Frozen

 1. 24.90 лв.
 2. 13.90 лв.
 3. 26.90 лв.
 • 1
 • 2

Артикули 1-36 от 68

Трансформърс

Любимите играчки на Замръзналото кралство

Frozen на Disney може да е излязъл преди почти 8 години, но песните във филма и очарователните герои като Елза, Анна и Олаф не са отишли никъде. Frozen II също донесе нови песни (и нови герои като саламандъра Бруни) за деца от всички възрасти, в които да се влюбят.
Така че не е изненада, че на пазара има много Frozen играчки и други стоки. Има костюми, комплекти Lego, кукли, плюшени играчки, песни и игри в изобилие, спално бельо и бижута както за деца , така и за възрастни. За да осмислите всичко това и да ви помогнем да пазарувате играчки на Frozen в живота си, ние открихме най -добрите Frozen подаръци , които можете да закупите, включително Frozen съдове за печене и кухненски инструменти, очарователни сервизи за чай, уютни халати и пижами и някои от най-добрите играчки за 3-годишни , 4-годишни и 5-годишни.
Независимо дали пазарувате за принцеса на Дисни или дете по сърце, има подарък Frozen. (Не забравяйте да разберете кой герой е техният любим, преди да пазарувате!)

Замръзналото кралство - играчки излитат по рафтовете откакто първият филм излезе в кината преди повече от осем години...

Ще ви е трудно да намерите детска кутия за играчки, която не включва играчки Disney Frozen. От велосипеди до костюми, до кукли играчки Елза и Ана и дори клавиатури – завладя света и пазара на детски играчки от средата на 2010-те – дори взе короната като една от най-продаваните играчки за 2014 г.
С Frozen 2 на Disney Plus , заедно с нова документална поредица Frozen , нови поколения деца се включват в действието, което означава, че търсенето на стоки, базирани на този любим филм, отново достигна своя връх на популярност. Например, Frozen играчките винаги се появяват в списъка с най-добрите коледни играчки за годината.


Забавни факта, които не сте знаели

 •  Направата на Frozen отне 70 години
  Да, правилно прочетохте! Уолт Дисни искаше да направи този филм от 30-те години на миналия век! Историята никога не се чувстваше съвсем правилна и беше оставена настрана до 90-те, когато Disney се опита отново да издигне проекта от земята и отново през 2000 г. Едва през 2008 г. историята най-накрая започна да се събира и Frozen беше роден. Струва ли си да чакаме 70 години? Ние мислим така!
 • Елза първоначално беше лошият герой
  В оригиналните чернови Елза всъщност е била предназначена да бъде злодейката. Ранните скици я показват със синя кожа и черна коса, изглежда много страшно! Тя също не трябваше да бъде сестрата на Анна, а зла ледена кралица, която проклина кралството. Но през годините Disney осъзнаха, че искат филм за братя и сестри и семейна любов и се роди Frozen!
 • Базиран е на „Снежната кралица“
  Frozen е базиран на „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсън. Оригиналната история беше за две деца, Кай и Герда. Кай получава парче лед в сърцето си и злата Снежна кралица го отвлича. Приятелката му Герда трябва да го спаси от двореца на Снежната кралица, преди да е станало твърде късно! Има няколко намека към оригиналната история във филма, включително имена на герои и северноевропейска обстановка.
 • Дъщерите на Кристен Бел не харесват филма
  Според Кирстен Бел, която играе Анна, собствената й дъщеря не е фен на филма! За разлика от повечето млади момичета, тя не си пада по Frozen и не го гледа, когато се появи по телевизията. Кристен също така каза, че филмът може да е малко страшен за нея, тъй като е била доста млада, когато излезе. За да бъда честен, сигурно е доста странно да чуеш гласа на майка си в такъв известен филм!
 • Жив северен елен беше докаран в студиото
  За да се уверим, че са заснели и изобразили правилно вида на Свен, в анимационното студио беше докаран реален елен, за да го изучават аниматорите! Използването на модели от реалния живот е доста често срещана техника в Disney, която се използва от първите им филми, като Снежанка и понякога самите аниматори се намесват като модели! Те също така донесоха живо мече в студиото за филма Brother Bea r !
 • Идина Менцел е изиграла две принцеси на Дисни
  Идина Менцел е известна с това, че играе Елза, но не за първи път се появява като анимирана принцеса! Във филма Enchanted тя играе Нанси. Това я прави принцеса, което означава, че Елза всъщност е втората принцеса на Дисни, която Идина е озвучила!
 • Рапунцел и Флин
  Ако имате добро око, може просто да успеете да забележите двама любими на Disney, които се появяват бързо в Frozen! В началото на филма, когато Ана напуска замъка за първи път от много години, можете да видите Рапунцел и Флин като част от тълпата от гости, влизащи в двореца! Рапунцел има късата си кестенява коса тук, което означава, че трябва да се е случило след събитията от Tangled . Тази поява доведе до теории, че Анна, Елза и Рапунцел са свързани, въпреки че никога не са били потвърдени!
 • Arendelle е базирана на Норвегия и други скандинавски страни
  Снежният вид на Арендел и ярките, цветни костюми са базирани на различни аспекти на скандинавската култура. Роклите на Анна и Елза са вдъхновени от традиционното норвежко облекло, докато визията на Кристоф се основава на народа саами, който живее в далечния север и пасе северни елени. Арендел е измислена страна, но нейният снежен пейзаж и назъбената брегова линия са силно вдъхновени от Норвегия, Швеция и Финландия. Във филма дори се говори на исландски! Авторът Ханс Кристиан Андерсън дори е от Дания, която е истинска скандинавска страна!
 • Ръкавиците имат специално значение във филма
  Може да забележите, че Елза прекарва първата част от филма с ръкавици, така че нейните сили няма да бъдат разкрити. Ръкавиците също са символични във филма - когато тя ги носи, това символизира Елза, която крие истинското си аз. След като е в планината и се почувства свободна, тя ги сваля. Можем да видим и Ханс да носи ръкавици във филма - индикация, че крие нещо и не трябва да му се вярва.
 • Елза е най-възрастната принцеса на Дисни
  Официално Елза е най-възрастната принцеса на Дисни (Или това трябва да е кралица?) И това е така, защото до втория филм тя е на зряла възраст от 24! Да, 24 е най-възрастната принцеса на Дисни досега - най-младата е Снежанка, която е само на 14! Ана очевидно е на 21 във Frozen II , което ги прави най-старите принцеси и най-възрастните братя и сестри във филм досега.
 • Ханс е най-младият злодей
  Красивият и сладко изглеждащ Ханс е най-младият злодей на Дисни досега, като е само на 23 във филма. Това отчасти е така, защото той е предназначен да бъде герой и следователно възрастта на млад принц. Не знаем възрастта на много злодеи на Дисни и някои от тях може дори технически да нямат възраст, поради това, че са безсмъртни или магически, но определено може да се каже, че Ханс е най-младият. Никога не съди книгата по корицата!
 • Филмът се консултира със снежен експерт
  CGI може да бъде много труден за анимиране, а снегът е особено труден, поради което създателите на филма извикаха снежен експерт (Да, това е нещо), за да им помогне с филма! Аниматорите имаха нужда да анимират стотици снежинки и безброй ледени сцени и искаха да получат външния вид точно, така че се увериха, че имат най-доброто в бизнеса (ако да си снежен експерт е бизнес), за да им помогнат. Усилената работа се отплати, а готовият филм изглежда като зимна страна на чудесата – всъщност ни става студено само като го гледаме!
 • Let It Go е написан за един ден
  „Let It Go“ не е само една от най-популярните песни във филма, но и един от най-популярните филми на Дисни, точка! Освен че остава в класациите в продължение на седмици, тя е отразявана много пъти от много различни хора - това е и първата песен на Disney, която попадна в челната десетка в Billboard Hot 100 след "Colours of the Wind" от Покахонтас през 1995 г.! Написването на самата песен отне само един ден и когато приключиха, авторите на песни знаеха, че имат хит! Те искаха песен, която символизира как Елза се освобождава и така се роди песента.
 • Do You Wanna Build A Snowman почти не успя да влезе
  „Искаш ли да построиш снежен човек“ е почти толкова емблематичен като „Let It Go“, но почти изобщо не влезе във филма. Според Кристен Бел песента е била изрязана и се е върнала във филма едва в последния момент! Песента е за Анна, която се опитва да се свърже с Елза, докато тя става все по-изолирана, и се появява в началото на филма, когато са деца.

Защо да купя детски играчки от Patilanci.bg?

Имайки това предвид, ние събрахме някои от най-добрите Frozen играчки (които отдават почит както на първия, така и на втория филм) с надеждата, че ще ви спести часове, докато сърфирате онлайн.
Като вземем предвид бюджетите, възрастта и много обичаните герои като Анна, снежния човек Олаф и Елза от Frozen, нашето ръководство обхваща всички бази и ще ви помогне да намерите някои от най -добрите играчки. В нашия каталог ще намерите разнообразни играчки: Комплекти Frozen, пъзел, бижута, надуваеми продукти , режисьорски стол, маса и стол за рисуване, изстрелваща ръкавица, лаборатория, ученически принадлежности, различни модели на кукли и много други. Разнообразни, цветни и интересни занимателни играчки за забавлението на вашите деца. И разбира се за вашето спокойствие. Разгледайте в нашия сайт Patilanci.bg и поръчайте избраният продукт.