Тоалетни принадлежности

  1. 25.00 лв.
  2. 8.00 лв.
  3. 25.00 лв.
  4. 25.00 лв.

Артикули 1-36 от 141

Хранене на бебе

Какви тоалетни принадлежности за бебе има?

Малкото човече изисква една непрестанна грижа и внимание. За разлика от възрастните хора, то не може само да поддържа нужната хигиена, за това тази задача се пада на нас и ние трябва да подходим със страшна прецизност, внимание и усет. За целта трябва да изберем подходящи тоалетни принадлежности. Нужно е да сме особено внимателни какви продукти избираме. Те трябва да са деликатни към чувствителната и нежна бебешка кожа и да бъдат подходящи, безопасни и специално създадени за бебенца и малки деца.

В магазин Патиланци ще откриете всички необходими аксесоари и тоалетни принадлежности за поддържане на високо ниво на хигиена при малките деца.

  • Четки и пасти за зъби – специално създадени и пригодени за устичките на малките човечета и техните млечни зъбки, които също имат нужда от редовно почистване. Косъмчетата им са много меки, с малки главички на четките и ергономични дръжки. Пригодени са за детската ръчичка, за да може детето да се справя само с тази задача. Пастите за зъби се произвеждат от естествени и натурални съставки, клинично тестване, с приятен и сладникав вкус.
  • Гъби за къпане – произвеждат се от пяна, с която стават изключително меки и пухкави, за да не драскат и дразнят нежната детска кожа. Предлагат се в различни модели под формата да животни или друга форма, която да бъде интересна и атрактивна за малкото дете. 
  • Ножички и нокторезачките – оразмерени и оформени за изрязване на бебешките нокти. Те трябва редовно да бъдат подрязвани, защото въпреки че са меки, понякога са доста остри и детенцето може да се одраска с тях. Ножичките и нокторезачките са с притъпени остриета и заоблени връхчета с гумички. Така се предотвратява възможно нараняване при по-резки движения на малкото човече. 
  • Гребени и четки – произвеждат се от много мек косъм, с ергономична и заоблена дръжка, така че дори и вашето дете да може да ги използва. С тях можете да сресвате детска косичка всеки ден, без да дразните или драскате главичката.

Ако не желаете да избирате всичко по отделно, защото изборът е прекалено голям, то можете да се спрете на хигиенен комплект за бебенце или малко дете. В него ще откриете всички нужни ви аксесоари и принадлежности. Повечето комплекти се предлагат и с удобни чантички за съхранение и лесно пренасяне.

Защо да се доверите на Патиланци?

Патиланци е специализиран магазин за детски стоки, аксесоари и играчки. При нас ще откриете всичко необходимо от А до Я за отглеждането на вашето детенце още от деня на неговото раждане. Така ще сте сигурни, че сте се спрели само на качествени продукти, които отговарят на високите изисквания за хигиена, безопасност и безвредност за деца.
Разгледайте всички наши предложения на доказани марки като Philips, Ars Una, Chicco, Jane, Visiomed и редица други. Тоалетните принадлежности са подходящи за използване за момиченца и момченца на възраст от няколко месеца чак до 11+ годинки. Спрете се на най-подходящият избор! Поръчайте лесно и удобно с бърза доставка до вашия дом или офис на куриер. Ние стоим зад качеството на нашите продукти!