Фотьойли и дивани

 1. 259.10 лв.
 2. 259.10 лв.
 3. 60.50 лв.
 4. 60.50 лв.
 5. 60.50 лв.
 6. 60.50 лв.
 7. 43.20 лв.
 8. 43.20 лв.
 9. 43.20 лв.
 10. Барбарон Hulk | P1437901 Барбарон Hulk | P1437901
  Няма наличност!
 11. Табуретка 3в1 Frozen | P1437898 Табуретка 3в1 Frozen | P1437898
  Няма наличност!
 12. Табуретка 3в1 Winnie the Pooh | P1437896 Табуретка 3в1 Winnie the Pooh | P1437896
  Няма наличност!
 13. Табуретка 3в1 Mickey Mouse | P1437894 Табуретка 3в1 Mickey Mouse | P1437894
  Няма наличност!

Артикули 1-18 от 18

Обзавеждане за уютна детска стая

Желаете да превърнете стаята на вашето дете, не само в практично място, където то да учи и да чете, но и в място, където да се забавлява? Закупили сте всички важни и основни неща като легълце, бюро, гардероб, но ви се струва, че нещо липсва? Ние ви предлагаме чудна идея за допълнение към новата детска стая - фотьойлче, диван или барбарон. Тези бонус мебели имат възможност да се превърнат в едно страхотно място за игра, четене на книжки, гледане на телевизия или игране на всевъзможни игри. Ние от Патиланци подбрахме дизайнерски детски мебели, които да отговорят на интериора на стаята и на вкуса на вашето дете. С доказани производители като Delta Childer, Fun House, Doomoo и редица други, вие няма да останете разочаровани от качеството и начина на изработка на мебелите. В нашата гама ще срещнете мебели с подходящ дизайн както за момиченца, така и за момченца. Предлагаме ги не само в разнообразна цветова гама в розово, червено, синьо, но и тапицирани с любими анимационни герои.

Част от допълнително детско обзавеждане, което ще откриете при нас е:

 • Дивани - удобни двуместни или триместни диванчета, които са предназначени специално за комфорта на малки деца от 3 до 11+ годинки, за да има достатъчно пространство за излежаване, четене или игри с приятели. Освен това можете да се спрете на диван, който е с повдигаща се седалка и позволява прибирането на голяма част от играчките в детската стая.
 • Фотьойли – страхотен избор за малките активни палавници на 3+ годинки, които имат нужда от място за четене, играене на игри или гледане на филмчета. Фотьойлите са едноместни, удобни, комфортни и много меки!
 • Барбарони – страхотен избор не само за пораснали дечица, но и за малки бебенца. Барбароните са като адаптираща мека възглавница, която може да се използва за новородени бебенца, които все още не могат да се обръщат сами. Подходящи са и за дечица до около 30кг.

А защо не и разтегателен диван?

Освен страхотните възможности за мека мебел за детски стаи, ние в patilanci.bg предлагаме разтегателни дивани. Те са прекрасен избор, когато желаете да спестите място, когато понякога трябва да разполагате с допълнително детско легло. Или пък вашите мъници са достатъчно големи, за да имат гости. В такъв момент разтегателните дивани предлагат необходимия комфорт и безопасност за спане на други малки палавници. Разтегателните дивани в Патиланци са произведени от висококачествени материали, предлагат се в различни цветови вариации и са само от доказани производители на пазара.

Изберете онлайн от patilanci.bg.

В Патиланци сме подбрали една разнообразна гама от фотьойлчета, дивани и барбарони, специално за най-малките. С креативни тапицерии на анимационни герои и в същото време удобни и функционални, те се превръщат в една чудесно допълнение към детската стая. Нашите предложения са съобразени с нуждите на детето, като всеки един детайл е създаден така, че да не застрашава неговата безопасност. Мебелите се изработват от подходящи материали, за да са меки, удобни и комфортни. Осигуряваме доставка до дома или офис на куриер, от където лесно можете да се сдобиете с новото допълнение към детската стая.