Facebook Pixel

За рисуване

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 209

на страница
Настрой низходяща посока
  1. -22%
    РАЗПРОДАЖБА
    Special Price 28.00 лв. Regular Price 35.90 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 209

на страница
Настрой низходяща посока
За рисуване

Игри за рисуване за деца


Можете да разгледате някои интересни игри за рисуване за деца, където те могат да се научат да рисуват и да оцветяват съответно. Тези игри за рисуване за деца ще подобрят творческите им умения.
Когато децата рисуват, те се научават да отразяват въображението си на хартия, като в същото време подобряват фините си двигателни умения, координацията между ръцете и очите и творческите умения за решаване на проблеми. Можете да намерите игри за рисуване за деца онлайн. Освен това игри с рисуване за деца могат да се играят у дома, в класната стая и навън. Направете разпечатка на изображение или илюстрация, която детето ви иска да нарисува. След това ги научете на основни идеи и правила да рисуват изображения или картини по систематичен начин. Трябва да се каже! Има забавни игри за рисуване за деца. Въпреки това заниманията с рисуване за деца у дома ще преодолеят проблемите, свързани със скуката сред децата. Надяваме се, че с тези игри за рисуване за деца вашите деца се научават да впрегнат своята творческа ивица.


Най-добрите игри за рисуване за деца


Децата имат безгранично въображение и енергия. Защо не разширите въображението и креативността на децата с помощта на забавни игри за рисуване. За да ги забавлявате, трябва да измислите страхотни игри за рисуване за деца. В допълнение към това проверете настолни игри за рисуване за деца, които са изключително лесни за започване и задържане на дейността. Най-важното е, че ще подобри изживяването на децата с по-добра координация очи в ръка и други важни умения.


Често задавани въпроси относно игри с рисуване за деца

 

• Какви са различните видове игри за рисуване за деца?
Ето някои от различните видове игри за рисуване за деца Африкански животни, комплект за рисуване с пръсти Савана, детска чанта за русиване и много други. Някои по-прости игри за рисуване за деца са, проследяване, геометрични фигури, рисуване върху картон, рисуване на природата и други игри.
• Защо игрите с рисуване за деца са толкова важни?
Игрите за рисуване за деца са важни за тях, защото развиват координацията на ръцете и очите, креативността и изкуството на оцветяването. Тези игри за рисуване също помагат на децата да се включат за продължителен период от време и да научат нови неща. Той също така развива техните фини и груби двигателни умения, заедно с умения за решаване на проблеми.
• Защо трябва да въвеждате игри за рисуване за деца?
Когато ги запознаете с игри за рисуване за деца, те не чувстват стреса и тежестта на ученето, вместо това се наслаждават на ученето докрай. Можете също така да запознаете децата с тези игри за рисуване, когато могат да идентифицират цветове, азбуки и числа.
6 ползи от времето за рисуване за деца

Малко дейности са толкова естествени за малките деца като рисуването. Независимо дали носителят на вашето дете е тебешир върху тротоара или пастели върху хартия за принтер, то вероятно се наслаждава на акта на създаване на изкуство. Наред с други форми на изразяване като танци и разказване на истории, рисуването има много ползи за развитието. В този блог изброяваме шест причини да насърчите детето си да рисува у дома, в детската градина и в училище.


1. Развива фините двигателни умения
Фините двигателни умения включват всяко специализирано движение на ръцете, китките и пръстите. Като възрастен разчитате на фините двигателни умения, когато пишете, шофирате или дори текст. Важно е детето ви да развие силни фини двигателни умения в ранна възраст.
Държането и манипулирането на инструменти за писане представлява един от най-добрите начини за подобряване на фините двигателни умения на детето. Рисуването създава незабавна визуална обратна връзка, която се променя в зависимост от инструмента, който детето ви използва и как го използва. Тази обратна връзка помага на детето ви да идентифицира най-добрите начини за постигане на желания резултат.
2. Насърчава визуалния анализ
Малките деца все още не разбират някои понятия, които може да приемете за даденост, като разстояние, сравнение на размери и текстурни различия. Рисуването предоставя идеалната възможност за вашето дете да научи тези понятия по умишлен начин.
Когато дете рисува конкретни елементи, особено във връзка един с друг, може да му помогне да извърши фундаментален визуален анализ на ежедневните пространства. За да подкрепите този вид рисуване у дома, подтикнете детето си да рисува примери за големи и малки, груби и гладки, далечни и близки и т.н.
3. Помага за установяване на концентрация
Тъй като повечето деца обичат да рисуват, тази дейност предоставя време за установяване на концепциите за концентрация и практика. Тези концепции ще бъдат от съществено значение за академичния успех на вашето дете, дори в началното училище.
Научаването как да наблюдавате малки детайли, да се концентрирате върху постигането на конкретен резултат и да практикувате трудни задачи помага на детето ви да узрее.
4. Подобрява координацията ръка-око
В допълнение към подобряването на фините двигателни умения, рисуването позволява на детето ви да очертава връзки между това, което вижда и това, което прави. Тази координация между ръцете и очите е важна в атлетически и развлекателни ситуации, както и в академични сценарии, като уроци по писане.
За засилване на координацията между ръцете и очите, накарайте детето си да нарисува обект, докато го гледа, или да копира рисунка, която сте направили.
5. Увеличава индивидуалното доверие
Като родител вероятно любимата ви фраза да чувате е „Вижте какво направих!“ Когато детето ви има възможност да създаде физически репрезентации на своето въображение, мисли и преживявания, то придобива увереност.
Рисуването може да помогне на детето ви да почувства по-присъща мотивация, самооценка и валидност. Това потвърждение ще го направи по-уверен в други области, които може да не са толкова естествени, колкото рисуването.
6. Преподава творческо решаване на проблеми
Наред с визуалния анализ и концентрацията, рисуването насърчава детето ви да решава творчески проблеми. Когато рисува, детето ви трябва да определи най-добрия начин за свързване на части на тялото, изобразяване на емоции и изобразяване на специфични текстури.

Предоставянето на конкретни задачи за рисуване, като например създаване на семеен портрет, и говорене за цвета, метода или специалния избор на вашето дете може да му помогне да развие по-силни умения за решаване на проблеми с течение на времето.
За да помогнете на детето си да се чувства мотивирано да рисува и твори, използвайте положително подсилване. Може да искате да покажете готови рисунки в стаята на детето си или в други части на дома си, да включите персонализирани рисунки в писма до членове на семейството и да похвалите детето си за практиката и конкретни постижения.
Насърчете вашето малко дете да рисува през цялото си детство, за да се възползва от всички предимства, изброени по-горе.


Разгледайте и изберете


В тази статия споменахме само някои от многото ни опции за рисуване , така че, моля, насладете се на спокойно разглеждане на всички наши игри за рисуване на деца. Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст. В онлайн магазин Patilanci.bg ще намерите част от големите марки в бранша и още куп страхотни марки. Ние предлагаме един чудесен вариант за занимание вкъщи или навън, за вас остава само да изберете и поръчате някоя страхотна игра. Вашето мъниче ще се забавлява, а вие да имате миг спокойствие за едно горещо кафе. Потърсете ни ако имате въпроси или нужда от насоки.