Бен 10

Артикули 1-36 от 0

на страница

showpano.0d1a29cc.png

Бен 10


Бен Тенисън беше обикновено 10-годишно дете, което обичаше видеоигрите, колоезденето и шегата. Тогава той намери Omnitrix и придоби невероятната сила да се превърне в 10 различни извънземни с луди сили ! Обединявайки се със своя страхотен дядо и братовчедка си с безпокойство, Гуен, той се бори с престъпността , забавлява се и се опитваше да разбере как работи Omnitrix. Сега, след 2 солидни сезона и няколко житейски екшън филма, Бен 10 е на път да се трансформира в Бен 10: Еволюции .

Извънземен рояк : Новият екшън филм

Подобно на своя предшественик, Ben 10: Race Against Time , Alien Swarm е екшън история, която проследява Бен и приятелите му, докато откриват нови извънземни технологии. Този път Бен, Гуен и Кевин трябва да помогнат на стар приятел на име Елена . Баща й Виктор Валидус беше учен, който помагаше на Макс да изучава нова порода извънземни чипове. Макс уволни Виктор, след като той открадна чиповете, но Елена не може да повярва, че баща й би направил подобно нещо. Някои детективски работи разкриват, че Кошерът— извънземните зад чиповете — са използвали нанотехнологията, за да поставят хората под контрол на ума. Кошерът планира да пороби всички на Земята, така че спаси планетата от предстояща инвазия, Бен трябва да намери кралицата на кошера и да я победи с помощта на новата нанотехнология.

Бен 10: Еволюция :: Сезон 3 на Бен 10

Въпреки че все още не се знае много за новия сериал, беше потвърдено, че тайната самоличност на Бен вече е разкрита на света, което го прави „международен супергерой с мегазвезда“. Децата го обичат, но възрастните са скептични към намеренията му, но с мистериозен нов Omnitrix на негово разположение, Бен ще има изцяло нов арсенал от извънземни, които ще убедят света в неговите сили.

Бен 10: Еволюция :: Слухове извънземни

 • Buzzshock има голяма скорост и силата да се обвие с електричество и след това да го изстреля срещу врагове.
 • Strongtail е извънземно, подобно на лемур, с дебела, мощна опашка.
 • Тераспин най-вероятно е скален извънземен, подобен на Cannonbolt, чиито сили разчитат на това колко бързо може да се върти.
 • Water Hazard е воден извънземен със синя глава и символът на Omnitrix на гърдите. Water Hazard изстрелва вода от устата си и е непроницаем за куршуми.
 • NRG звучи като „енергия“, ако кажете името му бързо, така че той без съмнение има мощен удар.
 • Лодестар е изключително мощен извънземен, който може да използва силите си на електромагнетизъм, за да движи метал.
 • Nanomech беше извънземният, използван за унищожаване на кралицата на кошера в Ben 10: Alien Swarm. Той може да се свие или да расте до човешки размер, да изстрелва подобни на тел пипала от гърба си, които изстрелват зелено електричество и на всичкото отгоре може да лети!
 • Амфибията има страхотни способности за скачане и притежава дълъг, лепкав език.
 • Armodrillo има сили, подобни на Cannonbolt, като способност за пробиване.
 • Рат е мистериозен герой - трябва да изчакаме, докато шоуто се излъчи, за да разберем за него.

Информация за всеки един от героите

 • Бен Тенисън - Вземете едно обикновено видео - игра на игри, каране на колело , дете. Добавете един извънземен doohickey , който може да го превърне в 10 извънземни с шантави сили. Ша-замо! Време е да се борим с престъпността и да спасим положението.
 • Гуен Тенисън - Гуен не е извънземна , тя е по- лоша , тя е братовчедка на Бен!
 • Дядо Макс - бившият армейски дядо на Бен не е извънземен, но знае нещо за тях. Той също е наистина страхотен и помага на Бен с неговия извънземен.
 • Четири ръце - Имате ли сили за ритане? Висок 12 фута четирирък звяр го прави! Той е любимата извънземна форма на Бен за нанасяне на удар върху лошите момчета.
 • Stinkfly – Тази форма на бъг-пришълец позволява на Бен да се издигне в небето като пилот на реактивен самолет и да се бие с лошите с клещи и остра опашка. Просто не го намокряйте или той е заземен.
 • Ripjaw - По-грозен е от мръсотия, но формата Ripjaw на Бен може да плува като риба! Освен това позволява на Бен да диша под вода и да хапва бургери (и лоши момчета) с гадни зъби.
 • XLR8 - Високоскоростната форма на динозавър на Бен може да се състезава със скорост от 300 мили в час през земя, кал, вода и дори нагоре по сгради! Може да направи и торнадо, като тича в кръг, но все пак отнема цяла вечност, за да се направи домашна работа в тази форма.
 • Heatblast - Тази гореща извънземна форма е в огън и може да плюе, пръска, хвърля и изстрелва огнени стрели. Страхотно е, стига да не се намокри!
 • Сиво вещество - дори извънземните са маниаци. Тази малка извънземна форма е „сиво момче, което прави Бен супер умен , за да може да поправя нещата. Страхотно е, но е супер слабо !
 • Ghostfreak – Превръщането в този сенчест извънземен позволява на Бен да минава през стени и да става невидим, стига да е малко тъмно. Това е супер мощно и супер призрачно .
 • Diamondhead - Когато Бен се превърне в този кристален извънземен , той е непроницаем за повреди, супер силен и може да скача лазери наоколо. Но силните рокендрол мелодии могат да го разбият!
 • Wildmutt – Тази извънземна форма , подобна на куче, е отчасти росомаха, отчасти стрелящ с перо дикобраз и изцяло сляп . Бен също не може да говори в тази форма, но неговите супер сетива означават, че няма нужда да вижда!
 • Надстройка - Преминаването в тази течно-метална извънземна форма позволява на Бен да се слее с механични неща и да го надгради.
 • Vilgax - Този извънземен с пипало лице е след Omnitrix и го иска, лошо!
 • Д-р Анимо – Този луд учен има приспособление, което му позволява да върне динозаври от мъртвите и да превърне нормалните същества в мутанти.
 • Зомбозо – Когато не печели награди за „Най-кучащото име злодеи някога“, този психически вампирски клоун управлява зъл цирк.
 • Megawhatt - Бен отприщва това палаво динамо на електрическо унищожение, когато прави шега.

Герои от Alien Force

 • Кевин Левин – бивш враг на Бен в първата серия, Кевин се присъединява този път, за да помогне на Бен и Гуен да намерят дядо си Макс , който изчезна в края на първата серия.
 • Highbreed - Порода извънземни , които смятат себе си за най- превъзходния вид , те искат да унищожат всички други същества - включително хората !
 • DNAliens – хибриди човек/извънземно, които могат да се маскират чрез маски за самоличност .
 • The Forever Knights – формирани още през Средновековието (помислете за 1000-те – 1300-те), тази група извънземни търговци на оръжие в момента работи с Highbreed – без да знаят пълните им намерения , разбира се!


Ефекти на Бен 10 върху деца във възрастовата група от 5 до 8 години
Технологията разшири достъпността на информация чрез различни пътища, като телевизия, музика, филми, интернет и списания. Тези маршрути предоставят на децата безкрайни места за обучение по всеки въпрос, който може да бъде от интерес за тях. Телевизията е общ медиен режим, който е достъпен за повечето индийски къщи. Според Годишната актуализация на вселената на Turnaround Management Association-2010, Индия вече има над 134 милиона домакинства (от 223 милиона) с телевизори, от които над 103 милиона имат достъп до кабелна или сателитна телевизия. Децата са изложени на телевизия в много ранна възраст и гледат телевизия активно или пасивно „без“ каквито и да било „филтрации“, една програма след друга. "Освен ако родителите не са упълномощени с експертна информация, те са зле подготвени да преценят кои програми да поставят забранени за децата си." Това ретроспективно описателно проучване изследва дали децата и техните родители са усетили страничните ефекти от гледането на Бен 10. Извадката от 30 деца във възрастовата група от 5 до 8 години и техните родители участваха в изследването. Факторите, изследвани в проучването, са психологически ефекти, здравни ефекти, гледания на телевизионно съдържание и т.н. Въпросникът за Бен 10 беше приложен на деца и родители, за да се проучи колко време и вид медии консумират, докато са били в години на тяхното формиране. Данните от проучването установяват, че има психологически и здравни ефекти от Бен 10 върху малките им деца. Резултатите показват, че родителите смятат, че 12-15 години е подходящата възрастова група за децата да гледат Бен 10. Те също така смятат, че телевизията им дължи „Правилни съвети за потребителите“, свързани с програмите, които излъчват под формата на рейтинги на телевизионно съдържание според Индийски стандарти.


Разгледайте категорията с играчки на Бен 10

За вашето забавление, сме подбрали различни, интересни продукти за децата. Включили сме играчки, които са предпочитани. Свържете се с нас, ако имате останали въпроси без отговор, на разположение сме. Нашият екип от експерти е подбрал продукти, които са занимателни, задържат вниманието на малчуганите и остава свободно време за техните родители.