Дрешки и обувки

  1. 39.90 лв.
  2. 37.90 лв.
  3. 30.00 лв.
  4. 30.00 лв.

Артикули 1-36 от 166

Дрешки и обувки

Как да изберете детските дрехи и обувки

Знаете, че дрехите и обувките са нещо, което се използва ежедневно и е от са от голямо значение за всички хора. Когато става дума за детски дрехи и обувки, следва те да бъдат направени от качествени платове и материали, които да бъдат меки, нежни и да не дразнят чувствителната кожа на Вашето дете. Докато бебето Ви е малко, Вие трябва да ги избирате като обръщате внимание на това. Дрешките се избират и според пола на детето. С времето всяко дете развива собствен вкус и изгражда лични предпочитания - започва само да харесва определени модели и цветове. Много момиченца, обичат принцесите на Дисни, или различни животинки от детските филмчета, както и розовото на почти всички от тях е любимият им цвят. Момченцата пък харесват количките, войниците и имат любими супер-герои, роботи и колички.

Полезни съвети относно детските обувки и буйки

Буйките са първите обувки, които са нужни на бебето, когато то започне да се изправя и да стъпва на краката си. За това:

  • Важно е да са направени от качествени материали, които да не са твърди, и да не застрашават здравето на мъника.
  • Подметката им е от голямо значение.
  • Тя трябва да бъде мека, за да не нарани малкото краче, но в същото време - да бъде стабилна, за да осигурява на детето добра опора и да го предпази.

След като малкото съкровище порасне, то започва да става все по-активно и да има повече движение. Затова отново има нужда от качествени детски обувки, които да му осигуряват комфорт, през целият ден в детската градина или училище, и да не запарват или стягат крачетата му.

Какви дрехи са ни нужни за новороденото

Повечето майки се подготвят, като закупуват нужните дрешки и обувки за своето бебе още преди раждането. Ето някои дрехи, които ще Ви трябват, когато Вашето съкровище се появи на бял свят:

  • Комплектът за изписване е задължителен - повечето комплекти включват всичко, което Ви е необходимо, в деня, когато детето Ви за първи път ще се прибере у дома. Добре е да го закупите по-рано, за да не се притеснявате за това, в последните дни от бременността си. В него е добре да има ританки, боди с дълъг ръкав, лигавник, блузка, шапка и ръкавички.
  • Винаги избирайте един размер по-голям, нужен за реалната възраст на вашето бебе. Това е така , защото бебетата растат бързо. Повечето 6-месечни бебета могат да носят дрехи с размер 9–12 месеца, 1-годишните да носят размер 2 и така нататък. Но имайте предвид сезона - леките летни дрехи не се използват през зимата и обратно.
  • Бебетата се преобличат по няколко пъти дневно през първите месеци, тъй като растат бързо, и затова гардеробът им се подменя често. През ежедневието си ще имате нужда и от:

                  − Камизолки и бодита;
                  − Ританки;
                  − Лигавници;
                  − Ръкавички;
                  − Пантофки;
                  − Пелени и завивки.

Защо да купите онлайн от Патиланци?

На нашият сайт patilanci.bg сме се погрижили да изберем различни модели дрехи за новородени, обувки и гумени ботушки за деца, буйки, както и много аксесоари като шапки, ръкаВици и шалове, във приятни цветове и красиВи шарки, на достъпни цени. Предлагаме разнообразие от летни шапки, с дизайн на любимите герои на детето. Също така и зимни комплекти, в интересни цветоВи гами, които ще направят играта в снега, забавна и безопасна.