За подарък на новородено

  1. 28.90 лв.
  2. 99.90 лв.

Артикули 1-36 от 154

Хранене на бебе

Когато става въпрос за декориране на бебешка стая, детайлите придават специален чар на интериора: картини, рамки за снимки, бебешки албуми, кутии за спомени и отпечатъци. Без тях е невъзможно да се създаде приказна атмосфера за новороденото!

За подарък на новородено може да разгледате нашите предложения и да направите поръчка лесно и удобно от patilanci.bg. За да купите избраният от Вас продукт, не е нужно да губите време в обикаляне по магазините. При нас ще откриете разнообразие от продукти с бърза доставка, до удобно за Вас място. 

Подарък за погача на бебе

Този период в развитието на детето е огромна радост за мама и тате, също така и е възможно да бъде огромен повод за стрес на гостите при правилния избора на подаръка за това важно събитие.

Ние от онлайн магазин Patilanci.bg rазбираме напълно това и познаваме детските нужди. Изборът на подарък за бебе на 1 година може да се окаже и огромно предизвикателство и загуба на време в лутане. В нашия каталог от продукти ще откриете наистина страхотен избор и идеи за подарък за изписване на бебе и разни супер идейки за подаръци за погача на бебе.

Изборът за подарък за бебе на 40 дни

Вие познавате родителите на малкото бебче, на което сте поканени за погача. Знаете техните навици, техните предпочитания и изисквания към материал, цвят, обем и дори и цена. Подарък за погача е различен от този подарък за изписване на бебе например, а да не говорим и за подаръците за кръщене на бебе.

Едно от основните правила, на което трябва да обърнете внимание е какъв пол е детенцето. Определено подарък за кръщене на бебе момиче ще е различен, от тези за момче. 

Разгледайте детските аксесоари и интересни стоки за подарък на бебета и деца и преценете точно на какво ще се зарадват вашето приятелско семейство. Споделете идеята си с ваши приятели, които също знаете, че ще присъстват на така важното събитие.  Интересна идея е монети за подарък на бебе. Да - точно така монетки, на които може да бъде изписано името на детето. Все пак никога не забравяйте, че правите подарък за бебе на 1 година , което често бива забравяно като условие - особено от баба и дядо.

Подарък за първи рожден ден

Всяко дете е различно и има различни изисквания и интереси, независимо колко са еднакви потребностите им. В секцията за интересни детски стоки ще откриете сортирани детски аксесоари и подаръци, които гарантирано ще бъдат обикнати. При нас ще намерите фото албуми, платформи за отпечатване на крачета и ръчички. 

Често родителите правят първия рожден ден на детето си заедно с погачата. Това може значително да улесни избора ви за подаръци за бебе на 1 годинка