Батути

Артикули 1-36 от 39

 1. 75.90 лв.
 2. 79.00 лв.
 3. 115.90 лв.
 4. 126.00 лв.
 5. 142.00 лв.
 6. 115.00 лв.
 7. 115.00 лв.
 8. 467.00 лв.
 9. 365.00 лв.
 10. 309.00 лв.
 11. 211.90 лв.
 12. 309.90 лв.
 • 1
 • 2
на страница
Скейтборди и Ховърборди

Батутът е устройство, използвано с развлекателна, гимнастическа и разбира се фитнес дейност. По същество той представлява здраво вплетено платно, опънато с пружини на твърда, или друга форма конструкция. Батутът е подходящ както за деца, така и за ползване от възрастен. Използването му ускорява сърдечни тонус и заздравява абсолютно цялата мускулатура в човешкото тяло. 

Видове и размери на батути за скачане

Батутите са с различна форма, големина, практичност и разбира се цена. В България се налага мерната единица фут (FT) за оразмеряване на размерна. Този тип мерна единица не е особено популярен в нашите географски ширини. 

Размер във фут (FT) Размер в сантиметри
   
6 фута (6FT) 183 см. в диагонал
8 фута (8FT) 243 см. в диагонал
10 фута (10FT) 305 см. в диагонал
12 фута (12FT) 365 см. в диагонал
14 фута (14FT) 426 см. в диагонал
15 фута (15FT) 457 см. в диагонал

Батутът е широко разпространен в целия свят и може да бъде използван както в паркове, молове, градини така и задния двор при баба и дядо. Неговите ползи за здравето и кондицията при децата е отдавна установена и доказана. Все по често трамполини може да бъдат видени в паркове, заведения и молове. Все по-популярно става използването за тема на рождени дни, защото използването на подобно съоръжение винаги гарантира супер забавление. А като добавим и здравословния ефект върху ползвателите, то батута си е супер за всяко дете.

Нужно пространство за монтаж на батут във вашия дом

Най-популярената форма за батут в България е този, който има кръгла форма. Винаги, наистина винаги имайте предвид факта, че при изчисляване на вашия размер (възможност) на батут трябва да добавите поне метър допълнително. По този начин ще гарантирате свободното движение около батута от децата. 

 • Ако търсите да закупите батут в кръгла форма, но нямата достатъчно място в двора си, тогава такъв в размер 6 FT, 8 FT, 10 FT е подходящ за вас. Този размер е подходящ за вила, къща, веранда с малък размер. Тези размери са и най-предпочитание от родителите защото са удобни за сглобяване и местене. Също така не забравяйте, че това е продукт, предназначен за използване от едно дете в режим на скачане. Важно е да се знае, че например батут в размер 6 фута е и по-ниско до земята и е от ключово значение теглото на ползвателите му. 
 • Ако имате пространство инвестирайте в размер 10 фута. Този размер всъщност е дългосрочната инвестиция защото размера е подходящ за наистина забавна игра без да се притеснявате от наранявания. 
 • Размер на батут 12 фута е идеален за семейства (или просто ползватели) повече от 3-4 деца. Площта за скачане е достатъчно голяма за да се гарантира без проблемната забава. Ключово за този размер е широката възрастова група, която може да използва батута.
 •  

В категорията батути и трамплини за деца можете да избирате между батути с мрежа, надуваеми батути, трамплини и различни аксесоари за тях. Разнообразието от модели от всеки един вид са толкова разнообразни, че трудно се събират на едно място. Всички тези продукти са с високо качество и безопасни за употреба от децата в различните възрастови периоди. Всички батути и трамплини притежават и нужните сертификати, съгласно международните стандарти за качество и безопасност на детето. Много желани и занимателни игри за децата. Така те едновременно се забавляват и изразходват енергията си на правилното място. Разгледайте всички налични артикули в нашия онлайн магазин.

Най-хубавите батути! Защо от Патиланци.бг?

За забавна игра на закрито или открито, нашите страхотни батути са най-добрият избор за вашето дете. Със страхотните си характеристики, батутите са със здрава конструкция, плътна основа, за забавна и безопасна игра. Батута е чудесен начин за разтоварване от напрегнатият ден, както за възрастни, така и за малчуганите, които им се иска да се позабавляват малко. Батутите са подсигурени с мрежа, която ще гарантира безопасността на децата, като се забавляват в него. 

Чудесен начин за забавен и зареждащ спорт, са трамплините. Какъв по-добър начин да получите свеж въздух и страхотно упражнение от това да скачате нагоре и надолу върху собствения си батут!

В Patilanci.bg ще намерите:

 • детски батути,
 • батут 244 см,
 • батут 305 см,
 • фитнес батути и много други.

В нашият онлайн магазин може да откриете и точните аксесоари, подходящи за нашите уникални батути, като мрежа за батут, покривало за пружини, платно за скачане, пружини за батут и други. Ние предлагаме едни от най-търсените батути в София и страната.