Пи Джей Маск

Артикули 1-1 от 1

  1. 14.67 лв.
на страница

PJ_MASKS_.png

Запознайте се с екипа на PJ Masks!

Когато за първи път чухме за анимационния детски сериал PJ Masks , бяхме малко несигурни относно предпоставката на всичко това. Три деца, които се превръщат в супергерои през нощта, след като всички са по пижами и са готови за лягане? Кой родител всъщност иска това?
Но тогава започва закачливата тематична песен – „Don don dodo don don… Catboy! Owlette! Геко! Да вървим…” И ПУФ. Точно така, каквато и мисъл или преценка да имате, се забравя и вие сте вкарани в PJ транса.


Манията е истинска


А, да, родителите на PJ Masks знаят твърде добре, че манията е истинска. Като, много истински.
Започваш с малко Томас и приятели и Хей Дъги! след това преминете към някои Peppa Pig и Paw Patrol и преди да започне цялата фаза на супергероите на Marvel , всичко е за решаване на проблеми деца – Конър, Грег и Амая, които се борят с престъпността, когато всички останали спят.
Те са тайна група за борба с престъпността – и понякога има чувството, че родителите на малки фенове на шоуто също са в своя собствен балон. За да ви накараме да се почувствате по-добре и в опит да извадите тематичната песен от главата ви, ние събрахме нашия топ 10 списък с неща, които само родителите на феновете на PJ Masks ще разберат.


     1. Когато вдигате който и да е предмет, изисква „Super Gekko Muscles“


Ако не прибират играчките си без силните си суперсили, те дори ли са фенове на PJ Masks?
Една майка признава: „Всичките ми деца са претендирали за герой и често играят PJ Masks. Моето петгодишно дете винаги казва "Super Gekko Muscles", когато прави нещо, което изисква сила."


      2. Когато знаят ВСЕКИ епизод

Те не могат да си спомнят къде са сложили училищната си шапка или бутилката за пиене, но ги попитайте защо Ромео или Luna Girl предизвикват шум и ще ви отрязат ухото с подробностите за около два часа и 37 минути.
„Моето четиригодишно дете описва точно какво ще се случи, след като видя само 30 секунди от епизод“, разказва една майка.


     3. Когато не им се налага да слушат, защото са замаскирани

 

Ако имате фен на Greg/Gekko у дома, ще знаете за една от най-досадните му суперсили от всички – способността да бъдете камуфлажни.
„Моето петгодишно дете се преструва, че е Геко и казва, че е камуфлирано, за да не му се налага да слуша, защото „технически“ не мога да го видя и „технически“ не знам, че е там, за да го помоля да направи каквото и да е. Това винаги е забавна игра“, смее се една майка.


     4. Когато не можете да спите, защото...

 

„ДОН ДОН ДОДО ДОН ДОН ... Тази така интересна песен, държи много родители будни през нощта. И ако са нещо като мен, това също е комбинирано с параноя, че малките всъщност могат да се опитат да „спасят деня“, когато в крайна сметка заспя. В 2:15 сутринта.“


     5. Когато не ви е позволено да убиете молец

 

За тази майка убиването на насекоми около дома е добре, освен ако не е молец. Защото те имат цел!
„Тригодишното ми дете моного се натъжава, ако напръскам молец със спрей за насекоми, защото може да е било съобщение от Luna Girl.“

 

     6. Когато забележите котка, бухал или геко и изживеете отново цялото шоу

 

Вероятно няколко пъти сме поставяли под съмнение намеренията на домашни котки, сови в зоопарка и гекони, които се катерят по стени. Къде отиват? Какво правят? НАИСТИНА ли е бухал?
„Двегодишното ми дете вижда Gekkos през нощта и започва да пее тематичната песен“, смее се друга майка.


     7. Когато братята и сестрите се превърнат в нощна нинджа

 

Ако вашето дете е любител на нощната нинджа,
а) успех! И
б) той или тя най-вероятно ще наеме всеки по пътя си да бъде на тяхното малко нинджалино, за да изпълни задачите си.
Една майка разкрива: „Дъщеря ми често се разхожда с вдигнати ръце в състояние на зомби, твърдейки, че е превърната от големия си брат.“


     8. Когато 5 фигурки на Catboy просто не са достатъчни

 

„Има плюшеното Catboy, малката фигурка Catboy, говорещото Catboy, Catboy в колата, Catboy Mask (мека И твърда), Catboy Pyjamas... точно като всяка друга анимационна мания, всичките ни пари изглежда отиват за PJ Masks мърчандайз, което ме кара често да се питам: Защо не се сетих за това шоу? Можех да бъда милиардер!”

 

     9. Когато доматеният сос не е доматен сос

 

Всичко, което казваме, е, че ако поднесете малко сос с тазвечерните колбаси за вечеря, не се учудвайте, ако бъде хвърлен на стената и бъде разпространен като „Sticky Splat“ на Night Ninja, нали?


     10. Когато слънцето залезе, е време за шоу

 

Забравете да се справите с проблемите с детската площадка в училище или детската градина, когато слънцето изгрее, всичко е в изчакване на луната да излезе, преди нещо да може да бъде разрешено.
Една майка признава: „Влизаме в нощта, за да спасим деня минимум 1000 пъти на ден!“
Да, независимо дали ви харесва или не, се оказва, че времето за лягане е наистина подходящото време за борба с престъпността.

 

Разберете техните суперсили!

 

PJ Masks проследява трима млади приятели, които се трансформират в динамични супер герой, Catboy, Owlette и Gekko, когато обличат пижамите си през нощта и активират своите животински амулети.
Заедно те се впускат в изпълнени с екшън приключения, решавайки мистерии по пътя!
Представяме ви Catboy – супер бърз и пъргав, Gekko – супер силен и може да се качи по стените и Owlette – със способността да лети и да вижда големи разстояния.
Заедно тези тримата могат да се справят с всяка ситуация – PJ Masks те са на път през нощта, за да спасят деня!
Идва Catboy! Внимавайте обаче... ако мигнете, ще ви липсва!
През деня той е обикновено момче на име Конър, но през нощта той активира своя животински амулет и се превръща в невероятния КАТБОЙ!
Невероятно бързи, пъргави и със супер котешки уши, за да чувате най-тихите звуци на невероятни разстояния!
Catboy обича да поема контрола, понякога е малко прекалено. Въпреки това, той никога не позволява това да попречи на правенето на правилното нещо, осъзнавайки, че екипната работа винаги е най-добрият вариант.
Неговото превозно средство, Cat-car, извежда героите от А до Б със светкавична скорост и дори стреля с косъмчета, ако има нещо по пътя!
През деня вероятно ще намерите Грег с домашния гущер Лайънел, но през нощта той се казва Геко, най-младият член на триото супергерои на PJ Masks, но далеч най-силният!
Неговите Супер Геко Мускули винаги помагат да се попречи на тези нощни злодеи да превземат света!
Може да не го забележите да идва, тъй като той е абсолютният майстор на камуфлажа, но ако го забележите, той може да се катери по стена или да виси от тавана, използвайки своята Super Lizard Grip!
Да не забравяме и неговия Gekko -Mobile, който винаги е пълен с изненади със способността си да плува, да се качва по стените, да хвърля опашката си и топовна вода!
През деня обикновено ще намерите Амая в парка или детската площадка, показваща невероятните си спортни умения, но когато дойде нощта, тя се превръща в единствената Owlette.
Със способността си да лети и да вижда надалеч и нашир, Owlette има уникалната способност да забелязва злодеи и техните планове от големи разстояния, което дава на целия екип допълнително предимство във всяка ситуация.
Нейните Super Owl Eyes и Wing Wind означават, че тя е повече от способна да извади себе си и екипа от всяка лепкава ситуация.
Удивителният планер Owl Glider може да отведе целия екип отвъд градската улица и с ноктите си и дори да носи неща със себе си!

 

Екипа на PJ Masks!


Конър, Амая и Грег са трима нормални 6-годишни деца през деня, но през нощта се превръщат в екипа за борба с престъпността, PJ Masks. Всичко се случва преди лягане, докато тези нормални деца се появяват като свое алтер его - Catboy, Owlette и Gekko, за да се борят с престъпността. Като намират улики, решават проблеми, използват уникалните си сили и работят заедно, те винаги осуетяват лошия човек и спасяват нощта и все пак успяват да се приберат навреме, за да се наспят добре.
Чрез играта вашето малко дете ще бъде насърчено да погледне на проблемите от различни гледни точки и да намери творчески начини да помогне на другите. Те също така ще бъдат вдъхновени да открият как техните собствени естествени таланти могат да бъдат и техните супер сили. Въпреки че времето за лягане може да не е подходящото време за вашето малко дете да се бори с престъпността, с игри, екшън фигурки и костюми вашето дете може да бъде героят, какъвто винаги е искало да бъде всеки ден.


Запознайте се с предлаганите от нас стоки


Разгледайте продуктите ни, представили сме разнообразни играчки на героите от PJ Masks. Избрали сме продукти, които задържат вниманието на малчуганите, занимателни са и интересни за деца от различни възрасти. В каталога имам продукти от тип маски, фигури, плюшени герои, ученически принадлежности и много други цветни играчки. Разгледайте сайта ни, изберете и поръчайте бързо и лесно предпочитаният от вас артикул. При възникнали въпроси от ваша страна, потърсете ни, чрез формите за контакти.