Facebook Pixel

Детски пързалки и люлки

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 102

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. ТОП
  -20%ПРОМОЦИЯ
  Special Price 151.20 лв. Regular Price 189.00 лв.
 2. ТОП
  -20%ПРОМОЦИЯ
  Special Price 151.20 лв. Regular Price 189.00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 102

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Детски пързалки и люлки

Защо децата са привлечени от пързалки за детска площадка?

Ако отидете на почти всяка открита детска площадка в някой от кварталите на София, по принцип гарантирано ще видите някаква пързалка. Не само това, но със сигурност ще станете свидетели на нетърпеливи и развълнувани деца, подредени и чакащи да се пързалят. В крайна сметка пързалките са вълнуващи, бързи и забавни за децата от няколко различни възрастови групи.

Защо пързалките?

Повечето деца са безстрашни, когато става въпрос за изследване на заобикалящата ги среда, тъй като това е работата на техния учебен процес. Като се има предвид това, в свят, който е заобиколен от насоки за безопасност и наблюдавано поведение, пързалката е едно от малкото места, където детето може свободно да изпита високо ниво на адреналин и радост, без да се тревожи за потенциално нараняване или поне малко нараняване.

Не сте чували деца, които да се нараняват твърде често на пързалки, нали?

Попитайте няколко деца: кое съоръжение от детската площадка му харесва най-много и ние ви гарантираме, че повечето отговори ще бъдат пързалката.

И така, защо точно децата обичат толкова много изживяването с пързалки?

 • Пързалките вдъхват увереност и изследване. Докато плъзгащото движение е търсещо тръпка и забавление, то също така изисква смелостта да се изкачите до върха на на пързалката, за да направите първоначалното бързо движение надолу по пързалката, което може да отнеме известно свикване и увереност, за да го направите. Това е невероятно постижение за децата, когато се изправят пред тази страшна задача на висока пързалка и с усмивка слязат до дъното.
 • Пързалките осигуряват перфектен мотиватор за физическа активност; за да се спуснете по тази пързалка, първо трябва да положите усилия да я изкачите!
 • Пързалките са окуражаващи за децата и ободряващи за игра. Като такива децата, те след време ще катерят почти всичко. Често те просто продължават този модел на пързаляне нагоре и надолу, отново и отново поради страхотното изживяване. Това продължаващо поведение учи децата на баланс, координация и пространствено съзнание, докато те се изкачвам до върха на пързалката.
 • Пързалката също учи децата на социални умения и организация. Децата веднага се научават как да чакат реда си, като остават търпеливи, докато тези пред тях се плъзгат първи.
 • Пързалките помагат на детето да упражнява тялото си по естествен начин. Повдигането на ръцете над раменете им, за да се държат за прътите на като маймунките, увеличава сърдечно-съдовия поток. В същото време те се разтягат, което увеличава гъвкавостта им. Когато се катерят по стълба и се дърпат нагоре с ръце, те изграждат горната част на тялото, хвата и силата на ръцете. Изкачването до върха на стълбата също помага за силата и координацията на краката. Плъзгането помага за развитието на вестибуларния апарат, следователно и на чувството им за баланс.

Защо да закупите детска пързалка от сайта Patilanci.bg?

В нашата колекция имаме широка гама от модели със страхотно качество, всички от водещи детски марки като Little Tikes, Mochtoys, SONNE Home, Moni и Dolu. Изработени от здрава пластмаса със здрави рамки, нашите пързалки са проектирани с мисъл за стабилност и здравина, така че детето ви да може да играе безопасно. За по-малките деца защо да не помислите за удобен дизайн 2 в 1, който расте с вашето дете? Смелите по-големи деца ще харесат тръпката от нашите 9 футови пързалки - а вълнообразният улей прави още по-забавно! Разгледайте пълната ни гама за голям избор, когато става въпрос и за цветове - със сигурност ще намерите любимия на вашето дете в нашата колекция.

Защо не добавите няколко детски люлки, за да завършите комплекта?

Забавлението също не спира дотук. Ако харесвате нашите детски пързалки, разгледайте нашите детски батути и детски пясъчници, за да внесете още повече вълнение в игрите на Вашите деца.