Детски акумулаторни коли и мотори

 1. Промоция -22% ПРОМОЦИЯ
  Детски бял акумулаторен мотор Полиция | PAT35912 Детски бял акумулаторен мотор Полиция | PAT35912
  Нов
  127.99 лв. 165.00 лв.
 2. Детски черен акумулаторен мотор Turbo | PAT35911 Детски черен акумулаторен мотор Turbo | PAT35911
  Нов
 3. Детска синя акумулаторна кола Fiat 500 | PAT35893 Детска синя акумулаторна кола Fiat 500 | PAT35893
  Нов
 4. Детска бяла акумулаторна кола Fiat 500 | PAT35891 Детска бяла акумулаторна кола Fiat 500 | PAT35891
  Нов
 5. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детска синя акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35881 Детска синя акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35881
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 6. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детска червена акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35880 Детска червена акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35880
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 7. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детска бяла акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35879 Детска бяла акумулаторна кола Audi e-Tron | PAT35879
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 8. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детски черен акумулаторен джип Police | PAT35826 Детски черен акумулаторен джип Police | PAT35826
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 9. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детски бял акумулаторен джип Police | PAT35825 Детски бял акумулаторен джип Police | PAT35825
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 10. Детска акумулаторна кола Sugar Dream Cream | PAT35733 Детска акумулаторна кола Sugar Dream Cream | PAT35733
  Нов

Артикули 1-36 от 400

Тротинетки и аксесоари

Акумулаторни коли и мотори

Като родители всички ние искаме децата ни да растат и да се развиват по най-добрия възможен начин. Времето за игра е съществена част от процеса на развитие на детето, тъй като му помага да научи нови умения и да развие своите физически, когнитивни и социални способности.

Всяко дете харесва акумулаторни играчки, дори преди да ги пробвало. Не зависимо дали става въпрс за роботи, детски кухни, или превозни средства децата ги обичат. Да “караш” колата като тате и мами е желание на всяко малко момче и момиче. С играчки от този тип децата ще се научат бързо какви са правилата за карене, да усещат скоростта и най-важното да гледате в пътя и да не се разсейват. А защо не детски мотор с акумулатор или акумулаторно бъги или акумулаторен джип?

Играчките от този тип предполагат игра в парка, децата няма да искат да се приберат дори до залез, особено с акумулаторни камиони и трактори, които ще развият въображението и ще създадат предпоставки за дори по-голяма игра. Също така, за да сте спокойни и да имате контрол върху шофирането си, разгледайте предложенията нито от акумулаторни коли и джипове с дистанционно. Ако се чудите дали е достатъчно голямо хлапето, сме подготвили акумулаторни коли за деца от 1 до 11 години.

Как да изберете подходящата за вашето дете?

Всички деца обичат Акумулаторните коли и мотори. Един основен радостен момент за малчуганите е когато видят чисто новия си акумулаторен джип, паркиран в двара. Този тип продукти не са просто играчки за тях, а отключват един нов и супер забавен свят на забава и приятни моменти. Детските акумулаторни средства са проектирани за надеждни и безопасни. Но това не означава, че тя няма нужда от грижа и спазване на инструкциите за употреба. Винаги при избора за подходящата за вашето дете е важно да имате предвид какво точно иска самото хлапе. Има такива, които искат червена акумулаторна кола, Mercedes benz, Lamborghini huracan, Джип mercedes benz, акумулаторен мотор, а защо не акумулаторно бъги с кожена седалка, с меки гуми и още куп други екстри и модели. При избора си имайте някои неща в предвид: 

 • Големина на акумулаторно превозно средство.

Повечето родители предпочитат голямата кола, големият акумулаторен мотор или акумулаорно бъги. Но имайте предвид, че играчите от този тип се карат винаги на местата, където е удобно за тях. Това предполага, че колата (или мотора, бъгито) ще бъде транспортирана до там. Винаги съобразете как ще транспортирате акумулаторното място на колата до забава. 

 • Корпус на акумулаторно превозно средство. 

Всички продукти от този тип са с пластмасов корпус. За щастието в европейския съюз има директиви, в които ясно е описано от каква пластмаса могат да бъдат продукти от този тип. В нашия сайт абсолютно всички акумулаторни коли, мотори, бъгита са с висококачествена пластмаса и нужните сертификати за качество и безопасност. Сигурността е преди всичко! 

 • Акумулаторна кола с отвярящи / затварящи се врати.

Определено тази "екстра" добавя онзи реалистичен вид към този тип дески играчки, към които всяко хлапе мечтае. В нашия сайт ще намерите коли, джипове и бъгита с отварящи се врати. 

 • Гуми.

Гумите могат да бъдат три вида, а именно: 

  • Пластмасови гуми;
  • Гуми от пяна (тип EVA);
  • Меки гуми.

На практика вида на гумите има пряка зависимост от цената на играча. Въпрос на личен избор е кой тип гуми да се избере. Повечето акумулаторни превозни средства са снабдени с амортисьори на гумите, които обират вибрациите на трасето. 

 • Дистанционно управление.

Качествените акумулаторни коли имат в комплекта си дистанционно управление (родителен контрол). Те се свързват с колата чрез комбинация от бутони, които са описани в инструкцията към вашата акумулаторна кола. 

Важно: Акумулаторните мотори се предлагат винаги БЕЗ дистанционно управление. Това е с цяла безопасност на вашето дете. 

 • Батерия

Ние от онлайн магазин patilanci.bg сме на мнение, че това може да бъде най-важният елемент на детски играчки от този тип. На практика правилото е, че за големи акумулаторни коли, мотори, бъгита се слагат батерии от 12V. Това се налага защото самата играчка е тежка, в комбинация с килограмите на детето се събира общо тегло и до 50 килограма. На пазара има и продукти с 6V на батерията. Те се разбират по-евтини и респективно по-малки, по-леки и компактни. Това, че батерията е с по-нисък волтаж в никакъв случай не означава, че играчът е с по-слаба мощност. 

Времетраенето за използване с едно зареждане на вашия акумулаторен автомобил, мотор или коли зависи от времето навън, наклона на терена, качеството на терена (асфалт, трева, чакъл) и още от други фактори. Но можем да кажем, че средно около 2-3 часа при оптимално зареждане на вашата батерия ще може вашето дете да се наслади на каране. 

Какво ще намери в нашия онлайн магазин?

В нашия онлайн магазин patilanci.bg ще намерите голямо разнообразие от различни модели акумулаторни коли, акумулаторни джипове, акумулаторни бъгита, акумулаторни трактори и багери. В нашия каталог имаме: акумулаторна кола Mercedes, акумулаторна кола BMW, акумулаторна кола Ферари, акумулаторна кола ауди, акумулаторна кола розова, акумулаторна кола синя, акумулаторна кола черна, акумулаторна кола мони. 

Всички нови родители се чудят какъв е перфектният подарък за дете на 1 година, ние от patilanci.bg ще Ви помогнем, като публикуваме новата ни колекцията от детски акумулаторни коли и мотори. Нищо друго няма да зарадва детето ви, така както ново приключение на колела! Возенето на подобни превознни средства от patilanci.bg ще донесе щури забавления на вашите деца. След такава покупка на вас ви остава само да се насладите на часовете каране на детето в градината или парка със своята собствена акумулаторна кола или акумулаторен детски мотор. Разгледайте или се консултирайте по телефона с представител на магазина ни patilanci.bg, за да научите повече за предлаганите от нас модели. Научете повече за новите модели и зарадвайте детето си.