Детски пързалки и люлки

 1. 229.00 лв.
 2. 249.00 лв.
 3. 249.00 лв.
 4. 169.00 лв.
 5. 179.00 лв.
 6. 46.90 лв.
 7. 62.90 лв.
 8. 126.50 лв.
 9. 114.60 лв.
 10. 43.00 лв.
 11. 142.00 лв.
 12. 30.00 лв.
 13. 30.00 лв.
 14. 30.00 лв.
 15. 83.00 лв.
 16. 232.00 лв.
 17. 232.00 лв.
 18. 19.00 лв.
 19. 51.00 лв.
 20. 83.00 лв.
 21. 204.00 лв.
 22. 204.00 лв.

Артикули 1-36 от 155

Детски пързалки и люлки

Защо да изберим детска люлка и пързалка за двора?

Може да подарим празник на нашите любими деца по много начини. Един от начините да предизвикате радостни емоции в тях е да подарите на децата ярка цветна пързалка или люлка. Това ще им донесе не само положителен заряд от емоции, но и възможност за добро физическо развитие и забавление.

Какви детски пързалки има?

Съвременният пазар на детски стоки предлага богат избор от пързалки с различни форми и дизайн, които са предназначени за деца от различни възрасти. При избора на пързалки е задължително да се вземе предвид възрастта на детето. В зависимост от възрастовата категория детските пързалки се разделят на:

 • Пързалки за деца до три години - те са малки, леки и компактни. Лесно се транспортират, лесни са за поддръжка и съхранение. Такива пързалки имат заоблен ръб и лек наклон, така че детето да не се удря в земята, докато се спуска. Такава бебешка пързалка задължително е оборудвана със стълба, по която бебето може лесно да се катери и слиза по нея. Стъпалата трябва да бъдат покрити със специално нехлъзгащо покритие. За безопасността на детето трябва да има парапети отгоре, за да може бебето лесно да намери опора, докато е на височина. Това е и перфектният вариант на избор за пързалка за вкъщи;
 • Височината на пързалките за деца от тригодишна възраст не трябва да надвишава 1,5 м, а за ученици - 2,5 м. Тези пързалки също трябва да имат парапети на върха и парапети по стълбите. Градинските пързалки за деца от три години могат да бъдат с различни форми и видове (не само прави, но и спираловидни). Като цяло, за по-големи деца съветваме родителите да разгледат по-отблизо пълноценни игрови комплекси за деца, които могат да бъдат инсталирани както в собственият им двор, така и на вилата.

 

Какви видове детска и бебешка люлка има?

От ранна детска възраст нашите деца са заобиколени от люлки, защото това просто движение - люлеене - успокоява детето добре. Люлките са най-разпространеният елемент на детските площадки. Има няколко разновидности :

 • Подови люлки - Предимството на този вид се дължи преди всичко на удобството лесно да ги премествате на всяко място по всяко време. Освен това са много леки, тъй като са направени от пластмаса или лек метал. Много често тези люлки са оборудвани с музикални и светлинни ефекти, което предизвиква по-голям интерес у вашето дете;
 • Висящата люлка е един от най-разпространените модели, които децата най-много харесват. Този модел често се използва не само на двора, но и в дома. Надеждните закопчалки и удобното столче ще накарат вашето бебе да играе;
 • Люлка-балансьори - този модел е предназначен за поне две деца. Но има и люлки, които са предназначени за голям брой деца. 

 

И така, защо точно децата обичат толкова много изживяването с пързалки?

 • Детска пързалка за навън e вдъхновяваща! Докато плъзгащото движение е търсещо тръпка и забавление, то също така изисква смелостта да се изкачите до върха на пързалката, за да направите детското бързо движение надолу по пързалката, което може да отнеме известно свикване и увереност, за да го направите. Това е невероятно постижение за децата, когато се изправят пред тази страшна задача на висока пързалка и с усмивка да се спуснат до долу;
 • Пързалките осигуряват перфектен мотиватор за физическа активност - за да се спуснете по тази пързалка, първо трябва да положите усилия да я изкачите!
 • Пързалката също учи децата на социални умения и организация. Децата веднага се научават как да чакат реда си, като остават търпеливи, докато тези пред тях се плъзгат първи;
 • Пързалките помагат на детето да упражнява тялото си по естествен начин. Когато се катерят по стълба и се дърпат нагоре с ръце, те изграждат горната част на тялото и силата на ръцете. Изкачването до върха на стълба също помага за силата и координацията на краката. Плъзгането помага за подобряване на вестибуларния апарат, след това и на чувството им за баланс.

 

Защо да закупите детска пързалка и люлка от сайта Patilanci.bg?

В нашата колекция имаме широка гама от модели със страхотно качество, всички от водещите детски марки като Little Tikes, Mochtoys, SONNE Home, Moni и Dolu. Изработени от здрава пластмаса със здрави рамки, нашите пластмасови пързалки и люлки са проектирани с мисъл за устойчивост и здравина, така че детето ви да може да играе безопасно. Ние предлагаме за нашите клиенти:

 • Голям каталог от продукти с подробни характеристики;
 • Съвети за родители по линията на асортимента;
 • Сертификати за качество на продаваните стоки;
 • Бърза обработка и доставка;
 • Достъпните цени за пързалки и люлки за деца са още един плюс, който родителите определено ще оценят.

 

Защо не добавяте няколко аксесоари за детски площадки?

Забавлението също не спира дотук. Ако харесвате нашите детски пързалки, разгледайте нашите детски батути  и  детски пясъчници , за да внесете още повече вълнение в игрите на Вашите деца.

Създайте забавление на децата да играят на открито с новите ни модели детски люлки и пързалки за двор.

Може да разгледате и да изберете най-подходящият модел детска люлка и пързалка.  В каталога ни ще намерите новите компактни сгъваеми градински пързалки, пластмасови детски люлки и парти центрове за игра.

Можете да намерите люлки и пързалки за деца от всички възрасти. За малките деца е препоръчително да разгледате модели на детски люлки с колани и предпазители. Повечето от тях са с въжета и включен към тях карабинер. Ние от patilanci.bg предлагаме пластмасови детски люлки и  дървени детски люлки, някои от тях са с облегалки. Разполагаме с люлки седалки, те са подходящи за деца над 6 годишна възраст. 

Най-често задаваните ни въпроси относно детски люлки и пързалки за двор са: