Категории

Domus Kits

  1. 119.90 лв.
  2. 139.90 лв.
  3. 139.90 лв.
  4. 139.90 лв.
  5. Детски макет Вила 1 | PAT462 Детски макет Вила 1 | PAT462
    Няма наличност!

Артикули 1-35 от 35

Това е любима марка на хоби играчки феновете. Това са наистина страхотните хоби играчки за всяко поколение. Марката Domus Kits е известна с това, че са хора на детайла. Всеки елементи от всички техни продукти е изпипан до детайл, което от своя страна прави артикула още по-забавен.

През 1995 година DOMUS KITS, S.L. поставят началото на нова конструктивна система в хоби моделизма, която е последвана от редица компании в цял свят. Първоначално развиват арт серията Романика, която в момента наброява повече от 20 модела – образци на романското изкуство. По-късно е разработена серията Рустика, която развива и популяризира тази иновативна техника.

В момента DOMUS KITS, S.L. предлагат на пазара повече от 11 различни серии, които покриват широк кръг от възрастови групи и интереси, като пресъздават в умален мащаб образци на световната архитектура с висока културна и историческа стойност.

В производството на моделите си DOMUS KITS, S.L. залагат на актуалните тенденции за използване на естествени материали, следвайки световните стандарти за качество и безопасност.