Играчки Фортнайт

Артикули 1-11 от 11

Интересна информация, която трябва да знаете за Fortnite

Вероятно сте чували за Fortnite от вашето дете или техни приятели. Ако се чудите дали е добре да позволите на вашето дете да се присъедини към действието, ето какво трябва да знаете за тази изключително популярна видео игра.
Оригиналната игра, наречена Fortnite, съществува от известно време. Но манията започна, когато беше представена Fortnite Battle Royale . Тази безплатна версия за много играчи включва около 100 играчи в игра. В широк пейзаж играчите събират предмети, за да се защитят в битка срещу зловещи същества. Целта е да бъдете последният, който се изправи. Можете да влезете в мач сами, с партньор или с група, но без значение коя настройка, вие все още играете с други хора. Предлага се тази игра за 13 и повече години, но с подходящия родителски контрол може да бъде опция за тийнейджъри, които искат да играят по-малко насилствена видеоигра.

Изграждайте неща, снимайте неща

Тийнейджърите определят Fortnite Battle Royale като Minecraft с оръжия. Играчите могат да изграждат структури, за да се защитават, да атакуват други или просто да заобикалят препятствия. Можете да си сътрудничите с вашия отряд, да решавате творчески проблеми и просто да се забавлявате. Тъй като това е игра със стрелба от трето лице, играчите не виждат от гледна точка на някой, който стреля или е прострелян. Няма кръв. Това е толкова мека визуализация за стрелба, колкото ще получите във видео игра.
Можете да играете с това, което имате Fortnite Battle Royale е необичайно достъпен, което означава, че можете да играете на множество платформи. В момента опциите включват PlayStation 4, Xbox One, Windows, Mac и мобилни устройства. Не е необходимо да купувате специален хардуер или допълнителни устройства, за да играете, което е облекчение за много родители.

Разгледайте различни режими

Fortnite Battle Royale предлага специални режими. Някои са налични за ограничено време, а други може да станат постоянни режими. В момента Playground Mode позволява на играч да играе само с до четирима приятели. В продължение на час тази четворка може да изследва, да строи или да се бие. Ако не сте запалени по идеята детето ви да играе с или срещу непознати, това е страхотен режим за него да изпробва изживяването на Fortnite с връстници по личен начин.

Играчите могат да купуват „v-bucks“, които се използват за плащане на икони на герои, танци и аксесоари за техните герои. Предлага се и боен пропуск за $10, който може да отключи допълнителни елементи и аксесоари за играчите, в зависимост от това колко изисквания за предизвикателство отговарят.

Чатът е част от игрите

Част от забавлението на играта с приятели е, че можете да чатите с тях („О, не! Внимавай!“) по време на мач, въпреки че всички може да сте на различни места. Но чатът може да бъде отворен в рамките на целия състав на играчите на Battle Royale, така че ще трябва да внимавате за комуникация с непознати. Можете лесно да изключите гласовия чат в менюто Настройки.

20 минути мачове

Мачовете в Battle Royale продължават 20 минути. Въпреки това, мачът ще бъде по-кратък, ако вашият играч бъде елиминиран. Тъй като мачовете са ограничени, е лесно да управлявате времето, прекарано в него. Разпределението може да бъде например два мача, без значение колко дълго издържа вашият играч. След това направете планове да активирате IRL на вашия играч (в реалния живот) на една от най -добрите площадки в Атланта .

15 пристрастяващи факти за Fortnite: Battle Royale

Да, има дори Световно първенство по Fortnite.

Какво е Fortnite Battle Royale ?

Във Fortnite: Battle Royale вие попадате в пъстър свят заедно с 99 други играчи, за да се биете с него до смърт, използвайки различни оръжия и инструменти, с които разполагате. По същество това е Игрите на глада (без Дженифър Лорънс) и целта е да бъде последният жив човек. Eто 15 пристрастяващи факти за Fortnite: Battle Royale .

     1. Fortnite НЕ е същото като Fortnite: Battle Royale.

Първо, когато хората говорят за Fortnite , най-вероятно това, за което наистина говорят, е Fortnite: Battle Royale . Fortnite беше пуснат за първи път през юли 2017 г. от Epics Games и струваше около $40 за изтегляне. Това беше кооперативна игра за оцеляване за четирима играчи, която се развива във версия на Земята в края на дните. Въпреки това, Epic забеляза огромния успех на друга игра, наречена PlayerUnknown's Battlegrounds (известна още като PUBG), която изправи 100 играчи един срещу друг в битка за последен човек. И така, през септември 2017 г., Epic пусна Fortnite: Battle Royale като безплатна самостоятелна игра в края на 2017 г. и тя излетя като горски пожар.

     2. Fortnite беше обявен за първи път през 2011 г.

Първоначално играта беше описана като „свят, в който изследваш, чистиш, изграждаш и в крайна сметка оцеляваш“. Първоначалното разкриване от 2011 г. дойде три седмици след идеята на Epic Games. Четири години по-късно Epic най-накрая позволи на членовете на пресата да играят едночасово демо. Играта не беше пусната изцяло до юли 2017 г., като Fortnite: Battle Royale беше пусната през септември същата година.

     3. Училище забрани победния танц „конец”, защото движенията плашат децата на площадката.

Аватарите на играчите могат да изпълняват празнични танци в играта. Може да се каже, че най-популярният победен танц е „конецът“ – танц, който изисква едновременно да люлеете бедрата и ръцете си в противоположни посоки. Основно училище в Девън, Англия забрани използването на конец“.

     4. Fortnite беше финален изпит по химия.

Учител по химия в AP в гимназията Типпекано в Охайо направи този залог със своите ученици: той ще направи техния втори семестър изпит за Fortnite, ако туитът на снимката на тяхното споразумение (написан на бяла дъска) може да получи 6700 ретуити. Туитът беше ретуитиран над 30 000 пъти и учителят уважи залога.

     5. Fortnite направи повече пари през април 2018 г., отколкото „Отмъстителите: Безкрайна война“ направи през първия си уикенд по-късно същия месец.

Да Fortnite: Battle Royale е безплатна , но играчите могат да закупят виртуална валута, която могат да обменят по време на игра за скинове, повече празнични танци или специални мисии. Fortnite направи 296 милиона долара през месец април в сравнение с приблизително 250 милиона долара за първия уикенд на Avengers: Infinity War. Играта се стреми да генерира повече от 2 милиарда долара през 2018 г.

     6. Знаменитостите също обичат Fortnite .

Рапърът Дрейк до известна степен счупи рекорда за най-гледан поток, когато играе Fortnite в услугата за стрийминг на видеоигри Twitch, но всички известни личности от Chance the Rapper, до Joe Jonas до Roseanne Barr също играят.

     7. Fortnite е най-стриймваната (и гледана) игра в Twitch.

Над 650 000 (в пиковите часове) се настройват, за да гледат потоци на Fortnite . Това прави гледаемостта толкова голяма – а в някои случаи и по-голяма – колкото някои кабелни новини показват по MSNBC, CNN или ESPN.

      8. Играта беше почти супер страховита.

Другите серии на Epic Games като Unreal , Gears of War и Infinity Blade са мрачни с доста ужасяващи чудовища и много кръв. Първоначално дизайнът на Fortnite щеше да бъде в същия дух, но дизайнерите се притесняваха, че песъчинката и кръвта ще потиснат потребителите с течение на времето. Вместо това те тръгнаха с донякъде вдъхновена от Pixar посока, подходяща за семейството.

     9. Всичко е базирано на книга.

Fortnite Battle Royale (както и PUBG ) е вдъхновен от японския филм „Battle Royale“, където клас ученици от средното училище са хванати в капан на изолиран остров и трябва да се убиват един друг, докато не остане само един ученик. Филмът е базиран на романа от 1999 г. на японския автор Кушун Таками. Ако звучи много като Игрите на глада, това е защото Сузан Колинс е взела назаем много от Battle Royale за нейния сериал.

     10. Има Световна купа на Fortnite с награден фонд от 30 милиона долара.

Финалистите от цял свят, които се класираха, долетяха до Ню Йорк, се състезават за награден фонд от 30 милиона долара на FortniteWorld Cup. С над 400 000 души, гледащи онлайн, играчите се състезават на тенис стадион Артър Аш за шанс да спечелят. През юли 2019 г., 16-годишен играч от Северна Америка изток завърши с 59 точки и спечели награда от 3 милиона долара.

     11. Fortnite има повече потребители от Netflix.

През първото тримесечие на 2018 г. Netflix имаше 125 милиона абонати за стрийминг по целия свят. Fortnite надмина 125 милиона регистрирани играчи за по-малко от година след излизането си. Повече от 40 милиона души играят играта поне веднъж месечно.

     12. През първите три седмици в Apple App Store Fortnite на iOS направи над 15 милиона долара.

Fortnite на iOS печели големите приложения като Candy Crush Saga , Pokémon Go и Clash of Clans на седмична база от приходи.

     13. Някои родители са потърсили консултация за своите деца, пристрастени към Fortnite .

     14. Докато други родители плащат за Fortnite треньори за децата си.

Някои родители плащат за Fortnite: Battle Royale преподавател, за да помогнат на детето си да се отличи във видеоиграта. Те твърдят, че децата им изпитват натиск не само да играят на Fortnite с приятелите си, но и да спечелят. Коучингът може да струва до 35 долара на час.

     15. Може да бъдете съден за измама

Epic Games не се страхува да забранява играчи, за които е установено, че мамят във Fortnite . Те дори предизвикаха голям спор, като заведоха дело, което включваше 14-годишно момче.
Случаите започнаха през 2017 г., когато Epic Games предприеха съдебни действия срещу отделни потребители, за които се твърди, че са използвали сайта Addicted Cheats, за да получат „aimbots“, които биха им дали конкурентно предимство. Epic Games твърди, че модификацията на кода на играта противоречи на Лицензионното споразумение за крайния потребител на Fortnite и Закона за авторското право.

Предпочитани играчки на Fortnite

На пазара все още има много играчки Fortnite - независимо дали говорим за екшън фигурки, нерф пистолети или комплекти, които да изградите сами. От nerf пистолети до фигурки на колекционери, тук са някои от най-добрите играчки на Fortnite наоколо. Разгледайте каталога с играчки на Fortnite и поръчайте избраната от вас играчка. Имате въпроси? Потърсете ни, чрез формите за контакт, ако имате въпроси, нужда от насоки или просто се нуждаете от консултация.