Категории

Столчета за кола 0+ 1 2 3 (0-36 кг)

  1. 215.00 лв.
  2. Детски стол за кола Nebula Isofix 40-150 Grey | PAT44262 Детски стол за кола Nebula Isofix 40-150 Grey | PAT44262
    Нов
  3. Детски стол за кола Nebula Isofix 40-150 Arctic | PAT44261 Детски стол за кола Nebula Isofix 40-150 Arctic | PAT44261
    Нов

Артикули 1-36 от 200

Столчета за кола 0+ 1 2 3 (0-36 кг)

Детски столчета за кола Група 0-36 кг

Детските столчета от тази категория са може би най-предпочитаните от родителите. Това са тези столчета, които на практика заместват кошниците и се предлагат както със система ISOFIX, така и без. Както всеки друг стола за кола, детските столчета в тази категория са изключително надеждни и сигурни. Изберете на правилното столче за вашето детенце е повече въпрос на избор. В съвремения свят който живеем продуктите от тази категория са изключително надеждни и сигурни. Моделите от тази категория са подходящи за деца от възрастова група, която достига дори до 14 годишна възраст.

Повечето столчета за кола от тази категория са с регулируема облегалка на височина и осигуряват комфорта, от която има нужда вашето детенце по време на път, и сигурността, от която има родителите. При избора на столче от категория 0-36 кг. трябва съобразите дали харесвания от вас модел е подходящ за вашия автомобил. Също така да имате предвид, дали вашия автомобил и този на вашия съпруг / съпруга са със съвместими системи за сигурност - например система ISOFIX. 

Поръчайте онлайн от Патиланци.БГ

В нашия екип всички сме родители. Със сигурност ще можем да ви предложим и да ви помогнем при избора на правилното столче за вашето дете. При нас ще намерите страхотното разнообразие, от което да направите вашия избор. Ние знаем, колко в важна сигурността при пътуване и можем да ви предложим изключително качествен продукт на възможно най-добрата цена. Детските столчета от група 0-36 кг. в нашия онлайн магазин са разпределени в различни категории и имате наистина огромен избор от цветове, марки, със системи за сигурност.