Детски коли за яздене

 1. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  Детска червена количка за яздене Фиат 500 | PAT36029 Детска червена количка за яздене Фиат 500 | PAT36029
  Нов
  100.77 лв. 119.00 лв.
 2. 79.20 лв.
 3. 41.00 лв.
 4. 55.00 лв.
 5. 27.70 лв.
 6. 77.00 лв.
 7. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  105.85 лв. 125.00 лв.
 8. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  105.85 лв. 125.00 лв.
 • 1
 • 2

Артикули 1-36 от 47

Тротинетки и аксесоари

В момента автомобилите се появяват в живота на всяко дете още от първите му дни. Всяко дете се взима от родилния дом с кола. По-късно децата виждат как възрастните ежедневно използват това чудо на технологиите. Ето защо любовта и интересът към автомобилите при бебетата възникват още от раждането им, независимо от пола. Представете си каква радост ще донесете на детето при подаряване на своя собствена кола за яздене. Нов транспорт, с волан, на който можете да се седи и да го управляват сами. Не е толкова трудно да се подари тази радост на всяко дете. Освен това можете да изберете най-подходящата кола за яздене от нашия онлайн магазин за детски играчки www.patilanci.bg

Kола за яздене с дръжка - за малки шофьори
Детските коли за яздене ще привличат както децата, така и техните родители. Асортиментът включва многоцветни и  многофункционални. Предлаганите от нас модели коли за яздене могат да бъдат трансформирани в люлки и скутери, в зависимост от възрастта на детето. Ако детето просто се учи да ходи, тогава стабилната кола за бутане, ще му помогне да направи първите си стъпки. 

Когато детето порасне на възраст около 4 години, модела на кола за яздене, ще му помогне да имитира възрастните - всеки ще иска да кара собствената си кола. Но детето няма просто да седне в колата и да завърти волана, тук задвижването става, чрез отблъсване с крака. Това е добро физическо упражнение за трениране на мускулите на краката. И колко забавно ще е да събереш всички негови приятели и да им организирате автомобилни състезания! Има ситуации, при които новите родителите трябва бързо да отидат до магазина или на пазара с детето, а детето не иска да седи в количката. В този случай ние от онлайн магазин patilanci.bg, препоръчваме да си закупите кола за яздене с дръжка. Ще осигурите на детето сигурност с предпазни колани и забавно приключение. Така ходенето до магазина вече няма да е скучно за детето, а ще бъде истинско забавно приключение. Все пак ще отидете с неговата нова кола за яздене.