Аксесоари за колички

Артикули 1-36 от 600

 1. 38.22 лв.
 2. 38.22 лв.
 3. 35.00 лв.
 4. 42.00 лв.
 5. 42.00 лв.
 6. 56.00 лв.
 7. 56.00 лв.
 8. 12.00 лв.
 9. 12.00 лв.
 10. 55.00 лв.
 11. 55.00 лв.
 12. 55.00 лв.
 13. 47.00 лв.
 14. 47.00 лв.
 15. 47.00 лв.
 16. 47.00 лв.
 17. 39.00 лв.
 18. 10.00 лв.
 19. 17.00 лв.
 20. 24.00 лв.
на страница
Хранене на бебе

 

Аксесоари за колички

В Патиланци ние предлагаме страшно голямо разнообразие от допълнения за бебешки и детски колички. В помощ на родителя или за удобство на вашето малко бебенце - няма значение. Ние сме тук, за да ви осигурим максимален комфорт, удобство и спокойствие по време на разходка. Многобройните приложения и ползи на аксесоарите ги превръщат в много важна и почти незаменима част. Разгледайте нашата богата гама! При нас можете да откриете:

 • Аксесоари за дъжд - добавките по време на дъжд са много удобни. Дъждобраните и чадърите ще предотвратят намокрянето на количката и ще осигурят сухота на вашето детенце, за да не се простуди. Сенниците не само предпазват от слънце, но защитават срещу напористия вятър и дъжд.
 • Аксесоари за студ - през по-студените месеци на годината се предлагат допълнения, които да задържат топлината и да не позволяват нахлуването на студ. Примерно термочували и пухкави подложки са незаменими през зимата.
 • Аксесоари за жега – през лятото се сблъскваме с жежкото слънце и хилядите насекоми. Тук чадърите и сенниците ще предпазят вашето детенце от жегата, докато комарниците ще осигурят спокойствието при мухи, комари и други насекоми.
 • Аксесоари за удобство – най-многобройни са възможностите за осигуряване на по-голямо удобство. Те помагат за комфорта не само на вашето дете, но и на вас. В Патиланци ще откриете: чанти за улеснение при разходка или пазаруване; ръкавици за по-лесно бутане на детската количка, особено в студено време; протектори за дръжки, които осигуряват комфорт при движение и хигиеничност; предпазни бордове за по-голямата безопасност на вашето дете; подложки, пелени и матраци за по-голямо удобство и по-лесна поддръжка на хигиената; поставки за шишета за по-лесно пренасяне на течности; адаптори за кошчета, за да се превърнат лесно в столчета за кола. Също така ние от Патиланци имаме и решение, ако имате второ дете. Благодарение на приставките, бордовете или седалките за второ дете, вие лесно ще можете да направите модификация на вашата количка.

Качество на продуктите от Патиланци

В Патиланци разнообразните аксесоари са на достъпна цена и само от доказали се производители на пазара. При нас ще откриете продукти на марки като Tris&Ton, Lassig, Phil&Teds, Easywalker, Chipolino, Kaiser и много други. Всички допълнения за детски и бебешки колички са изработени от качествени материали, които са в стандарт с нормите за безопасност. Предлагат се различни варианти на изпълнение. Предлагаме също различни цветови гами, спрямо това дали вашето детенце е момиченце или момченце. Възможностите за детски колички са неограничени и могат да се използват за новородени бебенца, както и за дечица от 1+ до 11+ годинки, спрямо техните нужди и вашето удобство.

Купете от Патиланци

Ние в patilanci.bg се стараем да отговорим на всички ваши потребности. Ние сме постоянно на линия, за да ви консултираме по въпроси, които ви интересуват. Предлагаме богата гама продукти за отглеждането на бебенца и деца, като искаме да ви осигурим всичко нужно от взимането на вашето бебенце от родилното, чак до неговото изпращане на училище. Нашите продукти са със съпътстваща гаранция за качество и произход, а за ваше улеснение предлагаме доставка до цялата страна. Доверете ни се!