Възглавници за кърмене

  1. 148.00 лв.

Артикули 1-36 от 148

Как помага възглавницата за кърмене?

Аксесоарът за кърмене е иновативен продукт, който отнема напрежението както от тялото на майката, така и от това на бебето. Предлага се в малки и големи размери. За да постигнете пълноценно кърмене на детето, е важно то да бъде в относително неподвижна позиция. Така то може да засмуква добре млякото. За ефективното кърмене обаче е важно майката също да се чувства комфортно и удобно. Ако е стресирана или притеснена, както се случва с някои млади родилки, притокът на кърма може да намалее и кърмачето да остане недохранено. Погрижете се за удобството на новороденото и на вашето собствено. Посетете patilanci.bg и вземете вашата възглавница за кърмене. Позволете си да се чувствате удобно докато кърмите. Асортиментът от малки размери осигурява подходяща удобна позиция на детето. Те са меки и със специална форма, която му позволяват да се чувства комфортно, да се унесе и спокойно да се нахрани. Формата им не натоварва тялото на бебето.  Големите са предназначени да обгърнат майката и новороденото. Освен че допринасят за удобна позиция на кърмачето, те отнемат напрежението от кръста и ръцете на жената. Големите възглавници могат да се използват и по време на бременност. Те са ефективно средство за облекчаване на болките в кръста и гърдите. Превърнете бременността и майчинството в радостни периоди от живота си. Не се поддавайте на болката в ставите и кръста. Облекчете тялото си и му осигурете комфорт, за да премине бременността Ви спокойно. Така си гарантирате по-лесно и по-бързо раждане, защото тялото е отпуснато и отпочинало, Възглавниците за кърмене допринасят за комфорта както на жената, така и на новороденото. Съобразени с правилното му физиологично развитие, те осигуряват подходяща ергономична позиция за гръбнака на бебето. Подсилват усещането му за спокойствие и комфорт и поддържат близкия му контакт с майката.

Какво да гледаме при избор на възглавница?

Правилният избор на аксесоар за кърмене е от изключително значение. Той осигурява удобство за майката и за малчугана. Отнема натоварването и болките от кръста, краката, раменете, гърдите и ръцете на жената. Осигуряват правилна позиция на тялото. Формата и големината са изцяло съобразени с ергономична позиция на гръбнака му. Позволяват на бебето да се отпусне и унесе в удобна позиция. Изборът на възглавница допринася за по-ефективното и пълноценно хранене на кърмачето. Продуктът има положително въздействие върху осигуряването на спокойствието на майката. Ако тя е притеснена или стресирана, притокът й на кърма може да намалее, а това влияе негативно върху храненето на отрочето. Друг основен момент при избора на възглавница е материала от който е изработена тя. Той трябва да е хипоалергенен и безвреден към деликатната бебешка кожа. Посетете patilanci.bg и преоткрийте удобството с огромното разнообразие от възглавници за кърмене. Те комбинират щадящата към деликатното бебешко телце структура и удобна форма.

Защо да купите от Патиланци?

Ние в Патиланци вярваме в светлото си призвание да помагаме на майките и бащите в тяхното нелеко начинание на родители. В магазина ни ще откриете богат продуктов каталог. В него са включени водещи световни марки, които са доказали качеството си на пазара през годините. Подкрепяме ги, защото вярваме в качеството и стандарта им. Доверете се и вие на Патиланци. Открийте всичко необходимо за Вас и за вашето съкровище. Възползвайте се от удобството на онлайн магазина и поръчайте качествени продукти на достъпни цени. Желаем да допринесем за спокойното и комфортно изживяно майчинство на всяка жена. Целим да улесним ежедневието на всяка родилка като осигурим продукти, при които практичността е водещ фактор. Вярваме в качеството на марките, които предлагаме и вярваме в светлата си мисия на ваши сътрудници.