Тунелите за детска площадка са не само вход към невероятни светове, но също така подсилват ползите, които децата получават от пълзенето. Много малките деца може да не са склонни да минават през тунели на детски площадки в началото, защото ще се страхуват от неизвестното. След като осъзнаят, че тунелът не продължава вечно и че излизат в позната среда, потенциалът за игра с въображение е феноменален. Интересното е, че тунелите за детска площадка позволяват на децата да упражняват телата си по уникален начин, който е от полза особено за децата, които са пропуснали етапа на развитие на пълзенето.

Предимства на обхождането


Физическите ползи от пълзенето са толкова важни: Пълзенето, като бебе, може да помогне на тялото ви да се излекува и да ви направи по-силни и по-устойчиви. По принцип пълзенето има както сетивни, така и физически ползи, то на практика кара всичките ви сензорни симптоми да бръмчат и са готови за действие. Пълзенето също така изгражда основата на силата на рефлекса, която е силата, с която сте родени. Движението на координирано движение на бедрата и раменете ще гарантира, че походката ви е правилна, когато ходите. Вашата централна нервна система се рестартира и стресът намалява. Важна част от развитието и от съществено значение е бебетата и малките деца да получат възможност да пълзят.


Пълзене и специални нужди


Пълзенето е едно от онези умения, които никога не забравяме, всъщност е заложено в нас. Децата, които имат физически ограничения и трябва да натрупват силата си, могат да се възползват от пълзенето. Пълзи през тунели за детски площадки може да помогне за подобряване: физическа сила, подвижност, концентрация, реакция на стрес и настроения. Ако малка група деца участват в упражненията за пълзене, те също ще се възползват от социалното взаимодействие и усещането, че са част от екип. Пълзенето увеличава издръжливостта и издръжливостта и всички деца могат да бъдат като Спайдърмен, който пълзи много и е супер герой.

Тунели за детска площадка и въображение


Децата не са като кучетата, които с удоволствие тичат през тунели за лакомство, имат нужда от контекст за играта си. Тунелите за детска площадка са толкова гъвкави, че много различни настройки могат да обграждат тунела. Тунелите за детска площадка могат да бъдат намерени вградени в: автомобили, трактори, октоподи, акули и други. Децата могат или да прекарат времето си за игра, представяйки си, че карат свръхзвукова спортна кола или просто да пълзят през тунела отново и отново. Пълзенето през тунели на детската площадка е толкова голямо забавление, че вероятно ще бъде едно от най-популярните части на оборудването на детската площадка. Тунелите на детската площадка са големи и светли и разполагат с всички необходими аксесоари за подхранване на детското въображение.


Защо трябва да добавите тунели за игра към вашата игрална зона


Може да е трудно да разберете кои части от оборудването да включите, когато планирате детска площадка. Помислете за включване на тунели за игра, които са интелигентно допълнение към вашата зона за игра по много причини.
Използва се за тунел за детска площадка.


Те имат много потенциални приложения за вашата зона за игра на открито:

•    Визуална привлекателност: Тези тръби могат да направят зоната за игра да изглежда естетически приятна. Можете да създадете забавен дизайн с персонализирани нюанси, които отговарят на цветовете на вашето училище, бизнес или общност. Предлагаме различни форми и размери, за да ви позволим да създавате различни визии на вашата детска площадка. В допълнение към това, че вашата зона изглежда хубава, визуално привлекателна зона за игра ще насърчи децата да играят там.
Тунелите могат да осигурят много ползи за здравето и благополучието на децата. Те включват:
•    Упражнение: Тези структури дават на децата начин да упражняват, който се различава от другите видове оборудване за игра . Пълзенето или придвижването през тунела може да подобри физическата активност, която получават от други фигури за игра.
•    Развитие на двигателни умения: Те могат да помогнат на децата да развият грубите си двигателни умения. Движението за катерене им помага да контролират движението на ръцете и краката си. Изборът на различни форми може да помогне за развитието на тези важни умения.
•    Забавление: Разбира се, тунелите предлагат на детето забавен и интерактивен начин за игра. Те могат да се движат през тях, да се крият в тях или да гледат извън тях в моделите с мехурчета или прозорци. Те могат да направят цялото игрово пространство по-забавно и вълнуващо за децата, като им помагат да извлекат повече от игровото си преживяване.

Изберете тунел за игра от Patilanci.BG


Patilanci.BG е мястото, където можете да отидете, ако решите да добавите тунели към вашата зона за игра. В каталога ще намерите тунели с различни форми, размери и цветове. В допълнение към обикновения прав дизайн, имаме вълнообразни, извити, зигзагообразни и наклонени. Погледнете каталога Тунели за игра на нашия уебсайт, за да видите нашите различни стилове. Ако се интересувате да добавите такъв към вашата игрална зона, поръчайте или ни потърсете. На разположение сме за вашите въпроси.