Детето ви иска ролкови кънки, в онлайн магазините има толкова много модели, че вие нямате представа кой да изберете.

Регулируеми размери – този вид е най-популярен сред децата. Могат да се регулират обикновено до 3 размера, което звучи много добре за бързо растящо детско краче. Не е нужно да купувате нов чифт всяка година.

Най-добрите детски ролкови кънки за 2023 г

Ето нашите топ 5 любими модела:

 

1.Детски кънки Ariel 38-41


 Тези регулируеми кънки имат 2,1-инчови полиуретанови колела за нисък център на тежестта и гладко каране на закрито или навън.

Това прави тези кънки отличен избор за по-малки деца, които се учат да карат, както и за опитни скейтъри, които все още растат. Предлагат се в дизайн за момичета.

Регулируемият механизъм е лесен за работа и не изисква никакви инструменти или опит. Освен това е достатъчно сигурен, за да не се регулира сам, докато се използват.

 

 

 

2.Детски кънки Donna L (39-42) бял цвят

 

 Този избор на Детски кънки Donna е отличен универсален скейт с четири колела за начинаещи до средно напреднали скейтъри.

2-инчовите полиуретанови колела са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба. Кънките са регулируеми, така че имат по-дълъг живот. Междувременно обувката на скейта има връзки и позволява сигурно предпазване при пързаляне.

Модела се предлага в различни цветове, което дава на детето ви забавление, което кънките, направени само в основни цветове, нямат тази опция.

 

 

 

3.Детски ролери кънки Double 2в1

 

 

 

Тези кънки имат лека алуминиева рамка, която може да се регулира с до четири размера обувки.

Полиуретанови колела са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба. По-големите кънки имат 2,9-инчови колела, което ги прави по-малко подходящи за начинаещи, които са нестабилни на краката си.

Регулирането на размера на ролери става чрез бутон отстрани на обувката, така че не са необходими инструменти.


 

 

5. Kangoo jumps обувки L (36-38) червено/черно

 

 

 

 

Разгледайте и детски Kangoo jumps обувки, с които детето ви ще се чувства като супергерой, правейки огромни скоци. Детски обувки за скачане са страхотно забавление, както за малките, така и за вас.

 

 

Разгледайте и изберете от Patilanci.BG

С детски кънки, ролери и обувки за скачане децата ще спортуват и ще развиват координацията и двигателните си възможности. Най-важното за детските ролерите е да бъдат направени качествено, защото само така може да се усети лекотата от плъзгането с тях. Също така, с детски ролери 2 в 1, няма да се чудите какво ще спортува хлапето през зимата. Позицията на тялото, с която се карат кънки и ролери е благоприятна за бързо овладяване на ските след това, което отваря за вашето дете дори още по-голяма врата към спорта и забавлението.