Акумулаторни джипове

Артикули 1-36 от 39

 1. 495.00 лв.
 2. 495.00 лв.
 3. Акумулаторен джип licensed BMW X6M Black | PAT5287 Акумулаторен джип licensed BMW X6M Black | PAT5287
  Нов
  589.00 лв.
 4. 643.85 лв.
 5. 417.00 лв.
 6. 991.07 лв.
 7. 1090.28 лв.
 8. 574.40 лв.
 9. 643.85 лв.
 10. 594.25 лв.
 11. 495.03 лв.
 12. 594.25 лв.
 13. 693.45 лв.
 • 1
 • 2
на страница
Тротинетки

Предимства на играчките тип акумулаторни джипове

Умения, които могат да се развият чрез използване на тези играчки:

 • Груби и фини двигателни умения: Играчките, работещи с батерии, осигуряват много начини за развитие на груби и фини двигателни умения. Чрез управление на превозното средство на различни видове терен, отваряне и затваряне на врати или манипулиране на арматурното табло, децата ще използват както фини двигателни умения, така и груби двигателни умения.
 • Упражнение и изследване: Докато си играят с играчката акумулаторен джип, децата не само ще горят калории, но ще бъдат навън и ще изследват своя свят.
 • Усещане за баланс: Докато работят с играчки за возене, децата също ще развият подобрено чувство за баланс. Децата, които са си играли с акумулаторни джипове, по-лесно се научватат да карат велосипеди и да използват ролкови кънки, тъй като са се научили да разпределят тежестта си, докато управляват превозни средства върху различни повърхности.
 • Пространствена игра: Също така е важно да се отбележи, че пространствената игра се стимулира, когато децата ви са навън и изследват на открито в превозно средство. Този тип игра ще подобри уменията за наблюдение и ще стимулира въображението им.
 • Независима игра: Една област, с която родителите често се борят, е да помагат на децата да играят самостоятелно. Това е от решаващо значение за самочувствието и вътрешната мотивация. Възможността да шофирате превозно средство често е достатъчно, за да накарате децата да играят сами. Това е чудесен начин децата да разпознават своите мисли и емоции и да се научат как да се изразяват по подходящи начини.
 • Групова игра: Груповата игра също е изобилна от играчки за возене за деца. Играейки и карайки акумулаторни джипове в групи, децата се научават как да общуват по-добре помежду си и да работят в екип. Децата се учат как да разбират чувствата на другите, да споделят идеи, да дават своя принос и да работят заедно продуктивно.
 • Дава независимост. Има много предимства на колите за возене. Когато родител купува акумулаторен джип , те виждат устойчивост и издръжливост. Но детето гледа на това като на знак за постижение, ключова стъпка към тяхната независимост.Освен това, прекарването на повече време на открито помага на децата да обичат природата. Ако изпитват предизвикателства, това е моментът да намерят отговори и да създадат решения.
 • Насърчава физическата активност-Разходката с акумулаторен джип насърчава малките деца да се движат и носи по-положителен образ на упражненията. Например, кормилното управление прави горните крайници по-силни при каране по неравни повърхности или неравен терен.Когато въртят повече, краката им стават по-силни. Карането на акумулаторни автомобили има огромни предимства като независима игра и баланс.
 • Насърчава чувството за изследване-Въпреки че има много неща, на които да се насладите, нищо не може да направи на открито по-забавно от карането на акумулаторен джип. Ако децата ви обичат да стоят на закрито, тези играчки за возене могат да им помогнат да изследват външния свят. И тъй като карането на играчки се захранва от батерии, детето може да ги използва за приключение. Ако детето ви е малко, трябва да потърсите акумулаторен автомобил, който насърчава баланса и стабилността. Когато децата ви пораснат, моторите и Бъгита, могат да бъдат по-подходящи.
 • Изгражда увереност - Карането на играчки позволява на малките деца да придобият увереност в своите способности. Колкото по-удобно се намират в превозното си средство, толкова повече предизвикателства могат да се изправят. Това се превежда и в други области на живота. И когато възникнат трудности, те са готови да се учат.
 • Разпалете творчеството - Играчките за каране се предлагат в различни стилове и цветове , така че децата могат да развият въображението си. Когато са в компанията на техните приятели, те дори могат да измислят състезателна писта и да се опитат да победят времето. Нещо повече, те дори могат да се преструват, че изпълняват прости поръчки като пазаруване. Такъв вид творчество ще бъде полезен в живота им в зряла възраст.
 • Подобрява мобилността - Докато децата се учат как да ходят, карането на играчка може да ги насърчи да използват мускулните си групи. Когато се катерят върху играчката, те работят върху сърцевината и мускулите на краката. От друга страна, мускулите и волана насърчават движенията на ръцете.Става по-добре с украшения като копчета за радио и звънчета. Така че, колкото повече ангажирате детето си, толкова по-бързо то може да се научи как да движи телата си.

 

Защо трябва да давате подходящи играчки на децата си

 

Играчките тип акумулаторни джипове, могат да бъдат страхотно допълнение към колекцията от играчки на всяко дете. Не става въпрос само за способността им да забавляват, но и да се образоват.
Добрият родител ще гарантира, че возенето на играчките е подходящо за възрастта.
Но първо трябва да разберете интелектуалния капацитет на вашето дете. Второ, трябва да знаете техните силни, слаби страни и неприязън.

Ето ползите от закупуването на правилните играчки за деца.

 • Насърчава креативността


Вашето дете не само ще се забавлява много часове, но и ще стане по-креативно. Той или тя ще измислят забавни начини да се наслаждават на различни повърхности.

 

 • Години на забавление

Акумулаторните джипове може да бъдат изключително гъвкав и чудесен начин за подпомагане на двигателните умения. Ако закупите качествен джип, децата ви ще се забавляват дълги години.

Така че, защо да не купите нещо, което се харесва на малки и по-големи деца?

 • Образователни

Повечето играчки на пазара, включително играчки, захранвани с батерии, са предназначени да обучават деца. Тези прости умения са важни в живота им.

 • Безопасност

Ако купите играчка за возене за вашето дете, безопасността е на първо място . По-малките деца ще се нуждаят от машина с ниска скорост, докато по-големите може да искат по-висока скорост.
Това означава, че когато си купите правилната играчка, няма да се притеснявате, че детето ви не може да се справи с максималната скорост.
Все пак трябва да се уверите, че има подходяща предпазна екипировка, включително каска, предпазители за колене и т.н. Но въпреки всичко това трябва да наблюдавате как вашето дете се представя на волана.


Какви играчки могат да помогнат за развитието на детето?

За обикновеното дете акумулаторните джипове осигуряват помощ във физическото, емоционалното, социалното и когнитивното развитие. И именно чрез играчки, които придобиват умения за критично мислене, ги подготвят за зряла възраст.

Колички играчки (возене на акумулаторни джипове)


Карането на акумулаторни автомобили позволява на децата да развият фини двигателни умения и това е, от което се нуждаят, за да придвижват нещата. Те също така насочват ума си към работа, когато правят нещата с ръцете си.
В най-простия смисъл те се научават как да преместват нещата в пространството. С течение на времето вашето дете ще стане обсебено от всяка играчка, която му попадне.
Те принуждават колата да се движи по-бързо, те просто правят изчисления как да накарат нещата да работят по-добре.

Разгледайте нашите акумулаторни джипове

Играчките тип акумулаторни джипове осигуряват свят на забавление, свобода, избор, растеж и учене за децата. Просто гледайте усмивката, която се разкъсва по лицето на всяко дете, когато открие, че всъщност шофира. Играчките за каране са прекрасни, добре закръглени образователни играчки за лятото и извън него.
За повече информация, за да изберете превозно средство, което да се впише във вашето частно парти, дневни грижи или специална образователна програма, или просто да намерите превозно средство за вашия син или дъщеря за един ден в парка. Разгледайте разнообразието от акумулаторни джипове и изберете подходящият джип за вашето дете. Попитайте го, какъв модел ще предпочете и бързо поръчайте. Ако имате нужда от съдействие, потърсете ни.