Категории

Lisciani Giochi

  1. 79.90 лв.
  2. 13.90 лв.
  3. 10.90 лв.
  4. 25.10 лв.

Артикули 1-36 от 212

Lisciani Giochi е популярна марка детски стоки, започнала своята дейност преди повече от 40 години в Италия. Основният сегмент, който заема брандът е производството на детски играчки – високотехнологични продукти за детето, училищни пособия и всичко нужно за ангажиране на мисловната дейност, развиване на уменията и за забавление.
Философията на Лисчиани е концентрирана върху създаването на полезни, интересни и образователни продукти, които чрез забавление, да учат децата на нови неща. Иновациите и смарт решенията са само част от похватите на италианската марка, за да предложи продукти в крак със съвремието.
Благодарение на натрупания опит в разработването и внедряването на продукти в услуга на семейства и училища, от марката са тесни специалисти в производството на продукти с високо игриво - образователно съдържание. Превъзходството в дидактическото качество, инвестирането в иновации в изследването на нови технологии и възможности са крайъгълните камъни във философията на Lisciani Giochi.  Lisciani Giochi изгражда стратегии за качеството.