Категории

Micuna

Артикули 1-5 от 5

В Micuna се предлагат най - безопасните и уважавани продукти свързани с природата, така че можете да създадете пространство, изпълнено с любов за вашето бебе. Micuna e испански семеен бизнес, който прекарва повече от 45 години, посвещавайки живота си на проектиране и създаване на стаи, високи столове и мебели за най-малките в къщата. Намират се до природния парк Албуфера във Валенсия и оттук нататък  продукти са преминали граници в повече от 35 държави, благодарение на техния дизайн и високо качество.

Всички наши продукти са ръчно изработени с цялата любов на нашия екип, който се грижи за всеки процес от момента, в който дървото пристигне в завода ни, докато завърши, придружавайки бебетата и семействата на Micuna в най-важните моменти от живота им. 

В допълнение,Micuna използват дървесина от екологични гори, естествени материали, нетоксични бои на водна основа и производствени процеси, които са възможно най-ръчно изработени, използвайки повторно енергията, която сами генерираме чрез нашите съоръжения за самопотребление.