Конструктори

Артикули 1-36 от 991

 1. 17.90 лв.
 2. 17.90 лв.
 3. 8.50 лв.
 4. 4.50 лв.
 5. 29.00 лв.
на страница
Фигурки, роботи и герои

Как конструкторите и пъзелите помагат за развитието на детския мозък?

Доказано е, че играта с конструктори и пъзели, развива логическото и аналитично мислене на малчуганите. Освен това подобрява цветовите усещания и възприятия. С тях, децата ще се забавляват, докато Вие вършите своите задължения, или се нуждаете от малко време за себе си.

Ето някои от предимствата:

ПЪЗЕЛИ

 • Те са най-подходящото средство, ако искате детето Ви да се забавлява и да развива мисленето си, едновременно;
 • Предлагат се различни видове пъзели, според броя на частите им, или картинките, които са изобразени. Така можете да изберете, кой е подходящият за Вашето дете, според способностите му и възрастта;
 • Нека не забравяме и удовлетворението, което мъникът ще почувства, когато подреди целият пъзел. Това ще провокира радостта му, и ще увеличи желанието, да превърне реденето на пъзел, в свое хоби.

КОНСТРУКТОРИ

 • Има много видове, от такива за най-малките, с едри и лесно сглобяеми части, до познатото на всеки Lego.
 • Lego е вид, който се предлага под най-различни форми и съдържа много части, които мъникът да сглобява.
 • С негова помощ, се развива въображението, както и естетическият усет при децата.
 • Те помагат на Вашето съкровище да опознае различните сфери от живота, и му дава интересна възможност сам да сътвори интересни сгради и конструкции.

Какво още предлагаме ние от Патиланци?

Освен многото модели, ние Ви предоставяме огромно разнообразие от най-предпочитаните и популярни модели на Лего, като: LEGO Duplo, LEGO Classic, LEGO Junior, LEGO Disney, LEGO Friends, LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, Lego Architecture, и други. На нашия сайт, можете да разгледате и:

 • Сглобяеми играчки - от макети на войници, до макети на различни превозни средства или танкове. Попитайте кое е любимото на малчуганът, и изберете заедно, кой е подходящият комплект за Вас
 • Конструктори и строители - при нас, можете да откриете огромно разнообразие на всякаква тематика и за всякаква възраст. Те развиват фантазията. А за най-малките, сме приготвили конструктори, направени от мек и безопасен материал.
 • Мозайки и кубчета - това са средства за забавление, които са познати на света, от древни времена. Мозайката е страхотен начин за отвличане на вниманието на детето, както и за да развие концентрацията му. А със кубчетата, могат да си играят дори и най-малките любознайковци!

Защо да ни се доверите?

На сайта ни www.patilanci.bg , можете да се докоснете до най-различни марки и видове конструктори, Лего, пъзели и други, с иновативен и цветен дизайн. Наблегнали сме, на това което се харесва на всички деца - любимите им герои от детските филмчета, или приказки. Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст, от 0+ до 11+ години. Не се колебайте да ни потърсите, чрез формите за контакти с нас, ако имате въпроси, или нужда от насоки и консултация. Стремим се, да осигурим Вашето удобство и комфорт, като Ви даваме възможност да поръчате онлайн от нашия магазин, всичко от което имате нужда, за развитието и забавлението на малките.