Facebook Pixel

Акумулаторни коли и мотори

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 164

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 164

на страница
Настрой низходяща посока
Акумулаторни коли и мотори

Акумулаторни коли и мотори

Всяко дете харесва акумулаторни играчки, дори преди да ги е пробвало. Да “караш” колата като тате и мами е желание на всяко малко момче и момиче. С детска акумулаторна кола децата ще се научат бързо да завиват, да усещат скоростта и най-важното да си гледат в пътя и да не се разсейват. А защо не детски мотор с акумулатор или акумулаторно бъги или акумулаторен джип?

С такава играчка децата няма да искат да се приберат чак до залез, особено с акумулаторни камиони и трактори, които ще развият въображението и ще създадат предпоставки за дори по-голяма игра. Също така, за да сте спокойни и да имате контрол върху неговото шофиране, разгледайте предложенията ни от акумулаторни коли, джипове с дистанционно. Ако се чудите дали е достатъчно голямо хлапето, сме подготвили акумулаторни коли за деца от 1 до 11 години.

Как да изберете подходящата акумулаторна кола и мотор за вашето дете?

Всички деца обичат Акумулаторните коли и мотори. Този тип продукти не са просто играчки, а отключват един нов и супер забавен свят на забава и приятни моменти. Детските акумулаторни превозни средства са проектирани да бъдат надеждни и безопасни. Но това не означава, че тя няма нужда от грижа и спазване на инструкциите за употреба. 

Винаги при избор на акумулаторна кола или мотор за вашето дете е важно да имате предвид какво точно иска вашето дете. Има такива, които искат червена акумулаторна кола, други черна, акумулаторен джип, акумулаторен мотор, а защо не акумулаторно бъги с кожена седалка, с меки гуми и още куп други. 

 • Големина на акумулаторно превозно средство.

Повечето родители предпочитат голямата кола, големият акумулаторен мотор, или бъги. Но имайте предвид, че играчки от този тип се карат обикновено на места, където е удобно за тях. Това предполага, че колата (или мотора, бъгито) трябва да бъде транспортирана до там. Винаги съобразете как ще транспортирате акумулаторната кола до мястото на забава. 

 • Корпус на акумулаторно превозно средство. 

Всички продукти от този тип са с пластмасов корпус. За щастие в европейския съюз има директиви, в които ясно е описано от каква пластмаса може да бъдат продукти от този тип. В нашия сайт абсолютно всички акумулаторни коли, мотори, бъгита са с висококачествена пластмаса и нужните сертификати за качество и безопасност. Сигурността е преди всичко! 

 • Акумулаторна кола с отвярящи / затварящи се врати.

Определено тази "екстра" добавя онзи реалистичен вид към този тип дески играчки, към които всяко хлапе мечтае. В нашия сайт ще намерите коли, джипове и бъгита с отварящи се врати. 

 • Гуми.

Гумите може да бъдат три вида, а именно: 

  • Пластмасови гуми;
  • Гуми от пяна (тип EVA);
  • Меки гуми.

На практика вида на гумите има пряка зависимост с цената на играчката. Въпрос на личен избор е кой тип гуми да се избере. Повечето акумулаторни превозни средства са снабдени с амортисьори на гумите, които обират вибрациите на трасето. 

 • Дистанционно управление.

Качествените акумулаторни коли имат в комплекта си дистанционно управление (родителски контрол). Те се свързват с колата с посредством комбинация от бутони, които са описани в инструкцията към вашата акумулаторна кола. 

Важно: Акумулаторните мотори се предлагат винаги БЕЗ дистанционно управление. Това е с цел безопасност на вашето детенце. 

 • Батерия

Ние от онлайн магазин patilanci.bg сме на мнение, че това е може би най-важния елемент на детски играчки от този тип. На практика правилото е, че за големи акумулаторни коли, мотори, бъгита се слагат батерии от 12V. Това се налага защото самата играчка е тежка, в комбинация с килограмите на детето се сборуват общо тегло и до 50 килограма. На пазара има и продукти с 6V на батерията. Те разбира се са по-евтини и респективно по-малки, по-леки и компактни. Това, че батерията е с по-нисък волтаж в никакъв случай не означава, че играчката е с по-слаба мощност. 

Времетраенето на използване с едно зареждане на вашата акумулаторна кола, мотор, или бъги зависи от времето на вън, наклон на терен, качеството на терена (асфалт, трева, чакъл) и още куп други фактори. Но можем да кажем, че средно около 2-3 часа при оптимално зареждане на вашата батерия ще може вашето дете да се наслади на каране. 

Какво ще намерите в нашия онлйан магазин?

В нашия онлйан магазин patilanci.bg ще намерите голямо разнообразие от различни модели акумулаторни коли, акумулаторни джипове, акумулаторни бъгита, акумулаторни трактори и багери. В нашия каталог имаме: акумулаторна кола Mercedes, акумулаторна кола BMW, Акумулаторна кола Ферари, акумулаторна кола ауди, акумулаторна кола розова, акумулаторна кола синя, акумулаторна кола черна, акумулаторна кола мони.