Нърф

Артикули 1-6 от 6

Интересна информация за Nerf

Като дете нямаше чувство по-мощно от тежестта на пистолет NERF в ръцете ви с бизнес край, насочен към най-добрия ви приятел. Пистолетът NERF през 90-те беше емблематичен като Colt Peacemaker, прибран в колана на стрелец в Дивия запад. С дълга, много колоритна история, започваща в края на 60-те, тези момчета снабдяват деца – и пичове в непочтителни технологични стартиращи компании – с оръжия, заредени с боеприпаси от пяна от каучук, и те все още са силни.

Ето някои неща, които може да не знаете за мозъците, които наистина разбират какво означава да си дете. Или възрастен.

        1. Hasbro HQ има съоръжения за тестване, където всеки може да се стреля един другИстинска история или пълна мечта? Сериозно, това е нещо. Има голямо складово съоръжение, което позволява на екипа да тества различни прототипи на NERF в среди, където хората обикновено играят с NERF бластери, включително мазета, спални, кабини или общежития.
     2. Някои пистолети NERF могат да стрелят с дартс до 50 mph
Повечето оръдия на NERF удрят около 30 mph, но NERF N-Strike Elite Hail-Fire Blaster може да стреля със стрели със зашеметяващата скорост от 50 mph . Това е буквално толкова бързо, колкото възрастен лъв или сравнително болен мексикански свободноопашат прилеп.
      3. Най-високата продължителна скорост на стрелба на NERF е 150 стрелички за 30 секундиОт почитаемия Hail-Fire, същият, който може да удари 50 mph от дулото. Той има осем магазина с по 18 стрелички всяко, което му дава общо 144 стрелички. Благодарение на електричеството, той може да изстреля всички 144 за по-малко от 30 секунди .

       4. Всичко започна с топки

През 1970 г. топката NERF е представена като „първата в света официална топка на закрито“. Предлагаше се на пазара като 4-инчова топка, която човек може да „хвърли на закрито, но не може да повреди лампите, да счупи прозорци или да нарани бебета и възрастни хора“.
     5. Отне 20 години преди въвеждането на пистолета NERFРулевата рубка на NERF беше свързана със спорт много дълго време. Сигурно си спомняте баскетболния кош ? През 1991 г. крещящият футбол, наречен Vortex, дебютира заедно с лък и стрела NERF. Чак на следващата година NERF Sharpshooter стана първият NERF бластер за дартс.
     6. Скоро ще има линия от мощни бластери, насочени към „възрастни“

Тук използваме леко думата „възрастен“, тъй като NERF очевидно смята всеки на възраст над 14 години за способен да се справи с изцяло новата марка бластери „NERF Rival“ за възрастен. Тези момчета могат да стрелят с боеприпаси до скорости от 75 mph, което е адски много по-бързо от тези обикновени стрели, с които стреляте в лицето си.
     7. NERF материалът е нещо като магия

Направен е от някои доста диви неща : полиестерна смола, която реагира с друго съединение в присъствието на CO2, което след това се превръща в причудливо лек полиуретанов материал. Това означава, че стрела NERF няма да пробие кожата или например, да убие някого, ако го стреляте в лицето.

     8. Годишно се произвеждат над 445 277 777 стрелички

Само през последните пет години са продадени достатъчно стрели NERF, за да обиколят земята четири пъти. Някакъв пълен луд направи сметката и откри зашеметяващия пълен брой стрели, които NERF някога е правил.


     9. NERF е в споразумение със Super Soaker

Знаете ли, че Hasbro, компанията майка на NERF, също притежава Super Soaker? (Които първоначално се наричаха Power Drencher !) Сякаш NERF има монопол върху забавлението – което е интересно, защото Hasbro притежава играта Monopoly.


     10. Те са преминали през множество високооктанови фрази


Класическата крилата фраза на NERF „Това е NERF или нищо!“ в крайна сметка се превърна в идеология, която следвах отблизо, докато не научих за силата на бързия бекхенд. Въпреки това, NERF има почти десет лозунга, включително: „Има само един NERF“, „Вземете истинско. Вземете NERF“, „It’s NERF Or Nothin“!


     11. Клуни е голям фен на NERF

Истории от снимачната площадка на Up in the Air разказват, че Ол'Джордж е огромен шегаджия, за който се твърди, че "играе с топки NERF на снимачната площадка" и ги хвърля по тялото на нормална жена, Анна Кендрик.


     12. Тези момчета правят повече от оръжия...

Много повече. Те правят топки NERF, фризбита, гръмотевици , дронове, футболни топки, бойни брадви и да се надяваме един ден така необходимия NERF Nuke.


     13. Най-скъпите им продукти струват над $500

Скъпо? Разбира се, но не се дръжте така, сякаш не бихте похарчили трудно спечелената си заплата за NERF N-Strike Vulcan (с 25 колан за стрели и 25 звукови микро стрели) или NERF N-Strike Longstrike CS-6 Dart Blaster с може да стреля на разстояние над 35 фута.


Продукти от серията Нърф

 • Nerf Спорт
  Линията Nerf Sports (или N-Sports) е широка гама топки от пяна, които наподобяват истински спортни топки. Те са проектирани с различни цветови схеми и функции, като някои от техните футболни топки включват цветови схеми и лога на NFL . В допълнение, опашните перки, характерни за подлинията Vortex на Nerf Sports (да не се бърка с подлинията бластер със същото име) карат топките от пяна, от които се състои, да приличат на торпеда и да летят на по-големи разстояния.
 • Nerf Blasters
  Най-популярните продукти на Nerf са Nerf Blasters, които са играчки пластмасови пистолети, които стрелят със стрели от пяна, които са, наред с други неща: с велкро връх, за да се залепи за жилетките Nerf, с вендузи , предназначени да залепват за гладки повърхности, опростени, за да паснат в списания, някои способни да подсвиркват по време на полет или цветова вариация, като камуфлаж, смяна на цветовете и светещи в тъмното. Повечето бластери Nerf имат тактически релси, които побират различни приставки, но има и такива, които се закрепват чрез специални адаптери като удължители на цевта и приклади. Основната подлиния на бластерите Nerf е N-Strike Elite, която беше пусната за първи път през 2004 г. като "N-Strike" с жълта цветова схема и актуализирана през 2012 г. като сегашното си име, подобрени диапазони и синьо, оранжево и бяло цветова схема.
 • Nerf Vortex
  През септември 2011 г. Hasbro представи трета подлиния бластери Nerf, наречена Nerf Vortex. Бластерите на линията изстрелват малки зелени, ярко оранжеви или бели светещи в тъмното дискове, изработени от мека пластмаса, покрити с пяна. Nerf преиздаде поредицата през май 2018 г. със същите снаряди в зелено и синьо, за да съответстват на новите цветови схеми на актуализираните вигилон, праксис и пирагон. Бластерите Vortex имат обхват на стрелба до 60 фута.
 •  Zombie Strike
  През 2013 г. Hasbro представи нова линия бластер на Nerf: Zombie Strike. Zombie Strike е насочена към феновете на играта Humans vs. Zombies.
 • Nerf Modulus
  Линията бластери Nerf Modulus включва редица аксесоари и комплекти аксесоари. Бластерите обикновено са бели, сиви и зелени.
 • Rebelle
  Rebelle е насочена към женската демографска група, спортни розови, лилави и бирени цветове.
 • Nerf Nitro
  През 2017 г. Hasbro пусна линията Nerf Nitro, която се състои от бластери, които изстрелват коли с пяна в препятствия и каскадьорски рампи.
 • Nerf Rival
  Бластерите на Nerf Rival изстрелват малки топчета от пяна, наричани от Nerf „High Impact Rounds“, но обикновено наричани „Съпернически топки“ от общността на nerfing. Бластерите Nerf Rival са насочени към по-стар целеви пазар от по-известните бластери за дартс на Nerf. Бластерите Nerf Rival се предлагат в три цвята, бял, червен и син, и са проектирани да стрелят по-далеч и по-прецизно от бластерите, представени в други линии на Nerf. В рамките на тази серия има подсерия, наречена "Phantom Corps", която беше пусната за първи път през пролетта на 2017 г. В Phantom Corps, поредицата има свои собствени бластери Nerf, но също така има бели решетки на някои от оригиналните червени и сини бластери, които са променени леко, но все още се разпознават като оригиналите. Подлинията Phantom Corps включва сменяеми цветни банери с бластерите, така че потребителят да може да сменя отборите, без да се налага да купува нов бластер. Нова серия през 2019 г. ще бъде серията Nerf Rival Edge, включваща привидно по-голям акцент върху естетиката и демографските характеристики на „снайперист с болтово действие“.
 • Nerf N-Force
  Линията N-Force се състоеше от пяна мечове и хладно оръжие. Сабите се вписват в задната ножница на тактическата жилетка Nerf N-Strike и комплекта Nerf N-Strike.
  През 2011 г. Hasbro пусна специално издание на оръжия N-Force за популяризиране на филма на Marvel . Тази линия се състои от чука на Тор, меча на Тор и меча на Один. The Armor of Asgard Thor Battle Hammer беше преиздадена заедно с нова, електронна версия, наречена Thor Thunder Clash Hammer за филма The Avengers през 2012 г.
  През 2013 г. Hasbro пусна острието на справедливостта със змийски очи за филма GI Joe: Retaliation .
 • Super Soaker Super Soaker е популярна линия водни пистолети. Наскоро Hasbro пусна линия Super Soaker бластери с марка Nerf.
 • Lazer Tag
 • Lazer Tag, популярна линия играчки за лазерни етикети от средата на 80-те години на миналия век, също в момента е част от банера на Nerf. Сегашното поколение бластери Lazer Tag се свързват към устройства iPhone или iPod Touch за подобрена възпроизвеждане.
 • Nerf Dog
  През юни 2013 г. Hasbro и Grammercy Products представиха Nerf Dog, линия от вдъхновени от Nerf кучешки играчки, изработени от гума, найлон и пластмаса. Nerf Dog беше пуснат в магазините и дебютира в специализираните магазини за домашни любимци през есента на 2013 г.
  Базирана в Секаукус, Ню Джърси, Gramercy Products, Inc. е производител на продукти на Nerf Dog.
  Стартирането на линията за играчки Nerf Dog включва хвърлящо топка на дълги разстояния, което може да задвижи играчка до 250 фута и ще включва изключително здрава найлонова конструкция и шевове, които са три пъти по-здрави от традиционните играчки за кучета. Цялата гама ще включва играчки, изработени от каучук, найлон и термопластична гума (TPR).
  Nerf Dog Tennis Ball Blaster имитира традиционните дизайни на пистолети Nerf и изстрелва топка на височина до 50 фута във въздуха. Играчката използва специални по-меки топки, за да намали риска от нараняване.

Видео игри Бърф

Nerf също така произвежда аксесоари за видеоигри за PlayStation 2 , Nintendo DSi , DS Lite , 3DS и Wii . Visionary Media, Inc. пусна шутъра от първо лице Nerf Arena Blast (или NAB , понякога Arena Blast ) през 1999 г. EA Games , съвместно с Hasbro, пуснаха видеоиграта Nerf N-Strike от 2008 г. и нейното продължение от 2009 г. Nerf N-Strike Елитни . И двете игри разполагат с Switch Shot EX-3, който се удвоява като функционален бластер за дартс и аксесоар за Wii Remote .


Избрали сме най-предпочитаните играчки.

Разгледайте каталога с продукти, които предлагаме. Избрали сме предимно бластери, които са интересни и в различни форми и размери. Всеки бластер е уникален сам по себе си. Също така можете да намерите и много други Nerf играчки. Разгледайте продуктите и се насладете, изберете най-готините продукти и поръчайте. Помислили сме за удобството на родителите, да поръчате лесно и бързо. Ако са възникнали въпроси или имате нужда от консултация, потърсете ни.