Бебешки вани

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 145

на страница
Настрой низходяща посока
  1. 18.00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 145

на страница
Настрой низходяща посока
Бебешки вани

Каква вана да изберете за бебчето си?

Къпането на малкото бебенце понякога изглежда доста страховит момент не само за него, но и за родителя. Осигуряването на правилната среда и атмосфера, уреди и комфорт са много важни, за да се превърне тази задача в приключение и любима дейност. Преди къпането трябва да помислите за толкова много неща – температурата в стаята, хигиената, дали имате всичко нужно и дали сте закупили изобщо подходящите продукти?

Изборът на вана или корито се превръща в основна и първостепенна задача, а той е толкова голям, че може да ви обърка. Екипът на Патиланци е тук, за да ви консултира и помогне с няколко лесни стъпки:

  • Доверете се на доказана марка! Изберете производител, за който сте сигурни, че следи стандартите за качество и безопасност на своите продукти. Спрете се на продуктите на Cam, Neonato, Lorelli, Chicco или някоя от останалите вече наложили се марки.
  • Изберете продукт, който отговаря на възрастта на вашето детенце. Предлаганите вани могат да бъдат разделени на две основни групи. В първата група влизат класически и тези тип „шкаф“ – те могат да се ползват за новородени бебенца и до около 12 месеца. Във втората група влизат ваните, коритата, басейнчета и т.н, които могат да се ползват при вече пораснали дечица, които могат поне да стоят седнали самостоятелно.
  • Преценете с какво място разполагате. Ако нямате мокро помещение или голяма баня, то се спрете на сгъваем вариант, който да се събира в компактен размер за килера или някое чекмедже. Ако пък не, то можете да си позволите да закупите цялостен комплект за къпане със стойка или шкаф.

В patilanci.bg ще откриете различни видове вани и корита за бебенца:

  • със стойка – изключително удобни за родителя, като може да се използват дори и в детската стая. Така ще имате максимален комфорт по време на къпането. Повечето стойки се сгъват много лесно, за да се приберат на удобно място;
  • без стойка – това са традиционни вани, които са широко познати и все още предпочитани. Те са изключително лесни за употреба, като днес се предлагат безкрайни видове модели, размери, цветове и т.н. Могат да се използват за малки бебенца и за по-големи дечица.
  • шкаф-вана (анатомична) – те са предназначени специално за къпането на малки бебенца. Основно се предлагат с два вида анатомични седалки – едната за бебенца от 0 до 6 месеца, а другата от 6 до 12 месеца. Могат да се използват не само за баня, но и за преповиване или сменяне на пелена или памперс. Предлагат допълнителни екстри като рафтчета или шкафчета за поместване на аксесоари, сгъване и възможност за прибиране, колелца за улеснено придвижване, специални поставки за сапун, гъби и т.н. Хигиенични и лесни за почистване, шкафчетата-вани са предпочитани от хиляди родители за къпане на малкото бебенце през неговата първа годинка.

Защо да купите от Патиланци?

В patilanci.bg ви предлагаме широко разнообразие, с което да покрием вашите нужди и изисквания. Продуктите ни са от доказали се марки, които отговарят на стандартите за качество и безопасност. Така ще сте сигурни, че избирате продукт, който е от подходящ материал и с подходящ размер за вашето дете.

Превърнете къпането в детска игра още сега!