Bakugan

  1. 99.90 лв.
  2. 105.90 лв.

Артикули 1-14 от 14

Любимите играчки Bakugan

Играчките Bakugan са малки герои, които започват в топка и се превръщат в готини същества. Тези фигури наподобяват дракони, змии и др.
Има много различни комплекти Bakugan, но всички комплекти идват с една (или повече) Bakugan Ultra фигури, BakuCores, една карта със способности и една карта с герои.
След като съберете достатъчно фигури на Bakugan Ultra, можете да играете Bakugan Brawl.

Bakugan за първи път излезе на сцената през 2007 г. Въпреки че първоначално не постигна шеметния фендъм като Pokemon, той беше изключително популярен сред феновете си. Тринадесет години след началото, тези специални играчки с топка се завръщат всемогъщо! Има няколко области, които трябва да разберете с играчката и играта Bakugan, така че събрахме това ръководство, за да ви запознаем с най-добрите играчки Bakugan и да ви помогнем да разберете как да играете.


Какво е Bakugan?Bakugan, или както някои биха го произнесли "baku gun", е франчайз на екшън-приключенска телевизионна програма в стил аниме, видео игра и игра с играчки. Франчайзът се развива около Bakugan, група извънземни форми на живот, хората, които ги притежават.
Телевизионният сериал Bakugan Battle Brawlers вижда привидно произволни карти да падат от небето по целия свят. Взети от обикновени деца, те използвали картите, за да измислят игра, наречена Bakugan. Децата образуват група, наречена Battle Brawlers, и случайно се замесват в междуизмерна битка, за да спасят домашното измерение на Bakugan, Vestroia.
Нага желае да създаде перфектното ядро, магическо същество, което държи баланса на Vestroia, и да го използва, за да контролира вселената. Бакуганите не могат да съществуват в земното измерение, освен в битка, и така се поддържат в миниатюрна форма на сфера.

Защо Bakugan е толкова популярен сега?

  • Изцяло нов свят . За децата, които едва сега осъзнават Bakugan, той представя цял нов просторен свят, в който да се потопят.
  • Качествено време за игра. Това също е чудесна възможност за родители и деца да прекарат истинско, качествено време заедно, научавайки за нови неща и извършвайки дейност далеч от тези страховити екрани.
  • Стратегически умения . Той също така предлага истински ползи за развитието. Играта насърчава разбирането на стратегията и подобрява когнитивните, социалните и двигателните умения.

 

Как да играете Bakugan Brawl


Bakugan Brawl е забавна игра за двама играчи. Всеки играч играе 3 Bakugans на игра.
Играчите трябва да настроят Hide Matrix с плочки BakuCore , за да играят играта.
За да настроите Hide Matrix, трябва да погледнете картата на вашия Bakugan. В горния десен ъгъл на вашата карта на играча има символите BakuCore, които ще ви трябват, за да подредите Скриване на матрицата.
След като Hide Matrix е настроен и двамата играчи хвърлят един Bakugan върху Hide Matrix.

Как работи играта BakuganИма два начина за игра на Bakugan, „Toy Battle“ и „Trading Cards“. Toy Battle е най-простият начин за игра, докато Trading Cards добавя по-сложни способности към играта, създавайки нови начини за победа.

  • Настройване

И в двата режима на игра играчите имат три играчки Bakugan с техните съвпадащи карти с герои и избират парчетата BakuCore, които съответстват на индикатора на картата на персонажа. Играчите се редуват (неписаните правила казват, че най-младият отива първи!), за да поставят своите шестоъгълни BakuCores на бойното поле, за да създадат 'Hide Matrix'. Първият BakuCore трябва да бъде поставен в средата между играчите, докато останалите могат да бъдат поставени навсякъде, както и да докоснат друго парче.

  • Битка с играчки

Играчи 'Bakugan Brawl!' докато търкалят избрания от тях Бакуган към Hide Matrix. Bakugan и BakuCores са магнетизирани, което позволява на сфера да се отвори и да „вземе“ BakuCore. Ако една сфера не успее да се отвори, противниковият играч се обявява за победител. Ако и двете сфери се отворят, играчите добавят B-Power, показана на тяхната карта на героя, към всяко допълнително усилване, взето от BakuCores. Играчът с по-висока B-сила се обявява за победител и може да държи своя бакуган отворен на съответната карта на персонажа, докато губещият трябва да затвори своя бакуган и да го върне на картата на героя.
Ако B-Power е една и съща, Победителят се избира според рейтинга на щетите.
Нито един от тези бакугани не може да се използва отново. И общият победител се обявява, когато един играч осигури победа и с трите си бакугани.

  • Търговски карти

Играта Trading Cards има същата концепция като Toy Battle, но добавя нови способности и начини за победа чрез, както се досещате, карти.
Всеки играч тегли пет карти от тестето си от 40 и още една в началото на всеки ход. Победител се обявява, когато един играч няма останали карти в тестето си.
Те могат да се използват, за да повлияят на играта по цял набор от различни начини, добавяйки B-Power към вашия Bakugan или развивайки вашия Bakugan до по-мощна сила, с която да се съобразявате, например. Внимавайте обаче, някои от тези карти изискват енергия, за да бъдат изиграни.
Енергийни карти – Преди Bakugan Brawl, играчите могат да изберат една карта, която да сложат с лицето надолу като енергийна карта, което им позволява да играят карта за действие в този рунд. След като кръгът приключи, енергийните карти могат да бъдат използвани повторно.


Фаза на щети – След като победителят бъде обявен в Bakugan Brawl, Victor комбинира рейтинга на щетите от картата на персонажа, всички карти, изиграни досега, и всички BakuCores, които са взели. За всяка оценка на щетите, противниковият играч трябва да хвърли карта от тестето си в купчина за изхвърляне.
Някои карти са обозначени като „Flip Cards“, което потенциално може да спре атаката на противника.

Като алтернатива, винаги можете да измислите своя собствена версия на играта, както направи това семейство.

 

Съберете ги всички


Има над 100 бакугани за събиране . Бакуганите се трансформират в готини фигури и са забавни играчки.
Можете също да закупите игрална дъска Bakugan Battle Area . Тази игрална дъска помага да предпази Bakugans да не се търкалят, когато играете играта и може да ви насочи как да настроите BakuCore плочки.


Децата чувстват, че това са много забавни колекционерски предмети и наистина им харесва да играя играта с тези играчки. Можете да намерите играчки Bakugan , бустер пакети, кутии за съхранение и други в магазините за играчки и онлайн. Мисля, че тези играчки са страхотен подарък!

Защо да купим от online Patilanci.bg?

Ако търсите страхотно проектирана гама от играчки, които биха се харесали на децата вижте в Patilanci.bg . Благодарение на нашият трудолюбив екип, вие можете да се запознаете с интересните продукти от тази категория на играчки Бакуган, насладете се на висококачествени играчки на разумни цени!