Категории

Бебешки вани

 1. 48.90 лв.
 2. 29.90 лв.
 3. 30.90 лв.
 4. 72.00 лв.
 5. 72.00 лв.
 6. 72.00 лв.
 7. 72.00 лв.
 8. 72.00 лв.
 9. 44.00 лв.
 10. 44.00 лв.
 11. 44.00 лв.
 12. 44.00 лв.
 13. 44.00 лв.
 14. 44.00 лв.

Артикули 1-36 от 286

Бебешки вани

Каква вана да изберете за бебчето си?

Къпането на малкото бебенце понякога изглежда доста страховит момент не само за него, но и за родителя. Осигуряването на правилната среда и атмосфера, уреди и комфорт са много важни, за да се превърне тази задача в приключение и любима дейност. Преди къпането трябва да помислите за толкова много неща – температурата в стаята, хигиената, дали имате всичко нужно и дали сте закупили изобщо подходящите продукти?

Изборът на вана или корито се превръща в основна и първостепенна задача, а той е толкова голям, че може да ви обърка. Екипът на Патиланци е тук, за да ви консултира и помогне с няколко лесни стъпки:

 • Доверете се на доказана марка! Изберете производител, за който сте сигурни, че следи стандартите за качество и безопасност на своите продукти. Спрете се на продуктите на Cam, Neonato, Lorelli, Chicco или някоя от останалите вече наложили се марки.
 • Изберете продукт, който отговаря на възрастта на вашето детенце. Предлаганите вани могат да бъдат разделени на две основни групи. В първата група влизат класически и тези тип „шкаф“ – те могат да се ползват за новородени бебенца и до около 12 месеца. Във втората група влизат ваните, коритата, басейнчета и т.н, които могат да се ползват при вече пораснали дечица, които могат поне да стоят седнали самостоятелно.
 • Преценете с какво място разполагате. Ако нямате мокро помещение или голяма баня, то се спрете на сгъваем вариант, който да се събира в компактен размер за килера или някое чекмедже. Ако пък не, то можете да си позволите да закупите цялостен комплект за къпане със стойка или шкаф.

В patilanci.bg ще откриете различни видове вани и корита за бебенца:

 • със стойка – изключително удобни за родителя, като може да се използват дори и в детската стая. Така ще имате максимален комфорт по време на къпането. Повечето стойки се сгъват много лесно, за да се приберат на удобно място;
 • без стойка – това са традиционни вани, които са широко познати и все още предпочитани. Те са изключително лесни за употреба, като днес се предлагат безкрайни видове модели, размери, цветове и т.н. Могат да се използват за малки бебенца и за по-големи дечица.
 • шкаф-вана (анатомична) – те са предназначени специално за къпането на малки бебенца. Основно се предлагат с два вида анатомични седалки – едната за бебенца от 0 до 6 месеца, а другата от 6 до 12 месеца. Могат да се използват не само за баня, но и за преповиване или сменяне на пелена или памперс. Предлагат допълнителни екстри като рафтчета или шкафчета за поместване на аксесоари, сгъване и възможност за прибиране, колелца за улеснено придвижване, специални поставки за сапун, гъби и т.н. Хигиенични и лесни за почистване, шкафчетата-вани са предпочитани от хиляди родители за къпане на малкото бебенце през неговата първа годинка.

Защо да купите от Патиланци?

В patilanci.bg ви предлагаме широко разнообразие, с което да покрием вашите нужди и изисквания. Продуктите ни са от доказали се марки, които отговарят на стандартите за качество и безопасност. Така ще сте сигурни, че избирате продукт, който е от подходящ материал и с подходящ размер за вашето дете.

Превърнете къпането в детска игра още сега!