Facebook Pixel

Бебешки фигурки

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 96

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. ТОП
    -0%ПРОМОЦИЯ
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 96

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Какво развиват в детето игрите с фигурки?

Всяко дете обича да се забавлява, да играе, да изучава. Какво по-хубаво от това то да получи играчка, която едновременно ще го разнообразява и ще отключи любопитството му? Ние в Патиланци вярваме че всяко подрастващо трябва да открие какво му допада и му осигурява истинско забавление. В магазина ни ще откриете огромно разнообразие от детски фигурки. Изработени от различни материали, те пасват на всяка възрастова група. Материалът им на изработка е изцяло безвреден и хипоалергенен. Кончета, колички, жирафи, чудовища, костенурки и всякакви други животинки. Разноцветни и с красиви шарки, артикулите ще паснат на вкуса на всяко дете.

Меките играчки са сред любимците на малчуганите. Пухкави, а понякога дори говорещи, те сякаш най-много олицетворяват нежната милувка на живо същество. Меката козина на плюшените пък напомня на истинско животно. Царството на динозаврите и влечугите пък е завладяно от гъвкавите представители. Изработени от 100% чиста гума, те са гъвкави и позволяват огъване във всички посоки. Те са сред топ любимите детски артикули наред с плюшените приятели. В Патиланци ще намерите играчки изработени от различни марки. Вярваме във всеки един от партньорите си и гарантираме за високото качество на крайния продукт. Меките играчки се предлагат в мек и в много мек вариант. Те са подходящи за възраст над 1 година. Пластмасовите артикули завладяват арената на колите и автомобилните писти. На patilanci.bg разгледайте богатия асортимент от предложения от пластмаса. Артикулите, които съдържат по-дребни и лесно отделими частици не са препоръчителни за деца под 3-годишна възраст, защото могат да бъдат погълнати.

Видове:

  • плюшени - всеки мъник обожава да прегръща плюшената си играчка, да й прави прически, да я кръщава с различни имена и да играе с нея сякаш тя е неговия партньор за забавленията. Близкият и непрекъснат контакт на малчугана с нея изисква тя да е изработена от висококачествени материали. Те не бива да предизвикват алергични реакции, дразнене на кожата и сърбеж. Посетете patilanci.bg и вземете приятеля- мечта за Вашето съкровище. Ние гарантираме за иновативната и хипоалергенна изработка на продукта. Те са шарени, изрисувани с красиви фигури и интригуващи. Някои екземпляри говорят, други пеят. Само в Патиланци ще откриете идеалната за всяка рожба придобивка. Подарете щастие на съкровището си.
  • пластмасови - пластмасовите колички и автомобилни писти са идеалния подарък за любителите на спорта и високата скорост деца. Иновативни, забавни, реалистични - детските колички дават свободата на детското въображение да се развихри до краен предел. Пластмасовите артикули в Патиланци са изработени от висококачествен материал, който е безвреден към детската кожа. Освен колички подрастващите могат да открият разнообразие от животни, лего и фигурки, които да паснат на вкуса им. Пластмасовите играчки, съдържащи дребни частици трябва да бъдат давани на деца над 3-годишна възраст. Евентуалното поглъщане на частици може да бъде много опасно.

Изберете онлайн от patilanci.bg

В Патиланци ще откриете царството на детските играчки. Разнообразни като дизайн, цветове, шарки и материал на производство, артикулите на patilanci.bg са на достъпни цени. Ние вярваме, че всяко дете трябва да се радва на любимото си забавление, за това целим да поддържаме богат каталог от продукти на разнообразни марки в чието качество вярваме. Тук не само ще намерите играчката-мечта за вашето съкровище, но и куп други иновативни продукти, които ще го разнообразяват и учат. Неговото въображение се развива неусетно, любопитството му расте, а вниманието се изостря. Допринесете за положителното развитие в ранна възраст. Посетете онлайн магазина ни и подберете артикула, която ще заинтригува малчугана.