Комбинирани колички

 1. Бебешка комбинирана количка Rio каки | PAT40121 Бебешка комбинирана количка Rio каки | PAT40121
  Нов

Артикули 1-36 от 511

Комбинирани колички

Всичко за комбинираните детски колички

Една от най-важните покупки за бъдещите родители е именно бебешката количка. Този избор е от съществено значение, защото тя ще стане неизменна част от Вашето ежедневие, много скоро след раждането. Да изберете перфектната сред многото, предлагащи се на пазара, може да бъде трудно и объркващо, особено за тези от Вас, които стават родители за първи път. Колебаете ли се, на коя марка да се доверите и кой е подходящият модел? Ние от patilanci.bg сме тук, за да Ви помогнем с този важен избор, като Ви предоставим предимствата на един често използван тип детска количка.

Предимства на комбинираната бебешка количка

Тази тип са силно предпочитан модел. Това е така, защото тя е много функционална и удобна за използване. Ето някои от нейните предимства:

 • Спестява Ви усилията и времето да търсите няколко колички, кошчета и други;
 • Те са много стабилни и функционални, повечето от тях са със широки колела, което ги прави по-удобни при използване и маневриране;
 • Предлагат се предлагат с два или три коша, триколки или трансформиращ се кош, в зависимост от модела, който сте избрали;
 • Още едно предимство на многофункционалните детски колички е, че няма да се наложи да я сменяте, когато детето пораства;
 • Повечето модели включват чанта, дъждобран, комарник и други аксесоари.
 • Голяма част от този тип, които се предлагат на пазара, са олекотени, въпреки че са големи. Това ги прави лесни за пренасяне. Така ще можете да вземете, всичко от което се нуждаете със себе си.
 • Няма да Ви се налага да търсите, всяка година или сезон, различни модели. С помощта на комбинираните такива, този ангажимент отпада.

За деца на каква възраст е подходящ този тип количка

Те са чудесен избор, защото ще Ви влязат в употреба за по-дълго време. Можете да ги използвате още от раждането, докато не прецените, че детето Ви е достатъчно голямо и самостоятелно, за да се справя и без нея. А ако имате двойна радост, в нашият сайт patilanci.bg можете да разгледате и огромно разнообразие от комбинирани бебешки колички за близнаци.

Защо да ни се доверите?

Ние от Патиланци имаме за цел да Ви осигурим удобство и комфорт, защото знаем колко отговорна и не лека задача е да си родител. Затова на сайта ни сме селектирали едни от най-качествените марки. Можете да разгледате многото различни модели, и да изберете подходящият за Вас, според личните си предпочитания и нужди. Не забравяйте да се свържете с нас, ако имате въпроси, сме на Ваше разположение! Винаги сме готови да Ви бъдем от полза със съвет, идея или препоръка. Всички ние от Патиланци обичаме децата и знаем колко е важен избора на правилната, с която вашето дете за пръв път ще усети топлите лъчи на слънцето. 

Комбинирани бебешки колички са модел предпочитани от всеки бъдещ родител. Правилната комбинирана бебешка количка, ще Ви улесни много, когато става въпрос за ежедневието с вашето бебе. Като започнем от пътувания, пазаруване и до всекидневните разходки в парка, добрата комбинирана бебешка количка е важна част от момента на раждане на вашето бебе. Намирането на най-добрата количка не е лесна задача, защото в момента на пазара има изобилие от модели на комбинирани бебешки колички. Има няколко важни фактора, за определяне на вашата комбинирана бебешка количка:

 • вашият бюджет;
 • вашият начин на живот;
 • вашите лични предпочитания.

За да ви помогнем, отделихме време да отговорим на някои от най-често срещаните въпроси, които новите родители имат, когато става въпрос за комбинирани бебешки колички.