Детска стая

 1. Детско спално бельо Batman 140x200 + 60x68cm | PAT36763 Детско спално бельо Batman 140x200 + 60x68cm | PAT36763
  Нов
 2. Бебешки спален комплект Мечо Панда | PAT36759 Бебешки спален комплект Мечо Панда | PAT36759
  Нов
 3. Спален комплект MICKEY MOUSE 140x200 + 60x63 | PAT36756 Спален комплект MICKEY MOUSE 140x200 + 60x63 | PAT36756
  Нов
 4. Промоция -22% ПРОМОЦИЯ
 5. Промоция -12% ПРОМОЦИЯ
 6. Промоция -14% ПРОМОЦИЯ
 7. Промоция -10% ПРОМОЦИЯ

Артикули 1-36 от 3818

Хранене на бебе

Какви цветове са подходящи?

Разбира се, важно е да бъде съобразен и пола на детенцето ви – дали е момче или момиче. Това ще ви помогне да решите за декорацията на бебешката стая. Багрите на стените оказват голямо влияние върху цялостното усещане за стая. Меки, хладни нюанси имат успокояващ ефект.
Контрастите на синьото са едни от най-популярните бои за детска спалня. Докато драматичните контрасти като червени, оранжеви и жълти цветове са стимулиращи и работят перфектно за стая за игри. Трябва да внимавайте колко са ярки, като избирате по-мека тонове на тези цветове.

Идеи за декорация

Леглото трябва да бъде вашата основна инвестиционна част в стаята. Може би си мислите, че това е временен елемент и не си струва разходите, но много деца спят в креватчетата си три или повече години. Също така, ако планирате да имате повече деца, здравата кошарка може да продължи да ви е полезна и за в бъдеще.

Уверете се, че креватчето му отговаря на всички стандарти за качество. Стандартите за безопасност се развиха значително през последното десетилетие и тъй като това е единственото място, на което ще оставите бебето си само си струва да инвестирате в качествено бебешко креватче. Някои креватчета имат възможност да „растат” заедно с вашия сладур или сладурана. Креватчето за малки деца е чудесна възможност за бебета, които започват да излизат от детски креватчета в ранна възраст, но не са съвсем готови за двойно легло. По отношение на стила изберете детско креватче, което да отговаря на личния ви вкус. Ако планувате да имате повече деца, дръжте го в неутрален по пол цвят.

Няма начин да го заобиколим нуждата от маса за повиване.

С бебетата идват и мръсни пелени. И наистина, единственият начин да направите това преживяване възможно най-приятно е да сте сигурни, че имате всички важни удобства на една ръка разстояние. Тук имате две опции – свободно стояща сменяща се маса или подложка за смяна, която може да се добави върху скрин. Ако имате място за свободно стояща маса за преобличане, не се колебайте да инвестирате в такава. Ако сте ограничени от място, тогава мултифункционално легло е фантастична опция за вас. Също така, не забравяйте да осигурите някои бебешки играчки и дрънкулки наблизо за да закачите на близо, така че бебето да играе с нещо, докато се грижите комфорта му. В patilanci.bg имаме страхотни предложения в тази посока на отлични цени.

Много важна част от бебешката стая е къта за съхранение. Може да сте забелязали, че най-малките хора се нуждаят от най-много неща. Играчки, памперси, книги, дрехи, екипировка, всичко трябва да отиде някъде. Ето няколко неща, които трябва да се имат предвид при избора на гардероб:

 • Изберете такъв, който отговаря на вашите нужди днес и утре. В него трябва да има достатъчно място за всичко, както и да позволява да се отделят различните му вещи. Хубаво е да може да се сложи и кутия за играчки, която трябва лесно да можете да слагате вътре.
 • Предвидете и лесното му почистване от прах.
 • Важно е да има достатъчно и практично разделение на рафтовете в гардероба. Може да използвате различни по вид организатори за съхранение. Те създават допълнителен комфорт и усещане за ред и подредба.

След като решите въпросите свързани с креватчето и гардероба, можете да се заемете с декорацията на пространството. Килимът е чудесно решение за под. Той може да добави много индивидуалност към пространството. Ако имате дървени подови настилки, избирайте плюшен килим. Добро решение е да заложите и на килимче за игра, каквито имаме в нашия онлайн магазин.
Когато става въпрос за декор, единственото правило, което трябва да се следва е, че няма наистина правила. Ако запълвате пространството си с неща, които ви правят щастливи, резултатът ще бъде красив и ще ви направи щастливи.
Защо да изберете онлайн от Патиланци?

Удобството да пазаруваш онлайн от Patilanci.bg

Достатъчно е да разгледате продуктите в нашия сайт и да поръчате - останалото е наша грижа. Ако имате колебания дали избрания от Вас продукт е подходящ за вашето дете, екипа на Патиланци БГ е на ваше разположение и с удоволствие ще Ви помогнем в избора Ви. При нас лесно ще направите избор от широк асортимент, като предлагаме бебешки кошари и легла, аксесоари за кошари, детски легла за по-големи деца, скринове и гардероби, маси, столчета и бюра. Ние разбираме важността на това помещение и сме се погрижили много лесно да намерите всичко необходимо.