Инхалатори

Артикули 1-3 от 3

Инхалатори

Кога ви е необходим инхалатор за деца?

Понякога, докато дечицата са още малки, те често страдат от хрема, кашлица, бронхит или друга болест на дихателните пътища. Тяхната имунна система все още не е достатъчно силна, за да се пребори с всички външни условия и дразнители и се налага от време на време да посещавате болница за инхалации. Те са една възможност да се справите с този проблем, като понякога най-добрият вариант е да разполагате със собствен инхалатор у дома, а не постоянно да посещавате болнично заведение. Това от една страна стресира малкия палавник, от друга на вас ще ви бъде много по-удобно и лесно да провеждате тези процедури у дома.

Заслужава ли си наистина да вложите средства в домашен инхалатор? Да, определено. Те са ефективни и благодарение на тях ще провеждате лечение, което ще повлияе изключително благоприятно на здравето на вашето дете, което ще се отрази и на неговото бъдещо развитие, енергия и здраве. Имайте в предвид, че инхалациите с професионален апарат, дори и у дома, имат много по-голям и продължителен ефект, в сравнение с традиционни домашни процедури, като такива с гореща пара. Консултирайте се със специалисти и изберете по-доброто и доказало се решение.

Как да изберете подходящ инхалатор?

Когато става въпрос за избор на инхалатор за малко дете, то се предлагат редица възможности и доказани производители. Изборът е толкова голям, а цените достъпни, че в крайна сметка трябва да съобразите всъщност вашето дете от какво има нужда. Трябва да изберете инхалатор, спрямо това какво ще лекувате - астма, хрема или други проблеми на дихателните пътища. Можете да се спрете и на вариант, при който уредът е маскиран като детска играчка. Също така днес се предлагат апарати, които са безшумни, което е много полезно, особено при малки бебенца. Това ще ви позволи да правите инхалациите, докато детенцето спи. Също така за кърмачета трябва да се съобрази твърдостта на накрайника, който трябва да бъде изработен от много мека пластмаса. Ако пък често пътувате, то се предлагат варианти с акумулаторни батерии и т.н.

В Патиланци предлагаме няколко вида инхалатори, съобразени с различните нужди на дечицата:

  • Компресорни – най-често се препоръчват при бронхиална астма, бронхит и алергии.
  • Ултразвукови – използват се най-често при простудни заболявания, срещу тяхното лекуване и повторно появяване.
  • Инхалатор за нос – използват се при лекуване на нослето и носната лигавица, когато детенцето страда от алергии, възпаление, за неговото отпушване и други.
  • Маски и аксесоари за инхалация – това са помощни средства, които са съвместими с много и различни модели. Те подпомагат дейността на уреда, като при нас ще откриете филтри, тръбички, дезинфектанти и други.

Защо да купите онлайн от patilanci.bg?

Продуктите в онлайн магазин Патиланци са с доказан произход и гаранция за качество и безопасност. Те са предназначени за използване специално за малки бебенца и дечица до 11+ годинки. Изцяло са съобразени с техните нужди и в полза на тяхното здраве. При нас можете да се спрете на марки като Philips, Chicco, AGU, Jane и много други. Предлагаме бърза и удобна доставка, а нашите консултанти са специално обучени, за да ви помогнат и отговорят на вашите въпроси.