За нас

Приятно ми е да се запознаем


Добре дошли в PATILANCI.BG – един вълшебен свят изпълнен с много забавления и игри за малките палавници.
Първото най-важно нещо за нас, което искаме да споделим е, че всички в Патиланци БГ обичаме децата. Наистина те са ни страст! Ние сме запалени по играчките и игрите точно толкова, колкото и малчуганите. Винаги сме готови за приключения. Смятаме, че всички хлапета трябва да създават, да откриват, да се изправят, да падат, да чупят и разбира се да се цапат. Децата са любопитни! И това им качество им помага да откриват себе си, да формират предпочитания, да правят избори - все неща, които ще са им необходими в живота напред. Всички сме чували израза „първите 7“. Те наистина са важни за изграждането на стойностни хора в обществото. И ние се стремим да се сме част от този велик период за всяко детенце. Всеки ден за тях трябва да бъде приключение, изпълнен със забавления от всякакво естество.

Основахме Патиланци през 2012 година. За нас всички бебета трябва да имат свободата да опознават заобикалящата ги среда, където и да се намират. Когато тази голяма идея започна да се развива, решихме да направим нашата страст към малчуганите наша цел. Знаехме, че любопитните бебета са щастливите бебета, затова се заехме да намерим продукти, които биха позволили на децата да виждат, плуват, чуват, миришат, вкусват, усещат и докосват света около тях. Заехме се да намерим най-добрите марки и се свързахме с техните представителства в България. И се започна! Това беше много забавна част от нашата история. Срещнахме се с толкова много фирми, толкова много марки, толкова много различни продукти. Направихме правилния подбор и знаехме, че сме на прав път защото вълнението ни завладя изцяло. През 2017 направихме промяната, която ни позволи да създадем наш собствена марка. По същото време сменихме визията на сайта ти по онова време, добавихме нови атрибути, нови менюта и куп други неща. И така до през 2022 когато решихме, че искаме още по-мащабен проект и стартирахме нов, още по модерен и функционален онлайн магазин. Сменихме си логото. Подредихме си продуктите по възможно най – удобния за потребителя начин. В каталога ни оставихме огромното разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. развлекателни, занимателни, образователни и креативни играчки. 

За игрите няма място и време – тяхната задача е да доставят удоволствие на децата навсякъде и по всяко време !


Детската свобода! В Patilanci.bg всички сме родители и сме стигнали да заключението, че свободата да играеш на воля е  ключът към щастието.

 • Любопитството е мускул, който трябва да се тренира.
 • Играта е толкова важна, колкото и витамините.
 • Всеки етаж от блока е детска площадка.
 • Научаването, че мехурчетата не са вкусни, изисква практика.
 • Пълзенето под маси е революционно бебешко изследване.
 • Никога не е твърде рано да се чувствате удобно в собствената си кожа.
 • Чистата маса за хранене е приемлива чак тогава, когато е време за вечеря.
 • Децата научават много от облизването на книга.
 • Обривът от пелени е естествен. Облекчението също трябва да бъде такова.
 • Не може да се каже докъде може да стигне едно бебе с пъзлене, ако бъде оставено.
 • Мръсните дрехи на едно дете е знак за щастлив живот.
 • Любовта е истинска тогава, когато е детска.
 • Една фантастична пързалка в двора ще освободи времето ви.
 • Кожата на вашето бебе е най-нежното нещо до което сте се доксвали до момента. Пазете я.
 • Дългото къпане е знак за щастливо бебе.
 • Животът е дълъг. Детството е кратко. Направете го безопасно и щастливо.

Това е нашата мисия


Нашата мисия е да помогнем в отглеждането следващото поколение здрави, щастливи и игриви дечица. Това е нашата работа като родители — и това е нашата работа като част от екипа Patilanci.bg, където правим нещата както трябва.

Всеки продукт в Patilanci.bg не е качен случайно в сайта. Не допускаме да имаме  „просто продукти в сайта“ . Независимо дали става дума за най-новите технологочни бебешки колички, столчета за кола, или до мокри бебешки кърпички, всичко това премислено и преценено от екип от млади колеги. Нищо, което правим, не съществува „само защото“ Не сме хора, които ще допуснем случайността да ни води, особено когато става въпрос за деца.

За да пуснем продукт в нашия сайт, той трябва да отговаря на нашите четири основни ценности. На първо място, това трябва да бъде продукт, с който родителите могат да се чувстват добре, когато използват около своите бебета. Сигурни в артикула и без грам съмнение в избора си. Трябва да бъдат в супер качество – не е добре, ако не работи – и възможно най-достъпен като цена. Не на последно място да бъде максимално добре опакован за коректна и правилна доставка. Ние правим проверки на  тези стойности през целия ни работен процес. Нещо повече имаме цял отдел, който подбира внимателно цялия ни продуктов каталог по тези 4 основни показателя. За нас всяко съмнение е знак, че „щом се съмняваме, значи не е за нашия сайт“.

След това тестваме наистина всичко, от най-малкото до най-голямото. Всичко! В същото време ние мислим дълго и упорито за това в какво опаковаме този продукт, като обмисляме всичко - от използваемостта до разходите до това как влияе върху околната среда.

Последната стъпка, настройка, за да видим как можем да усъвършенстваме и подобрим, Всъщност това отнема най-дълго време, защото никога не свършва.

И така "Патиланци днес"


В каталога сме събрали огромно разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. Развлекателни, занимателни, образователни  и креативни – играчките, които ще откриете при нас ще донесат безброй усмивки и щастливи мигове на Вашите съкровища.

У дома се намират всички игри, които са подходящи за затворени пространства, най-често образователни и занимателни. Вашето дете ще се забавлява с интересни конструктори, пъзели, мозайки, музикални и интерактивни детски играчки. Креативните играчки развиват умствените и интелектувалните качества на децата.

Играта навън ще бъде още по-забавна на колело, ролери или тротинетка, а за най-малките подходящи са количките за бутане и прохождане. На открито или в градината децата могат да се забавляват по толкова много начини – да скачат на батут, да плуват във басейна, на люлки, катерушки или пързалки, с надуваеми играчки и топки. При нас ще откриете и така желаните от всички акумулаторни коли и играчки с дистанционно.

За плажа ще са ви нужни и дюшек, и надуваема топка, и пояс или плувка. По време на път с кола или в детската количка за детето е много по-спокойно и забавно, ако има цветни играчки с различни мелодии, които да го занимават. А за градината или двора няма по подходящо забавление от надуваем басейн или матрак. В каталога ще откриете надуваеми играчки и забавления за всички.

За доброто им здраве от малки трябва да учим децата колко е важно спортът да стане част от живота им, а това става най-лесно в игра. Предлагаме ви различни топки, тенис маси, билярд и джаги, въжета за скачане и какво ли още не. Със спортните стоки от Patilanci.bg Вашите деца ще спортуват навсякъде и по всяко време.

А щом дойде време за училище малкия ученик не може без хубава и практична раница, тетрадки, несесер и други важни аксесоари. Изберете най-подходящите пособия за учебните дни на Вашето дете. Ние сме се погрижили да Ви предложим разнообразие от ученически пособия и аксесоари за всеки ученик. За малчуганите във предучилищна възраст сме подбрали различни игри с образователна цел, кубчета, настолни игри и други.

Всяко дете обича празниците. Ето защо ние Ви предлагаме постоянни празнични промоции и намаления, както и карнавални костюми, украси и аксесоари за всеки Ваш празник, парти и значимо събитие в живота на детето Ви. С цветни парти аксесесоари и балони всеки дом може да заприлича на истински детски център за игри.

Нашата цел е лесно и бързо - без губене на излишни средства и време в обикаляне по магазините, да изберете най-хубавия подарък за Вашето дете. В Patilanci.bg Ви предлагаме един цял свят пълен с вълшебства и приключения, в който може да намерите за всяко дете най-подходящата и занимателна играчка.

В каталога има над 30 000 детски играчки и детски стоки от най – известните производители и марки на пазара. За да се ориентирате по-лесно измежду голямото разнообразие от детски забавления може да изберете една или повече от категориите и марките предлагани в сайта. Чрез филтрите Вие лесно и удобно ще направите своя избор по цена, марка, възрастова група, пол на детето и други. Това ще Ви помогне да се убедите , че играчката която купувате ще е интересна, полезна и подходяща за Вашето дете.