Сглобяеми басейни

 1. 3607.50 лв.
 2. 322.00 лв.
 3. 389.00 лв.
 4. 280.00 лв.
 5. 289.00 лв.
 6. 2280.00 лв.
 7. 820.00 лв.

Артикули 1-36 от 73

Помпи

Сглобяеми басейни

Сглобяеми басейни може да намерите в категория Басейни и надуваеми артикули. Тази разновидност на басейните е предпочитана при нужда от по-голям размер и съответно повече вода, тъй като са изключително стабилни и надеждни. Състоят се твърда метална рамка, върху която се поставя самия басейн. Сглобяването им не изисква някакви специални умения и пособия, а само малко търпение и съобразителност. Обикновено големите обеми вода изискват и филтриращи системи за поддържане чистотата на водата, затова не пропускайте да ги вземете при купуването на градински басейни и джакузита. Разбира се, не е задължително всички басейни с твърда рамка да са големи. В тази категория може да откриете и детски сглобяеми басейни, които осигуряват удобство и допълнителна стабилност. Може да намерите още надувни стоки и играчки, градински басейни и джакузита, надуваемо спа джакузи или надуваеми центрове за игра за малчуганите.

Децата обичат сглобяеми басейни по няколко причини:

 • Лесен и бърз монтаж: Този тип басейни са относително лесни за сглобяване в сравнение с традиционните постоянни или надземни басейни. Обикновено идват в пакет с всички необходими части и инструкции за сглобяване.
 • Лесно преносими: Сглобяемите басейни са преносими, което означава, че могат лесно да се местят или преместват из задния двор. Това позволява на децата да имат различно изживяване в басейна, без да е необходима постоянна инсталация.
 • Подходящ размер: Повечето сглобяеми басейни са проектирани с мисъл за децата, като осигуряват подходяща дълбочина и размер на водата, за да им се подходящ. Размерът е идеален за децата да плуват, да играят и да се плискат весело.
 • Забавление: Този тип басейни предлагат весела и забавна дейност на открито за децата, особено през горещите летни месеци. Децата могат да участват в различни водни игри, да организират състезания или просто да се забавляват и да играят с приятели и семейство.
 • Достъпна опция: Панелните басейни обикновено са по-достъпни в сравнение с вградените или надземните басейни. Те предоставят достъпно решение за семейства, които искат да се насладят на басейн, без да харчат твърде много за това.

Защо да купите от Patilanci.bg

 • Широка гама от опции: Patilanci.bg предлага широка гама от сглобяеми басейни, от които можете да избирате, като гарантирате, че можете да намерите идеалния размер и дизайн за предпочитанията на вашите деца.
 • Качествени продукти: Patilanci.bg е с доказан в предоставянето на висококачествени продукти за басейни. Сглобяемите басейни, налични в нашия сайт, са удобни, качествени и създадени да издържат, осигурявайки дълготрайно забавление за вашето семейство.
 • Конкурентни цени: Patilanci.bg предлага конкурентни цени за своите панелни басейни, което ги прави достъпна опция за семейства.
 • Удобно онлайн пазаруване: Пазарувайки от Patilanci.bg, можете да се насладите на удобството на онлайн пазаруването. Можете да разглеждате уебсайта ни, да сравнявате опции и да направите поръчката си от комфорта на собствения си дом.