Категории

Ученически несесери

  1. 16.00 лв.
  2. Детско портмоне Smiley Sleepy | PAT46420 Детско портмоне Smiley Sleepy | PAT46420
    Нов
    27.90 лв.

Артикули 1-36 от 750

Ученически несесери

Във всяка ученическа раница един от задължителните аксесоари е несесерът. Той се превръща в незаменим помощник на всяко дете. В него може да съхранява химикали, моливи, гумички, линии и други видове ученически пособия, които може да използва в училище. И не само! Ако вашето дете обича да рисува у дома, то ученическите несесери са практичен помощник да държите на едно място всички четки, флумастери, цветни моливи и още много други.
В Патиланци имате възможност да избирате между разнообразни видове несесери, които са подходящи различни възрасти момчета и момичета. Ние предлагаме ученически несесери за момчета в по-тъмни цветове като синьо, лилаво, черно, с изчистен дизайн, който да пасне на техните предпочитания. А ако имате момиченце, то можете да се спрете на някой от нашите модели ученически несесери за момичета, които са в ярки и топли цветове, с допълнителни украшения или апликации на любими анимационни герои.

Видове ученически несесери

При избора на детски несесери, то дизайнът и формата, не са единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание. Според възрастта на вашето дете, в зависимост от това дали е до 7г, ученик или тийнейджър, можете да съобразите от какъв тип несесер би имало нужда то.
Меките несесери са подходящи за съхранение на разнообразни предмети, които се използват не само за учене от малкото дете, но и за игра. Твърдите несесери са служат за разграничаване на различните видове пособия, които ползва вашето дете. При тях можете да се спрете на модели с повече отделения и джобчета. А защо пък да не закупите и пълен несесер, който е снабден с всичко необходимо? В Патиланци ще откриете изключително широк избор от несесери и ученически пособия, които ще ви помогнат да подготвите вашето дете за училище!

Нашите продукти са изработени само от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайност. Възползвайте се и от нашата бърза и удобна доставка до дома или офис на куриер.