Детски маси със столчета

Артикули 1-36 от 61

 1. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
 2. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
 3. Промоция -25% ПРОМОЦИЯ
  66.75 лв. 89.00 лв.
 4. Промоция -25% ПРОМОЦИЯ
  66.75 лв. 89.00 лв.
 5. Промоция -25% ПРОМОЦИЯ
  66.75 лв. 89.00 лв.
 6. Промоция -25% ПРОМОЦИЯ
  66.75 лв. 89.00 лв.
 7. Промоция -24% ПРОМОЦИЯ
  17.18 лв. 22.90 лв.
 8. Промоция -24% ПРОМОЦИЯ
 9. Промоция -24% ПРОМОЦИЯ
 10. Промоция -24% ПРОМОЦИЯ
 11. Промоция -14% ПРОМОЦИЯ
 12. Промоция -14% ПРОМОЦИЯ
  21.17 лв. 24.90 лв.
 13. Промоция -14% ПРОМОЦИЯ
  21.17 лв. 24.90 лв.
 14. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
 15. 26.00 лв.
 16. 109.00 лв.
 17. 53.00 лв.
 18. 26.00 лв.
 19. 26.00 лв.
 20. 70.59 лв.
 21. Промоция -14% ПРОМОЦИЯ
  21.17 лв. 24.90 лв.
 • 1
 • 2
на страница

Обзавеждане за година детска стая

Когато за вашето пораснало мъниче е вече време да осигурите пространство, където то да се забавлява, учи и играе на спокойствие, ние сме тук. За своята стая, малкият палавник ще има нужда от маса, столчета, бюро и други допълнителни принадлежности, които ще му осигурят комфорт и свобода. Дали ще рисува върху симпатична малка масичка, ще играе на някоя игра или ще учи последните уроци върху ново и удобно бюро, няма значение. Важното е вашето малко дете да се чувства щастливо и доволно от новите придобивки. Ние от Патиланци предлагаме широка гама от продукти, за да обзаведете напълно една симпатична и уютна детска стая. При нас ще откриете:

 1. Маси за деца – изключително огромно разнообразие от размери, материали и идейни дизайни. Вземете масичка с любимия герой. Масички с етикети на Disney принцеси, Disney Cars, Hello Kitty и много други. Предназначени не само за дома, но и за градината. За учене, рисуване или забавление. Креативни и комбинирани дизайни за пълно удобство, комплекти с пейка или столчета.
 2. Столчета за деца – сгъваеми, с облегалка, с чадърче, надуваеми, тип табуретка и редица други възможности от разнообразни материали и със страхотен дизайн. Предназначени както за игри на закрито, така и с възможност да се ползват навън в градината. Нашите детски столчета са произведени от висококачествени материали с висока издръжливост, специално за детски игри и забавления.
 3. Бюра за деца – създайте удобно място, където вашето дете може да рисува или учи. Ние предлагаме детски бюра с различна големина и форма, с дъски за рисуване или комбинирани бюра със столчета или пейки за по-голямо удобство.                                                                                                                                                   Прегледайте всички предложени от нас варианти, всички те са на неустоими цени.

Материали и дизайн

Селекцията масички, столчета и бюра, предлагани в онлайн магазин са специално подбрани. Ние избираме само продукти, които ще осигурят удобство, ще предложат комфорт и уют, ще се погрижат за забавлението на вашата рожба. Обзаведете детската стая с нашите интересни и дизайнерски предложения. Имате възможност да избирате между любимите герои от Disney, Hello Kitty или нестандартни и цветни форми. За по-малките предлагаме масички, столове и бюра от пластмаса и PVC, а за порасналите по-стабилни и здрави продукти от дърво и метал. При нас ще откриете всичко необходимо за деца от 1 година до 11+, за момичета и за момчета. Тематични, идейни, практични дизайни, които ще превърнат стаята в един приказен свят.

Вземете още сега от Патиланци

Доверете се на нашият избор в Patilanci.bg. Ние искаме да предложим решения на всички ваши нужди, ето защо подбираме само качествени и познати марки като Delta Children, Fun House, Pilsan, Chipolino и редица други. Нашите продукти са със съпътстваща гаранция за качество и са произведени така, че да отговарят на всички норми по безопасност и на всички международни стандарти. По този начин ще осигурите необходимото удобство на децата и тяхно лично пространство, където да се забавляват или учат. А вие ще сте достатъчно спокойни, че се спирате на подходящ избор. Продукти, които са качествени, здрави и съобразени с нуждите и на най-малките. При нас ще откриете всичко, от което се нуждаете, за да обзаведете по един страхотен начин детската стая.