Столчета за хранене

 1. Детско столче за хранене Foldee Pink | PAT36491 Детско столче за хранене Foldee Pink | PAT36491
  Нов
  149.00 лв.
 2. Детски стол за хранене Donut 2в1 петрол | PAT36323 Детски стол за хранене Donut 2в1 петрол | PAT36323
  Нов
 3. Детски розов стол за хранене Donut 2в1 | PAT36322 Детски розов стол за хранене Donut 2в1 | PAT36322
  Нов
 4. Детски стол за хранене Donut 2в1 мента | PAT36321 Детски стол за хранене Donut 2в1 мента | PAT36321
  Нов
 5. Детски сив стол за хранене Donut 2в1 | PAT36320 Детски сив стол за хранене Donut 2в1 | PAT36320
  Нов
 6. 54.90 лв.
 7. 57.90 лв.

Артикули 1-36 от 441

Видове столчета за хранене

Когато малкото бебенце вече порасне и може да стои самостоятелно седнало, то е дошло време да започнете да се храните почти като възрастните. За тази цел ще ви е нужно да си вземете детско столче за хранене. Това е един страхотен аксесоар за всеки родител, защото той ще държи малкия мъник на едно място, няма да му позволява да шава, да бяга или да падне. Столчетата се произвеждат така, че да са много здрави, удобни и стабилни. Различните модели са предназначени за малки дечица от 1 годинка чак до 11+. Така по всяко едно време вие ще разполагате с удобно място, на което лесно да нахраните вашето енергично дете.
Столчетата за хранене са стабилни и специално пригодени за малки деца. Изработват се от здрави материали, основно PVC, пластмаса или дърво. Нямат остри краища или отделящи се части. Самата седалка е мека, удобна и ергономична, така че да „поеме“ в себе си малкото дете и да му осигури необходимото удобство и комфорт по време на хранене. Всички части са създадени така, че да се поддържа лесно висока хигиена. Почистват се и се изпират лесно, без да се захабяват при продължителна употреба.

Какви столчета за хранене ще откриете при нас?

В Патиланци ще откриете няколко различни модела, които ще отговорят на нуждите и предпочитанията на вашето семейство. Освен това благодарение на разнообразните дизайни, можете да изберете такъв, който ще се хареса на детенцето и ще подхожда на интериора във вашия дом.

 • Пластмасовите столчета са много удобни, защото са леки, компактни и практични. Притежават редица предимства като лекота при преместване и пътуване, побират се на всяко желано място, имат поставки за слагане на бебешки шишенца и табли за храна, кошница за аксесоари и други. Също така се предлагат вариации с колелца, регулираща се височина на стойката или облегалката. Така ще постигнете максимален комфорт за вас и малкото ви бебе, докато се храните.
 • Дървените столчета са подходящи за по-големи и самостоятелни дечица. Те са класика в тази продуктова гама, защото пасват на всеки един интериор и нужди. Събират се лесно в компактна форма, леки са за пренасяне, много стабилни и в същото удобни. Произвеждат се от екологично чиста дървесина и с дизайн, изцяло съобразен с това, че се използват от малки деца.
 • Мини столчетата са най-практични за повечето родители. Те нямат висока стойка, но за сметка на това могат да бъдат поставени директно върху масата, дивана, стола или друга повърхност. Много са удобни по време на път. В комбинация с място за шишенца и табла за храна, се превръщат в практичен избор за по-малък дом или при често пътуване.

Защо да поръчате от Патиланци?

В Патиланци ще откриете нужното разнообразие продукти, което ще ви позволи да изберете най-подходящият продукт. Освен това ние предлагаме аксесоари, които ще ви улеснят още повече. Можете да избирате между друг вид подложки и седалки, предпазни обръчи и колани, табли, закачащи се играчки и още много.

Превърнете храненето в детска игра. Доверете се на доказани марки и производители като Lorelli, Chipolino, Cam, Moni, Chicco, Cangaroo, Babydan и още много. Предлагаме улеснена доставка до вашия дом или офис на куриер в близост. Нашите продукти са произведени с усет към детайла, безопасни за деца и съобразени с всички стандарти.