Акумулаторни коли и мотори

Артикули 1-36 от 189

 1. 374.00 лв.
 2. 374.00 лв.
 3. 347.00 лв.
 4. 337.00 лв.
 5. 337.00 лв.
 6. 337.00 лв.
 7. 545.00 лв.
 8. 417.00 лв.
 9. 417.00 лв.
 10. 724.00 лв.
 11. 495.00 лв.
 12. 495.00 лв.
 13. 625.00 лв.
 14. 724.00 лв.
на страница
Тротинетки

Акумулаторни коли и мотори

Всяко дете харесва акумулаторни играчки, дори преди да ги е пробвало. Да “караш” колата като тате и мами е желание на всяко малко момче и момиче. С детска акумулаторна кола децата ще се научат бързо да завиват, да усещат скоростта и най-важното да си гледат в пътя и да не се разсейват. А защо не детски мотор с акумулатор или акумулаторно бъги или акумулаторен джип?

С такава играчка децата няма да искат да се приберат чак до залез, особено с акумулаторни камиони и трактори, които ще развият въображението и ще създадат предпоставки за дори по-голяма игра. Също така, за да сте спокойни и да имате контрол върху неговото шофиране, разгледайте предложенията ни от акумулаторни коли, джипове с дистанционно. Ако се чудите дали е достатъчно голямо хлапето, сме подготвили акумулаторни коли за деца от 1 до 11 години.

Как да изберете подходящата акумулаторна кола и мотор за вашето дете?

Всички деца обичат Акумулаторните коли и мотори. Този тип продукти не са просто играчки, а отключват един нов и супер забавен свят на забава и приятни моменти. Детските акумулаторни превозни средства са проектирани да бъдат надеждни и безопасни. Но това не означава, че тя няма нужда от грижа и спазване на инструкциите за употреба. 

Винаги при избор на акумулаторна кола или мотор за вашето дете е важно да имате предвид какво точно иска вашето дете. Има такива, които искат червена акумулаторна кола, други черна, акумулаторен джип, акумулаторен мотор, а защо не акумулаторно бъги с кожена седалка, с меки гуми и още куп други. 

 • Големина на акумулаторно превозно средство.

Повечето родители предпочитат голямата кола, големият акумулаторен мотор, или бъги. Но имайте предвид, че играчки от този тип се карат обикновено на места, където е удобно за тях. Това предполага, че колата (или мотора, бъгито) трябва да бъде транспортирана до там. Винаги съобразете как ще транспортирате акумулаторната кола до мястото на забава. 

 • Корпус на акумулаторно превозно средство. 

Всички продукти от този тип са с пластмасов корпус. За щастие в европейския съюз има директиви, в които ясно е описано от каква пластмаса може да бъдат продукти от този тип. В нашия сайт абсолютно всички акумулаторни коли, мотори, бъгита са с висококачествена пластмаса и нужните сертификати за качество и безопасност. Сигурността е преди всичко! 

 • Акумулаторна кола с отвярящи / затварящи се врати.

Определено тази "екстра" добавя онзи реалистичен вид към този тип дески играчки, към които всяко хлапе мечтае. В нашия сайт ще намерите коли, джипове и бъгита с отварящи се врати. 

 • Гуми.

Гумите може да бъдат три вида, а именно: 

  • Пластмасови гуми;
  • Гуми от пяна (тип EVA);
  • Меки гуми.

На практика вида на гумите има пряка зависимост с цената на играчката. Въпрос на личен избор е кой тип гуми да се избере. Повечето акумулаторни превозни средства са снабдени с амортисьори на гумите, които обират вибрациите на трасето. 

 • Дистанционно управление.

Качествените акумулаторни коли имат в комплекта си дистанционно управление (родителски контрол). Те се свързват с колата с посредством комбинация от бутони, които са описани в инструкцията към вашата акумулаторна кола. 

Важно: Акумулаторните мотори се предлагат винаги БЕЗ дистанционно управление. Това е с цел безопасност на вашето детенце. 

 • Батерия

Ние от онлайн магазин patilanci.bg сме на мнение, че това е може би най-важния елемент на детски играчки от този тип. На практика правилото е, че за големи акумулаторни коли, мотори, бъгита се слагат батерии от 12V. Това се налага защото самата играчка е тежка, в комбинация с килограмите на детето се сборуват общо тегло и до 50 килограма. На пазара има и продукти с 6V на батерията. Те разбира се са по-евтини и респективно по-малки, по-леки и компактни. Това, че батерията е с по-нисък волтаж в никакъв случай не означава, че играчката е с по-слаба мощност. 

Времетраенето на използване с едно зареждане на вашата акумулаторна кола, мотор, или бъги зависи от времето на вън, наклон на терен, качеството на терена (асфалт, трева, чакъл) и още куп други фактори. Но можем да кажем, че средно около 2-3 часа при оптимално зареждане на вашата батерия ще може вашето дете да се наслади на каране. 

Какво ще намерите в нашия онлйан магазин?

В нашия онлйан магазин patilanci.bg ще намерите голямо разнообразие от различни модели акумулаторни коли, акумулаторни джипове, акумулаторни бъгита, акумулаторни трактори и багери. В нашия каталог имаме: акумулаторна кола Mercedes, акумулаторна кола BMW, Акумулаторна кола Ферари, акумулаторна кола ауди, акумулаторна кола розова, акумулаторна кола синя, акумулаторна кола черна, акумулаторна кола мони.