Детски акумулаторни джипове

 1. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детски черен акумулаторен джип Police | PAT35826 Детски черен акумулаторен джип Police | PAT35826
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 2. Промоция -19% ПРОМОЦИЯ
  Детски бял акумулаторен джип Police | PAT35825 Детски бял акумулаторен джип Police | PAT35825
  Нов
  319.97 лв. 399.00 лв.
 3. 599.00 лв.

Артикули 1-36 от 90

Тротинетки и аксесоари

Предимства на играчките тип детски акумулаторни джипове

Покупката на първият детски акумулаторен джип е голяма емоция - безспорно! Умения, които могат да се развият чрез използване на тези акумулаторни джипове могат да бъдат от голям порядък. 

 • Груби и фини двигателни умения: Играчките, работещи с батерии, осигуряват много начини за развитие на груби и фини двигателни умения. Чрез управление на детски акумулаторен джип 4х4 например на различни видове терен, отваряне и затваряне на врати - децата ще използват както фини двигателни умения, така и груби двигателни умения.
 • Упражнение и изследване: Докато се забавлява със своя акумулаторен джип, децата не само ще горят кал, но ще бъдат навън и ще изследват своя свят.
 • Усещане за баланс: Докато се забавляват децата също ще развият подобрено чувство за баланс. Хлапетата, които са се играли с детски акумулаторни джипове, по-лесно се научават да карат велосипеди и да използват ролкови кънки, тъй като като сте се научили да разпределяте тежестта си, докато управлявате това акумулаторно превозно средство на различни настилки
 • Пространствена игра: Също така е важно да се отбележи, че пространствената игра се работи, когато децата ви са навън и изследват на открито в превозно средство. Този тип игра ще подобри уменията за наблюдение и ще увеличи въображението им.
 • Независима игра: Една област, с която родителите често се борят, е да помагат на децата да играят самостоятелно. Това е от решаващо значение за самочувствието и вътрешната мотивация. Възможността да шофирате акумулаторен джип с дистанционно често е достатъчно, за да накарате децата да играят сами. Това е чудесен начин децата да разпознават своите мисли и емоции и да се научат как да се изразяват по подходящи начини.
 • Групова игра: Груповата игра също е изобилна от играчки за водене за деца. Играйки и карайки детски акумулаторни джипове в групи, децата се учат как да общуват по-добре помежду си и да работят в екип. Децата се учат как да разбират чувствата на другите, да споделят идеи, да дават своя принос и да работят заедно продуктивно.
 • Дава независимост. Има много предимства на акумулаторните джипове. Когато родител купува детски акумулаторен джип те виждат огромна кола. Но детето гледа това като знак за постижение, ключов етап към тяхната независимост.Освен това, прекарването на повече време на открито помага на децата да обичат природата. Ако изпитвате предизвикателства, това е моментът да намерят отговори и да създадат решения.
 • Насърчава физическата активност-Разходката с акумулаторен джип отделя малките деца, за да се движат и носят по-положителен образ на упражненията. Например, кормилното управление прави горните крайници по-силни при каране по неравни повърхности или неравен терен.Когато въртят повече, краката им стават по-силни. Карането на акумулаторни автомобили има огромни предимства като независима игра и баланс.
 • Насърчава чувството за-Въпреки че има много неща, на които да се насладите, нищо не може да направи на открито по-забавно изследване от карането на акумулаторен джип. Ако децата ви обичат да стоят на закрито, тези играчи за возене могат да им помогнат да изследват външния свят. И тъй като карането на играчките се захранва от батерии, детето може да се използва за включване. Ако детето ви е малко, трябва да потърсите акумулаторен автомобил, който засяга баланса и стабилността. Когато децата ви пораснат, моторите и Бъгита, могат да бъдат по-подходящи.
 • Изграждане увереност - Карането на играчите позволява на малките деца да придобият увереност в своите способности. Колкото по-удобно се намират в превозното си средство, толкова повече предизвикателства могат да се изправят. Това се превежда и в други области на живота. И когато възникнат трудности, те са готови да се учат.
 • Разпалете творчеството - Играчките за каране се предлагат в различни стилове и цветове , така че децата могат да развият въображението си. Когато са в компанията на техните приятели, те дори могат да измислят състезателна писта и да се опитат да победят времето. Нещо повече, те можете дори да се преструват, че изпълняват прости поръчки като пазаруване. Такъв вид творчество ще бъде полезен в живота им в зряла възраст.
 • Подобрява мобилността - Докато децата се учат как да ходят, карането на играча може да ги насърчи да използва мускулните си групи. Когато се катерят върху играчката, те работят върху сърцевината и мускулите на краката. От друга страна, движението на мускулите и воланите се дължи на всички. Става по-добре с украшения като копчета за радио и звънчета. Така че, колкото повече работят детето си, толкова по-бързо то може да се научи как да движи тялото си.

Защо трябва да давате подходящи играчки на децата си?

Играчките тип акумулатор са джип, могат да дадат страхотно допълнение към колекцията от играчки на всяко дете. Не става въпрос само за способността им да забавляват, но и да се образоват. Добрият родител ще гарантира, че возенето на играчките е подходящо за възрастта. Но първо трябва да разберете интелектуалния капацитет на вашето дете. Второ, трябва да знаете тези силни, слаби страни и неприязън.

Ето ползите от закупуването на правилните играчки за деца:

 • Насърчава креативността

Вашето дете не само ще се забавлява много часове, но и ще стане по-креативно. Той или тя ще измислят забавни начини да се наслаждават на различни повърхности.

 • Години на забавление

Акумулаторът на чудесните джипове може да бъде изключително гъвкав и добър начин за подпомагане на двигателните умения. Ако закупите качествен джип, децата ви ще се забавляват дълги години.

Така че, защо да не купите нещо, което се харесва на малки и по-големи деца?

 • Образователни

Повечето играчи на пазара, включително играчи, захранвани с батерии, са предназначени да обучават деца. Тези прости умения са важни в живота им.

 • Безопасност

Ако купите играчка за водене за вашето дете, безопасността е на първо място . По-малките деца ще се нуждаят от машина с ниска скорост, докато по-големите могат да искат по-висока скорост.
Това означава, че когато купите правилната играчка, няма да се използва, че детето ви не може да се справи с максимална скорост.
Всички пак трябва да се уверите, че има подходяща предпазна екипировка, включително каска, предпазители за колене и т.н. Но въпреки всичко това трябва да наблюдавате как вашето дете се представя на волана.

Какви играчи могат да помогнат за развитието на детето?

За всяко дете акумулаторните джипове осигуряват помощ във физическото, емоционалното, социалното и когнитивното развитие. И именно чрез играчки, които придобиват умения за критично мислене, ги подготвят за зряла възраст.

Колички играчки (возене на детски акумулаторни джипове)

Карането на акумулаторни автомобили позволява на децата да развият фини двигателни умения и това е, от което се нуждаете, за да придвижвате нещо. Те също така насочват ума си към работата, когато правите нещо с вашите си.
В най-простия смисъл те се научават как да преместват нещо в пространството. С течение на времето вашето дете ще стане обичайно от всяка играчка, която му е попадне.

Разгледайте нашите детски акумулаторни джипове

Играчките тип детски акумулаторни джипове осигуряват свят на забавление, свобода, избор, растеж и учение за децата. Просто гледайте усмивката, която се разкъсва по лицето на всяко дете, когато откриете, че всичко шофира. Играчките за каране са прекрасни, добре закръглени образователни играчки за лятото и извън него.
За повече информация, за да изберете превозно средство, което да се впише във вашето частно парти, дневни грижи или специална образователна програма, или просто да изберете превозно средство за вашия син или дъщеря за един ден в парка. Разгледайте разнообразието от детски акумулаторни джипове и изберете подходящия джип за вашето дете. Попитайте го, какъвто модел ще предпочетете и бързо поръчайте. 

Защо да закупите  акумулаторен джип с дистанционно ?
Детските акумулаторни джипове с дистанционно управление са идеални за децата, които не са предпазливи. Дистанционното управление позволява на управлението на родителя или всеки възрастен да поеме контрола за всяко време се получава, като пълен контрол на посоката или скоростта. Перфектен в ситуацията „внимавайте отпред има баба“, нашите детски  акумулаторни джипове  с дистанционно разполагат с всички важни функции за управление на безопасността. 

Ако търсите двуместен акумулаторен джип онлайн, в patilanci.bg разполагаме с разнообразие от модели. Двуместен акумулаторен джип е модел оборудван с двойна седалка, подходящ за две по-малки деца или едно по-голямо. 

Най-търсенит модел при нас е Акумулаторен джип Мерцедес. Децата винаги искат да бъдат като мама и татко, знаете колко ентусиазирани са когато имитират, че шофират зад волана на вашето кола. Така,че защо да очаквате да станете големи, като имате възможност да съберете мечтата им сега с малък детски Акумулаторен джип Мерцедес.