Полезни уреди

Артикули 1-36 от 429

Хранене на бебе

Какво ви трябва за новородено бебе?


По време на бременността, както и след раждането, майката има нужда от аксесоари, които да бъдат и помощ в личната грижа, или в това за бебето. От онлайн магазина на Патиланци можете да закупите всичко необходимо за комфорта на бъдещата или настоящата мама:

  • Помпи за кърма;
  • Аксесоари за кърмене и съхранение на кърма ;
  • Възглавници за кърмене;
  • Кенгура и слингове;
  • Бельо за бременни и родилки;
  • Бижута за бременни.

Каква помпа за кърма да изберем?

Помпата за кърма е от голямо значение за майката. Ще ви бъде от полза, когато желаете да облекчите гърдите си от излишната кърма, или пък бебето Ви не може да суче нормално. Те могат да бъдат ръчни, или механични. Ръчните Ви позволяват сами да контролирате темпото и силата на засмукване. Механичните пък, от своя страна са по-модернизирани, с тях няма да изморявате ръцете си, а чрез степените, можете да нагласяте скоростта на засмукването. И двата вида вършат чудесна работа, Вие най-добре можете да прецените, коя е по-подходящата за Вас, според личните си предпочитания.
Когато изцедите излишното количество кърма, можете лесно да я запазите, в специалните контейнери за съхранение, или стерилизиращите пликчета които имате възможност да разгледате в нашият сайт. За Ваше улеснение сме подбрали и комплекти, съдържащи всичко необходимо за кърменето.

Полезно ли е да носим бебето си в кенгуру?

Кенгуруто може да бъде Вашият най-добър помощник, ако желаете да се разходите с бебчето, без да е нужно да взимате детската количка със себе си.
Съвременните модели на кенгуру, са изработени в ергономични форми и със специални материали. Така гръбнакът на мъника Ви, ще бъде винаги в правилната поза, без да се изкривява.
Чували ли сте за слинговете? Те дават възможност на родителите да носят безопасно и комфортно детето, по един напълно естествен начин, без да натоварват тялото Ви, защото разпределят равномерно тежестта на бебето.

Защо да изберете от Патиланци?

Имате възможност да избирате от различни по вид слингове, които са изработени от органични материали, предлагат се и много вариации на дръжките, съобразени с Вашите нужди.
А сега, след тази полезна информация, за Вас остава да изберете кое е Вашето кенгуру или слинг, и да се погрижите за удобството и комфорта на себе си и малкото съкровище! Не забравяйте да погледнете и нашите аксесоари на промоция!