Футбол

 1. 40.00 лв.
 2. 113.00 лв.
 3. 129.60 лв.
 4. 215.90 лв.
 5. 57.90 лв.
 6. 36.00 лв.
 7. Футболна топка Mondo AERO №5 | P79783 Футболна топка Mondo AERO №5 | P79783
  Няма наличност!
 8. Футболна топка Mondo Match №5 | P58763 Футболна топка Mondo Match №5 | P58763
  Няма наличност!
 9. Футболна врата Chicco | P76744 Футболна врата Chicco | P76744
  Няма наличност!

Артикули 1-21 от 21

Помпи

В днешно време все по-малко деца избират да запълват ценното си време със спортуване. Повечето младежи предпочитат да си седят вкъщи, гледайки телевизия или да играят видео игри. Все пак можете да раздвижите детето си, особено ако забележите и най-малкия интерес към футбола в него.

Ето няколко положителни ползи от играта на футбол.

 • Подобрява социалните умения на детето

Децата придобиват умения да общуват и да се сприятеляват с други връстници, когато играят отборна игра. Играта в отбор им дава възможност да изградят много добри приятелства. Освен това чрез този спорт те придобиват увереност и се научават на търпение, както и да уважават другите. С други думи, детето се научава да бъде социално.

 • Развива положително самочувствие

Един страхотен начин да вдъхнете увереност на децата е като правят нещо, което обичат, заедно с приятелите си. Детските футболни отбори развиват силна приятелска група и истинско чувство за сплотяване. Също така си струва да се знае, че чрез този спорт децата разбират как да се справят с триумфа и пораженията, всичко, което се случва в реалният живот и може да повлияе на тяхната самоувереност.

 • Изгражда добър екип

Футболът изисква пълното сплотяване на всички играчи за успехите на отбора. Като част от този екип, децата се научават как да играят, за да бъдат успешни във всяка ситуация.

 • Създава по-голям фокус за детето

Редовното игра на футбол е положително допълнение към рутината на детето, предлагайки му нещо здравословно и приятно, върху което да се съсредоточи. Футболните тренировки са перфектен начин за изграждане на концентрация.

 • Насърчава работата в екип и споделянето

С тази игра идва способността да работите с другите за постигане на обща цел. Уроците, които играчите научават на терена, се отразяват в ежедневието им. С други думи, присъединяването към екип, насърчава общуването с други хора.

 • Това е чудесен начин за създаване на приятели

Посещаването на футболни тренировки е изключително приятен начин да дадете шанс на детето си да изгради добри и здрави отношения със своите съотборници. Тези приятелства могат да продължат цял ​​живот.

 • Академичен успех

Доказано е, че децата, които се занимават със спорт, превъзхождат и в академичните среди. Изследванията показват, че тези деца проявяват същите принципи на отдаденост и упорита работа, при учението си, научени чрез спорта. Ето защо няма да е изненада, когато успеха на вашето дете в училище се качи нагоре, след като започне да тренира футбол.

 • Учи на дисциплина

Децата придобиват тактическа, умствена и физическа дисциплина, когато се занимават със спорт в ранна възраст. Един от най-важните уроци, които децата могат да получат от футбола, е да играят  по правилата. От тях се изисква да запазват самоконтрол, което с времето ще му помогне  за ситуации от реалния живот.

Защо да купите от сайта Patilanci.bg?

Винаги има време за една хубава детска игра на вън. Всяко дете обича да играе футбол. Направете тази вълнуваща игра още по-автентична и забавна с нашите предложения за детски футбол. 

Изберете комплект футболна врата, която се трансформира в по-голям размер. Мека футболна топка или надуваема врата за лесно сглобяване, транспортиране и съхранение.

За по-малките спортни звезди имаме бебешки футболни врати, които идват с мека футболна топка, както и звукови ефекти .

Какво да търсите?

- Ако купувате подарък, свързан с футбол, важно е първо да вземете предвид тяхното ниво на способности и интерес към футбола.

Тъй като футболните умения са толкова зависими от възрастта, ние разделихме нашия списък в следните категории:

- 3-6 години:

Преди да могат да се присъединят към Футболни отбори, момчетата могат да започнат да тренират върху основните умения, от които ще се нуждаят, за да играят футбол, когато станат по-големи. Футболните топки, използвани за тази възрастова група, обикновено са много меки и по скоро насочени към координацията, необходима за последователно улавяне на топката. 

- 7-9 години:

През тази възраст някои момчета започват да играят  във футболни отбори. Игрите се провеждат с помощта на топки с размер 6. През тези години момчетата за първи път развиват координацията и планирането, необходими за истинската футболна игра.