Категории

Revell

 1. 5.50 лв.
 2. 4.30 лв.
 3. 4.30 лв.
 4. 4.30 лв.
 5. 4.30 лв.
 6. 23.90 лв.
 7. 109.90 лв.
 8. 37.90 лв.
 9. 12.90 лв.
 • 1
 • 2

Артикули 1-36 от 44

Повече от 60 години Revell вдъхновява малки и големи да сглобяват сложни конструкции в играчки. Изграждането на модели на превозни средства от всякакъв вид е едно от най-красивите забавления за технологичните ентусиасти в много страни по света. Висококачествените комплекти, предлагани от Revell, се характеризират с верни изображения с много важни детайли и висококачествена изработка. Освен това описанията предоставят информация за историческото значение на оригинала.  В Revell всеки фен на технологиите ще намери моделите, които ги интересуват най-много.

Revell има правилната оферта за производители на модели от всички възрасти. Несложните комплекти са правилният избор за най-малките любители в предучилищна възраст.Junior Kits са специално разработени, за да отговорят на нуждите на децата. С тези модели те могат да придобият първи опит в изработката на модели и да тренират фините си двигателни умения. Творческата дейност укрепва и самочувствието на малките любители. Пъстрите коли са лесни за сглобяване и при необходимост могат да бъдат разглобени. Те са здрави и могат да издържат на единия или другия сблъсък. Играта със съответстващите герои е още по-забавна.

Със сглобяемите играчки на американската компания Revell детето ви ще развива, както двигателните си умения, така и интелектуалните си, научавайки повече за обектите, които сглобява.