Детски магазини играчка

 1. Детски пазарен щанд | PAT36580 Детски пазарен щанд | PAT36580
  Нов
  228.90 лв.
 2. Детски дървен магазин | PAT36359 Детски дървен магазин | PAT36359
  Нов
  219.90 лв.
 3. Детски дървен щанд за сладолед | PAT36357 Детски дървен щанд за сладолед | PAT36357
  Нов
  99.90 лв.
 4. Дървена детска количка за сладолед | PAT36356 Дървена детска количка за сладолед | PAT36356
  Нов
 5. Детски мобилен щанд Гофрети и Сие | PAT36218 Детски мобилен щанд Гофрети и Сие | PAT36218
  Нов
 6. 11.00 лв.
 7. 170.00 лв.
 8. 50.00 лв.
 9. 19.00 лв.
 10. 55.90 лв.

Артикули 1-36 от 95

Фигурки, роботи и герои

Предимствата на играта в магазин

Всички си спомняме, че бяхме деца и си играехме на имитации, без значение дали сервираме чай на нашите кукли или се преструваме на мощни рейнджъри. И без съмнение всички сме имали любимите си играчки, които бихме използвали като реквизит в нашите игри, сервиз за чай , детска каса , черна дъска или дървен меч.

Играта на преструване е жизненоважна част от детството, тъй като дава на децата толкова много възможности за учене и себеизразяване, които им дават уменията, от които се нуждаят, за да се отличават в толкова много области на живота.

Детски супермаркет е страхотна ролева игра , която можете лесно да сглобите за децата си, за да ги насърчите да изследват света на въображаемата игра. Магазинът е позната концепция за повечето деца и идеалното място, където те да поемат различни роли.

Предимствата на играта на магазин са многобройни, включително:

 • Физическо развитие

Децата се развиват непрекъснато и непрекъснато научават нови неща за това как работят телата им и за света около тях.

Играта на магазин може да бъде чудесен начин да помогнете за развитието както на фините, така и на грубите двигателни умения, от които децата се нуждаят. Подреждането на рафтовете им изисква добри общи двигателни умения и баланс, докато преброяването на парите от играчка изисква добри фини двигателни умения, които по-късно ще са необходими, когато се научат да държат молив и да започнат да пишат. Добавете количка за пазаруване към вашия магазин за още по-физическо забавление! Можете дори да вземете количка за играчки до местния супермаркет, за да улесните пазаруването там.

 • Социално и емоционално развитие

Играта е жизненоважна част от социалното и емоционалното развитие на детето, а не само когато те играят с други деца и се учат да споделят, да се редуват и да изграждат взаимоотношения.Top of Form

Дори когато децата играят сами, те поемат различни роли, развиват емпатия и разбиране за това как другите хора могат да мислят или чувстват в различни ситуации. Да не говорим за факта, че осъзнаването, че могат да бъдат всичко и всеки, който харесват, е огромно повишаване на увереността и чудесно за изграждане на самочувствие.

 • Когнитивно развитие

Играта наистина е работа за децата и те получават много повече от нея, отколкото просто да се забавляват. Когнитивното развитие е свързано с изграждането на връзки и пътища в мозъка. Независимо дали става въпрос за използването на символи, които влияят върху способността ни да започнем да четем и пишем, способността да мислим креативно и да предлагаме иновативни решения, или да развиваме нашето визуално и пространствено съзнание.

Толкова често, когато децата играят да се преструват, ще ги видите да вземат предмет и да го използват като нещо съвсем друго. Това е просто действие, но умственият процес зад него е масивен, те идват с идея, срещат се с проблем и трябва да мислят творчески и аналитично, използвайки логика и разум, за да намерят решение. 

 • Развитие на език и комуникация

Играта на магазин също е чудесна за развиване на езикови и комуникационни умения. Децата не само могат да използват думи и фрази, които иначе не биха използвали в ежедневието си, но с напредване на възрастта можете да въвеждате четене и писане, докато правят табели, менюта и ценови листи за своите магазини.

Играта на преструване също е чудесен начин децата да практикуват социалната си комуникация, като измислят разговори, често със себе си.

 • Представяне на концепцията за парите

И накрая, играта на магазин предлага чудесна възможност да се въведе концепцията за математика и пари за игра.

Дори много малки деца ще ви видят да предавате пари или картата си, когато отидете в магазините и започват да разбират, че има система за обмен. Играта на магазин е чудесен начин да ги научите повече за това как работят парите и да ги накарате да използват математика, без дори да мислят за това, докато играят.

 • Предимства за игра в магазин за малки деца

Една от най-важните части от развитието на вашето дете ще бъде съставена от преструващата игра. Това не само позволява на детето ви да изживее, да играе различни роли, но също така тества неговите отговори и реакции към различни сценарии, докато е в безопасна среда на измисляне и учене.

Страхотен вид обучение, базирано на дейности, за това на много нива е играта на магазин. Имаме толкова много достъпни качествени играчки за пазаруване.

Вашите малки деца, които се обучават, ще се забавляват толкова много, като играят на пазар с приятелите си, като същевременно научават много неща!

Ето най-съществените ползи, които децата могат да получат от него:

 • Четене и писане

 Има комплекти за пазарни щандове, които идват с неща, които могат да продават като плодове, зеленчуци, сладкиши и много други. Тези неща могат да помогнат на децата да идентифицират думите, когато посочите предмет и попитате „Колко струват картофите ви?“ или "Имате ли специална оферта за хляб?"

 • Концепцията за парите

Играта с касови апарати с пари за игра и кредитни карти ще научи децата ви на концепцията за парите. Актът на даване на банкноти, монети или кредитна карта в замяна на артикулите, които купувате от тях, е добър начин да ги запознаете с това как работят парите и търговията в реалния свят. Друг ценен урок, който вашето малко дете може да научи, е да осъзнае, че ще остане без пари, ако купи много неща.

 • Идентификация, класификация и групиране

Разбира се, всички магазини трябва да бъдат организирани и изрядни, ако искат клиентите им да намерят артикулите, които търсят! Можете да помогнете на детето си да определи къде трябва да бъдат поставени определени предмети в щайгата или кошниците. Може би всички зеленчуци трябва да отидат на един рафт, докато плодовете трябва да бъдат поставени на друг. Това ще помогне на вашето дете да играе, сортира и идентифицира различни предмети. Може дори да помислите да използвате истински плодове и зеленчуци и да оставите детето си да си купи здравословна закуска, за да се наслади!

Защо да ни се доверите?

Ако търсите уникално проектирана гама от играчки тип магазин, които биха харесали както децата, така и родителите, вижте в Patilanci.bg. Ние предлагаме голямо разнообразие от детски супермаркети в различни размери, с различни цветове и форма. . Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст. Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси, или нужда от насоки. Нашият екип се стреми да осигурим вашето удобство и комфорт, като ви даваме възможност да поръчате онлайн, всичко от което имате нужда, за развитието и забавлението на децата.