Категории

Детско спално бельо

  1. 50.00 лв.
  2. 40.00 лв.

Артикули 1-36 от 1234

Детско спално бельо

Какво да гледаме при избора на детски спален комплект?

Когато вече сте закупили всичко необходимо за обзавеждането на детската стая, сдобили сте се и с малка бебешка кошара, ви остава една последна важна стъпка: закупуването на бебешки спален комплект. Вие знаете колко мека и чувствителна е кожата на всяко едно малко бебенце, ето защо има няколко важни неща, на които да обърнете внимание, когато избирате спален комплект. Вашето дете ще има допир до спалното бельо в голяма част от своето време през първата годинка, за това трябва да подходите внимателно при неговия избор.

  • Подходяща материя – спирайте се на варианти, които гарантират високо съдържание на памук (100%). Нека материята да бъде мека и приятна при допир, с висока плътност, хигиенична и по-възможност антиалегична. Някои производители дори предлагат и екологично чист памук.
  • Антибактериалност – нужно е да сте напълно сигурни, че продуктът, на когото сте се спрели няма да предизвика някаква алергична реакция. Търсете варианти, които гарантират антибактериална структура и антиалергичност на материала. 
  • Меки цветове – през първите месеци очите на новороденото бебенце са чувствителни на ярки светлини и цветове, за това изберете такива, които няма да ги дразнят. Самите комплекти могат да имат определени шарки, но нека те също да са съобразени с това. Подходящи цветове са бежово, бяло, бледо жълто, синьо и зелено.

Какво ще откриете в Патиланци?

В Патиланци ще откриете богата гама продукти, които ще ви осигурят всичко необходимо за бебешкото легло или кошара и детската количка. Спално бельо, което е необходимо по време на сън у дома или по време на разходка навън.

  • Одеяла – изработени от меки, памучни материи. Подходящи са за завиване по време на път, разходка, дори и у дома. Осигуряват необходимата топлина и комфорт. Можете да срещнете и варианти тип „одеалца-дрешки“, които са със скрити копчета или цип и не позволяват детенцето да се отвие само.
  • Спални комплекти от две, три, четири или шест части, които могат да включват долен чаршаф, олекотена завивка, калъф за юрган, възглавница, калъф за възглавница, обиколник, балдахин за кошара или друго.
  • Обиколници - обиколниците са вид меки пухени калъфи, които могат да се закрепят за отделните страни на детската кошарка. Те предотвратяват удрянето на малкото детенце в някоя от тях, като осигуряват неговата безопасност.
  • Бебешки чувалчета – предлагат се в летен и зимен вариант, с ръкави и без ръкави, за новородени бебенца и дечица до 3+ годинки. Могат да се използват както в бебешката количка, така и нощем при сън, за да се предотврати отвиването.

Защо да поръчате онлайн от patilanci.bg?

Ние от Патиланци се грижим за внимателното подбиране на висококачествени продукти от доказали се вече производители. Така до вас достига най-добрият избор на пазара, от който можете да избирате подходящи продукти за малки деца. При нас ще откриете доказали се марки като Kikka Boo, Gluck, Roxyma Dream, Mamas & Papas. Всички те работят с гаранция за качество на своите продукти и сертификат за произход на материалите. В Патиланци имаме широка гама продукти за момченца и момиченца на различни възрасти, от бебенца до дечица на 11+ годинки. Предлагаме само подходящи и подбрани материали, с които ще улесните своето ежедневие.