Аксесоари за колички

 1. Адаптори за модулни системи Fixon | PAT37409 Адаптори за модулни системи Fixon | PAT37409
  Нов
 2. Комплект за колоездене Zeno Cycling Kit | PAT37004 Комплект за колоездене Zeno Cycling Kit | PAT37004
  Нов
 3. Органайзер за бебешка количка Growing | PAT36253 Органайзер за бебешка количка Growing | PAT36253
  Нов
 4. Платформа за второ дете Dudu | PAT35830 Платформа за второ дете Dudu | PAT35830
  Нов
  359.90 лв.
 5. 49.90 лв.

Артикули 1-36 от 810

Хранене на бебе

Аксесоари за колички

В Патиланци ние предлагаме страшно голямо разнообразие от допълнения за бебешки и детски колички. В помощ на родителя или за удобство на вашето малко бебенце - няма значение. Ние сме тук, за да ви осигурим максимален комфорт, удобство и спокойствие по време на разходка. Многобройните приложения и ползи на аксесоарите ги превръщат в много важна и почти незаменима част. Разгледайте нашата богата гама! При нас можете да откриете:

 • Аксесоари за дъжд - добавките по време на дъжд са много удобни. Дъждобраните и чадърите ще предотвратят намокрянето на количката и ще осигурят сухота на вашето детенце, за да не се простуди. Сенниците не само предпазват от слънце, но защитават срещу напористия вятър и дъжд.
 • Аксесоари за студ - през по-студените месеци на годината се предлагат допълнения, които да задържат топлината и да не позволяват нахлуването на студ. Примерно термочували и пухкави подложки са незаменими през зимата.
 • Аксесоари за жега – през лятото се сблъскваме с жежкото слънце и хилядите насекоми. Тук чадърите и сенниците ще предпазят вашето детенце от жегата, докато комарниците ще осигурят спокойствието при мухи, комари и други насекоми.
 • Аксесоари за удобство – най-многобройни са възможностите за осигуряване на по-голямо удобство. Те помагат за комфорта не само на вашето дете, но и на вас. В Патиланци ще откриете: чанти за улеснение при разходка или пазаруване; ръкавици за по-лесно бутане на детската количка, особено в студено време; протектори за дръжки, които осигуряват комфорт при движение и хигиеничност; предпазни бордове за по-голямата безопасност на вашето дете; подложки, пелени и матраци за по-голямо удобство и по-лесна поддръжка на хигиената; поставки за шишета за по-лесно пренасяне на течности; адаптори за кошчета, за да се превърнат лесно в столчета за кола. Също така ние от Патиланци имаме и решение, ако имате второ дете. Благодарение на приставките, бордовете или седалките за второ дете, вие лесно ще можете да направите модификация на вашата количка.

Качество на продуктите от Патиланци

В Патиланци разнообразните аксесоари са на достъпна цена и само от доказали се производители на пазара. При нас ще откриете продукти на марки като Tris&Ton, Lassig, Phil&Teds, Easywalker, Chipolino, Kaiser и много други. Всички допълнения за детски и бебешки колички са изработени от качествени материали, които са в стандарт с нормите за безопасност. Предлагат се различни варианти на изпълнение. Предлагаме също различни цветови гами, спрямо това дали вашето детенце е момиченце или момченце. Възможностите за детски колички са неограничени и могат да се използват за новородени бебенца, както и за дечица от 1+ до 11+ годинки, спрямо техните нужди и вашето удобство.

Купете от Патиланци

Ние в patilanci.bg се стараем да отговорим на всички ваши потребности. Ние сме постоянно на линия, за да ви консултираме по въпроси, които ви интересуват. Предлагаме богата гама продукти за отглеждането на бебенца и деца, като искаме да ви осигурим всичко нужно от взимането на вашето бебенце от родилното, чак до неговото изпращане на училище. Нашите продукти са със съпътстваща гаранция за качество и произход, а за ваше улеснение предлагаме доставка до цялата страна. Доверете ни се!