Коли с дистанционно

 1. 36.80 лв.
 2. 36.80 лв.
 3. 36.80 лв.
 4. Кола BMW i4 Concept Radio/C 1:14 | P1439457 Кола BMW i4 Concept Radio/C 1:14 | P1439457
  Няма наличност!
 5. Детска Rastar Кола BMW M3 GT2 1:24 | P1437611 Детска Rastar Кола BMW M3 GT2 1:24 | P1437611
  Няма наличност!
 6. Кола RASTAR Lamborghini Aventador Radio/C 1:24 | P84906 Кола RASTAR Lamborghini Aventador Radio/C 1:24 | P84906
  Няма наличност!
 7. Кола Rastar Lamborghini Sesto Elemento R/C 1:24 | P79832 Кола Rastar Lamborghini Sesto Elemento R/C 1:24 | P79832
  Няма наличност!
 8. Кола Rastar Porsche 911 GT3 RS 1:24 | P79280 Кола Rastar Porsche 911 GT3 RS 1:24 | P79280
  Няма наличност!
 • 1
 • 2

Артикули 1-36 от 66

Фигурки, роботи и герои

5 големи предимства на колите с дистанционно управление за деца

Като за начало, когато искате да се забавлявате много с кола с дистанционно управление, трябва да излезете навън. Ето защо RC колите са страхотни, за да накарате децата да играят на открито и да общуват с други деца, като същевременно се научат да играят добре с други деца, да се редуват и как да бъдете добър победител или губещ.

В Patilanci ние наистина се гордеем с нашата супер готина колекция от RC автомобили. Всъщност ние разполагаме с едни от най-страхотните колички играчки с дистанционно управление. Те са интересни устройства, но и символ на чиста радост за цялото семейство. Всеки в семейството може да се забавлява, играейки с кола с дистанционно управление. Няма възрастови ограничения за чистия блясък на това забавно изживяване.
Радиоуправляемите или дистанционно управляваните колички-играчки са широко популярни във всички краища на света, което ги прави едно от най-забавните детски преживявания. Ако вашето дете няма такъв, то трябва да изживее RC кола, лодка или дори самолет. Предоставяйки на децата вълнуващ източник на забавление, изпълнените с екшън RC автомобили също допринесоха за разширяване на творческия потенциал на детето.
Ето защо решихме да хвърлим светлина върху 5 нововъзникващи предимства на играта с дистанционно управлявани превозни средства.

 1. Семейно обвързване

 Автомобил с дистанционно управление предлага на семействата уникална възможност да се обвържат в общите си интереси, супер готина кола, която може да направи повече от просто да се движи. Опитът доказа, че подхранва силни взаимоотношения между братя и сестри, родители и техните деца. Свободен паркинг, безплатна всекидневна или дори задния двор може да бъде идеалното място да тествате уменията си за RC кола. Всеки се забавлява, като играе с RC колата, главно поради нейната скорост и мощност. С толкова много на разположение вълнуващи опции, auser може да избира от различни модели, които да отговарят на техните умения и интереси.

     2. Отговорност за обучение


Точно като истинските автомобили, колата с дистанционно управление също се нуждае от определено ниво на дисциплина и поддръжка. Като се грижите за колата си с дистанционно управление, тя издържа по-дълго и забавлението се превръща в ценно изживяване. Едно дете може лесно да изучава и научава елементите, които съставляват RC автомобил и това подобрява тяхното обучение. Те започват да разбират механиката на автомобила, особено в ранна възраст, където увлечението лесно води до по-добро разбиране на техните умения. Малките деца обикновено се научават да се грижат за вашите RC превозни средства, защото лесно се привързват към преживяването.

      3. Координация ръка-око


Управлението на RC автомобил изисква силно внимание и още повече координация между ръцете и очите. Не сте в превозното средство, но можете да видите как се движи, избягвайки препятствия и се справяйки ефективно с него от разстояние. Ето защо RC превозните средства са отлична играчка за подобряване на координацията между ръцете и очите. Навикът да се борави с контролера дава на детето или родителя подобрено време за реакция и по-добър контрол. С течение на времето вие дори ставате по-добри. В крайна сметка всичко е във вашите ръце!


      4. Подобрени фини двигателни умения


Автомобилът с дистанционно управление предлага уникална представа за реалния свят за децата, където те могат да развият интерес и фините си двигателни умения в по-ранна възраст. По същество едно двегодишно дете може лесно да схване концепцията за управление на RC кола. Техните фини двигателни умения, съчетани с отговорността да се грижат за RC играчката, прерастват в мощен метод за обучение. Децата в крайна сметка използват знанията си за двигателни умения, за да демонтират която и да е част, ако е необходимо, или да заредят колата, когато батерията е изтощена. Такива малки неща се превръщат в по-големи ползи в дългосрочен план. Те в крайна сметка генерират умения за разбиране на различните части, функции и характеристики на превозното средство, когато са все още млади. Те също така се научават да се обучават внимателно за своите интереси, което е от съществено значение за израстването.


        5. Играта на открито е забавна!


Може би едно от любимите ни предимства на автомобилите с дистанционно управление е, че те насърчават децата и родителите да прекарват повече време в проучване на открито. Времето за игра на открито е много важно за формиращите преживявания на детето. Всъщност играта на открито подобрява физическото и психическото здраве на децата, които се научават да стават по-самосъзнателни и отговорни в по-млада възраст. Изследванията сочат, че броят на децата, които играят на открито, намалява, което вероятно се дължи на факта, че на закрито има твърде много технологии. Но фактът остава, че нищо не може да победи играта на открито, особено когато карате RC колата си през терена и научавате ограниченията и очакванията за боравене с тази машина.

5 начина, по които децата могат да се възползват от шофирането на коли с дистанционно управление

 1.  Извежда ги навън!

С „епидемията“ на видеоигрите, които се играят, особено момчетата, просто излизането навън за игра е от полза за децата.
Може би най-добрият начин да запознаете децата с използването на кола с дистанционно управление е да излезете с тях. И чудесен начин да насърчите този интерес и да го направите по-ценен е да продължите да участвате. Всъщност ходенето с детето си да играе с техните RC коли е идеалният начин семействата да прекарат качествено време заедно.

    2. Може да ги научи на грижа и отговорност

Истината е, че колата с дистанционно управление не трябва да е скъпа. Но много от тях могат да бъдат и освен качествена инвестиция във вашето дете, притежаването на такава играчка може да послужи за обучение на детето ви на отговорност и важността на грижата за вещите.

    3. Това може да бъде добро за тях в развитието

В допълнение към тези ползи за социалното и семейното развитие има и физиологични ползи.
Например, играта с RC коли може значително да развие и подобри зрително-моторната координация на детето . Това е способността за координиране на визуалната информация с мощността на двигателя. Заедно с това умение е и визуалното възприятие, което е способността да разпознаваме, припомняме, различаваме и осмисляме това, което виждаме.
Играта с RC кола подобрява пространственото съзнание, пространствената интелигентност и уменията за осъзнаване, което води до повишена сръчност. Освен това децата научават за причината и следствието по време на игра, докато решават кои бутони карат колата да върви във всяка посока.
Докато играят с други деца, то също ги учи да заобикалят препятствия, които не могат да контролират.

    4. Насърчава творчеството и въображението

И не е излишно да се каже, че играта с дистанционно управление насърчава креативността и въображението. Докато възрастните може да се задоволят да карат колите им да се движат около паркинг или да участват в структурирани игри или състезания, децата са склонни да използват въображението си и да създават измислени настройки и сценарии.

5. Помага им да научат как работят нещата

И една последна мисъл за предимствата на RC автомобилите: Те могат да бъдат възможност да научите за изграждането и да разберете „какво го кара да работи“.
Повечето RC автомобили идват предварително сглобени и готови за търкаляне направо от кутията, така да се каже. Но има някои комплектови коли, които са проектирани да бъдат сглобени от купувача. В зависимост от възрастта на детето, това може да бъде страхотен учебен проект и възможност за изграждане на набор от умения, който бързо изчезва в нашето общество.


Обобщавайки!Въпреки че много от артикулите в колекцията са създадени за на открито, можете да използвате RC колите на закрито или малко по-малко на открито. Те не са създадени за наистина неравен терен, но са много безопасни за използване, защото местата, на които отиват, са там, където децата са на безопасно място за игра. Препоръчваме ви да играете на открито, заради забавното изживяване, което носи. Ако искате да вземете на децата си хубава RC кола, ще се забавлявате само разгледайте моделите, които предлагаме. В нашия онлайн магазин Patilanci.bg, можете да намерите голямо разнообразие от коли с дистанционно управление. Можете да намерите, от малки колички с дистанционно до големи акумулаторни коли, в различни модели и цветове.