е готин, но е много по-интересно, когато разберете, че са роботизирана раса от планета, наречена Кибертрон, и се състои от добри и зли роботи.
Hasbro се обърна към Marvel , за да разработи предистория, имена и кратки описания на всеки герой. Главният редактор Джим Шутър и Денис О'Нийл ще разработят историята, докато Боб Будянски ще създаде имената и характеристиките на Трансформъра.

Предисторията на Трансформърс

В случай, че това е съвсем ново за вас или имате нужда от освежаване, ето легендата за Трансформърсите:
Трансформърите са съставени от героичните автоботи, водени от Оптимус Прайм и злите десептикони, водени от злодея Мегатрон. Те живеят на метална планета, наречена Кибертрон. И двете групи ще трябва да напуснат Кибертрон, за да намерят алтернативни източници на енергия, за да съживят военните си усилия.
Това ги накара да се разбият на Земята, където лежаха в спящо състояние в продължение на 4 милиона години. Когато се събуждат през 1984 г., измамите ограбват Земята, докато автоботите се опитват да защитят новия свят, в който се намират.
Това нямаше да бъде напълно разкрито до стартирането на анимационния сериал през 1986 г., но общата история на Autobots срещу The Deceptions беше там. Анимационният сериал (до който ще стигнем малко по-късно) беше един от най-ранните и най-успешни примери за шоу, правено за стартиране на линия играчки.

Първото поколение играчки трансформатори

През годините и десетилетията ще излязат много играчки от Трансформърс, но ще разгледаме главно тези, които излязоха в средата на 80-те, които ще се връзват в карикатурата и оригиналния филм.
Първото издание на Transformers включваше доста играчки, всъщност 28; 18 автобота и 10 десептикона. От тези 28 играчки, единадесет от автоботите ще се трансформират в коли, шест в мини коли и една в полутракторно ремарке - Optimus Prime, очевидно.
За десептиконите три ще се превърнат в самолети, един ще бъде касетофон, пет ще бъдат много касети (децата питат родителите ви какво е касета) и един ще се превърне в пистолет. Успех да го направите днес.
Въпреки че изглежда като голяма линия играчки, те взеха тези от оригиналната серия на Diaclone и повечето са клонинги един на друг. Те щяха да сменят боята и аксесоарите, но физическите действия за трансформирането им ще бъдат същите.
Така че сякаш са пуснали само 10–12 играчки.

Първият сезон

Първият официален сезон изнесе 13 епизода, които вече са били поръчани и продуцирани преди този мини-сериал дори да бъде излъчен. Hasbro планираше много напред, знаейки, че ще бомбардират нищо неподозиращи деца като мен с всички трансформатори, с които можем да се справим.
Предпоставката на първия сезон е, че десептиконите са имали *предупреждение за спойлер*, оцелели след катастрофата в океана и сега изграждат „космически мост“ за телепортиране на ресурси обратно към Кибертрон.
Основна дъга на сезона включва технологията, която използват, което води до „Ultimate Doom“, което беше заключението от три части, където десептиконите телепортират Кибертрон в орбитата на Земята.

Големи промени във втория сезон

Така че сега всичко се нагрява. Деца са по дяволите, след като са видели това шоу и последващата линия от играчки.
Шоуто промени формата и вместо да има дъга или тема, за да ги свърже всички, всяко предаване беше самостоятелен епизод. По този начин телевизионните оператори можеха да ги излъчват в произволен ред и да не създават объркване сред сюжетната линия.
Това е моментът, когато нещата, свързани с промоцията, стъпиха на най-висока скорост. Докато минисериалът и първата серия представиха историята и главните герои, втората серия правеше всеки епизод реклама за отделни герои. Светлината на прожекторите на отделен герой или групи от герои ще се свърже с конкретна предстояща версия.
Ето защо, когато гледате анимационни предавания - особено през този период от време - забелязвате, че героите винаги се обръщат един към друг с пълното си име.
Това беше важно за идентифициране на героя и последващата играчка. Те също така биха се позовавали на всяко превозно средство с пълното му име - върху което GI Joe би се съсредоточил силно. Децата трябваше да знаят името на играчката, за която ще крещят в средата на Walmart.
Не всичко беше просто търговия, тъй като създателите на поредицата поставиха за цел да разширят знанията и да създадат повече история. Те също така представиха първия женски трансформер и момиче на име Карли, което беше гаджето на Спайк.

Трансформърс: Филмът

Ще има разлика между втория и третия сезон, за да се пуснат Трансформърс: Филмът , който излезе на 8 август 1986 г. Действието се развива през 2005 г. — двадесет години след събитията от сезон 2.
Филмът направи няколко неща, това води до смъртта на определени герои, за да се премахнат всички преустановени продукти от 1984 и 1985 г., и въведе нов състав от герои за пускането на играчките от 1986 г.
Освен смъртта и насилието, това дори имаше някои проклятия и щеше да доведе до смъртта на Оптимус Прайм. Създателите на филма не разбраха въздействието, което ще имат върху поколение деца, тъй като просто се опитваха да извадят нови играчки за Коледа.
Основната предпоставка е, че десептиконите са завладели Кибертрон, докато автоботите се задържат на близките луни. Оптимус Прайм изпраща совалка на земята за доставки, но тя е отвлечена от Мегатрон, което води до смъртта, за съжаление, „изчистването“ на Ironhide, Ratchet, Prowl и Brawn.
Десептиконите пътуват до земята и атакуват Autobot City, убивайки още повече. Оптимус се завръща с Диноботите и той и Мегатрон го развеждат, което води до смъртта на Оптимус Прайм.
Старскрийм изхвърля ранения Мегатрон в космоса, докато Юникрон с размер на планета (озвучен от Орсън Уелс в последната му роля). Unicron може да яде други планети и предлага на Megatron ново тяло, ако той унищожи матрицата, която може да унищожи Unicron. Megatron вече е преопакован, за съжаление, „преобразуван“ в Galvatron. И той убива Старскрийм.
Краят на всичко това е, че автоботите атакуват Unicron, Hot Rod атакува Галватрон и след това получава матрицата, която го трансформира/ре-брандира като Rodimus Prime – точно както Оптимус каза, че ще се случи в най-мрачния им час. Тогава силата на матрицата унищожава Unicron.
Честно казано този филм е доста добър. Купих го на Blu-ray и анимацията е елитна. Саундтракът датира от него, но има някакъв ретро рок от 80-те. Не го видях до по-късно и не разбрах, че гледам 90-минутна реклама.


Бъдещето на трансформаторите

За да следвате пълния път на Трансформърс, може да отнеме дни и вероятно имате по-добри неща за вършене. Или не, но можем да завършим това заедно.
През следващите години те щяха да пуснат сезон 3, който продължава там, където филмът е спрял. Автоботите вече контролират Кибертрон, а Галватрон все още води десептиконите. Той също така включва завръщането на Starscream.


Oсновни предимства на играчките трансформъри за развитие на децата

The Transformers Toys е популярна линия от готини играчки „прикрити роботи“, които се предлагат повече от тридесет години.
Автоботите, които случайно са (добрите момчета) и измамите, които определено са (лошите момчета), идват от планетата Cybertron, която се облича.
Може би се чудите как в света тези играчки на трансформаторите могат да бъдат от полза за вашите деца, но вярвате или не, те всъщност са фантастични играчки за деца и са им от полза по различни начини.
Нека разгледаме по-отблизо как тези играчки Трансформърс могат да играят важна роля в развитието на вашето дете. Megatron, Optimus Prime и всички останали роботи с двойна функция на Transformers наистина могат да бъдат от полза за вашите деца и ние ще ви покажем четири от основните причини да купувате играчки трансформатори за вашите деца.


Ползи за развитието на децата от играчките трансформери


     1. Развитието на двигателните умения се засилва
Фините двигателни умения на вашето дете се усъвършенстват и подобряват чрез трансформиране на тези универсални играчки-роботи. Всеки от трансформаторите получава уникалното си име, защото с няколко основни хода играчката трансформатор се превръща от полезно превозно средство, общ предмет или оръжие направо в готов за битка робот.
Когато детето ви се заеме с трансформирането на една от тези играчки Трансформърс, то може да предприеме много стъпки, всички в зависимост от конкретния характер, и това помага за подобрена координация на очите и ръцете, развитие на фините двигателни умения и предимствата на практикуването.
     2. Децата научават урока, че не всеки или всичко е добър човек
Децата са сгушени сред онези хора, които ги защитават и обичат. Въпреки това, за тях е изключително важно да могат да разпознаят факта, че не всички хора, които срещат, имат най-доброто здраве в сърцето си.
Поради факта, че автоботите са изпратени на земята като пазители на човешката раса, вашите деца ще ги виждат като родители, членове на семейството и приятели.
Въпреки че казахте това, важно е децата ви да разберат, че всъщност има човешки версии на измами (лоши момчета) в техния свят и за съжаление е едно от нещата, които наистина трябва да се преподават на децата ви от много ранна възраст.
      3. Децата научават важността на екипната работа за постигане на голяма цел
Всички знаем, че работата в екип е от ключово значение в ежедневието, особено когато се занимавате с големи проекти, и всъщност е едно от предимствата, които детето ви научава, когато играе с играчките на Трансформърс.
      4. Насърчава се индивидуалното въображение и творчество
Трансформаторите учат детето ви никога да не съди книга по корицата. Например Мегатрон изглежда като плашещ войн, когато е във формата си на робот, но може бързо да се трансформира в пистолет Walther P38.
Това помага на Мегатрон да генерира фокусирани мощни енергийни взривове, които са по-мощни, отколкото когато е в своята роботизирана форма.
Децата ви научават творчески техники за използване на обикновени предмети и започват процеса на разработване на функции за въображение за всички за всякакви различни играчки и домакински предмети, които обикновено може да са просто общ предмет, но във въображението на вашето дете може да спаси света.
Както можете да видите, тази уникална линия играчки Трансформърс помага на децата ви по много полезни начини и само защото вие като родител или баба и дядо може да мислите, че играчки като Трансформърс не са образователни, може би помислете отново и отидете и купете играчка Трансформърс и опитайте се да общувате и да слушате децата си, докато спасяват човешката раса от десептиконите. 


Уникалните играчки на Трансформърс

 

В каталога сме избрали най-страхотните Трансформъри. Детето ви няма да съжалява, също и вие. Качени са продукти, които са харесвани и предпочитани от децата. Когато детето е доволно, родителите са спокойни и щастливи. Децата се забавляват със занимателните Трансформъри, а родителите имат време за малко почивка. Имате все още въпроси отосно Трансформърите? Потърсете ни, чрез формите за контакт, на разположение сме за вашите въпроси.