Детски барабани

 1. 65.60 лв.
 2. 59.90 лв.
 3. 15.80 лв.
 4. 24.90 лв.
 5. 23.90 лв.
 6. Дестки барабан Bontempi | P89405 Дестки барабан Bontempi | P89405
  Няма наличност!
 7. Барабани със столче Jazz Drum Rock | P82255 Барабани със столче Jazz Drum Rock | P82255
  Няма наличност!
 8. Електронен барабан - Bontempi | P75117 Електронен барабан - Bontempi | P75117
  Няма наличност!
 9. Мини барабан Bontempi 150мм | P719 Мини барабан Bontempi 150мм | P719
  Няма наличност!

Артикули 1-31 от 31

Детски барабани

Малкият барабан е инструмент без тон, който изпълнява важна роля в симфоничния оркестър, както като поддържащ инструмент, така и понякога като соло инструмент. Характерното "бръмчене" на малкия барабан го отличава от другите инструменти на оркестъра. Дете, което свири на барабан, обикновено се нарича перкусионист.

Перкусионистът произвежда звук върху малкия барабан, като го удря с дървена пръчка. Перкусионистът може да удари или главата на барабана, джантата или черупката, за да създаде различни звуци. За да направи по-мек звук, може да се свири и с телени четки. Примката може също да бъде изключена, ако се желае ефект на том-том.

Свиренето на барабани може да облекчи разочарованието и стреса. Играта само за няколко минути може да повиши настроението и интереса на децата.Мозъците на барабанистите освобождават ендорфини за добро настроение веднага след свирене. Физическата стимулация на барабаните и звуковите вибрации, които резонират във всяка клетка в тялото, стимулират освобождаването на отрицателни емоции.

Ползви от свирене на барабани

Когато децата свирят на барабана, координират и четирите си крайника, за да работят заедно по едно и също време, което изисква да използвате и двете страни на мозъка си едновременно. Този тип мозъчна активност може да подобри нивото на IQ на децата.

 • Развийте увереност

Барабаните са мощни. За да бъдат успешни, барабанистите трябва да се научат да свирят динамично: силно и тихо. Актът на свирене на силен ритъм изисква смелост и увереност.
В процеса на изучаване на инструмента барабанистите развиват мислене за растеж. Тоест, трябва да вярвате, че можете да научите предизвикателни части, като започнете бавно и ги разбиете. Умението за разбиване на сложни задачи на управляеми части се прилага в много области на живота.

 • Развитие на двигателните умения

Свиренето на барабани изисква синхрон между визуалното кодиране на мозъка и мускулната координация на тялото. Изследванията показват, че барабанистите са по-способни да контролират двигателните си функции, притежават по-висока степен на сръчност, по-добри са в дейности, които изискват стабилни ръце, и имат способността да реагират бързо.

Барабаните изискват координация както на фините, така и на грубите двигателни умения, умствената скорост, способността за слушане и способността за автоматизиране на движенията.

 • Терапевтично средство

Физическата сетивна природа на барабаните осигурява уникално естетическо изживяване. Последните изследвания показват, че барабаните ускоряват физическото излекуване, укрепват имунната система и помагат за освобождаването на емоционална травма. Барабанът има положителен ефект при тревожност, скръб, умора, депресия и поведенчески проблеми.
Децата укрепват способността си да се съсредоточават и да работят върху импулсния контрол и уменията за вземане на решения.

 • Себеизразяване

Свиренето на барабани може да помогне на децата да изразят себе си и да се докоснат до емоционалното си състояние. Барабаните ни помагат да се свържем с нашето ядро, засилва чувството ни за власт и стимулира творческата ни изява.

 • Влезте във форма

Нищо не раздвижва адреналина ви така, както свиренето на барабани! Упражнението на барабани е чудесен начин да се изпотите, докато се забавлявате. Учениците по барабани изгарят средно 270,4 калории за 30 минути само като свирят на барабана и се движат в ритъма.

 • Създайте нови приятели

Когато се научите да свириш на барабани, възможностите да се срещате с нови и интересни деца се увеличават. Може да откриете, че създавате своя собствена група или се присъединявате към перкусионен ансамбъл.

 • Учене през целия живот

Можете да бъдете барабанист на всяка възраст. След като започнете, можете да продължите да барабаните толкова дълго, колкото искате. Ученето на барабани ще подобри живота ви много след първите ви няколко урока и докато никога не спирате да учите, ще имате безкрайни възможности да се усъвършенствате, изпълнявате и да бъдете най-добрият музикант, който можете да бъдете.

 • Бъдете в настоящия момент

Когато някой свири на барабан, те са разположени направо в тук и сега. Един от парадоксите на ритъма е, че той има едновременно способността да премести вашето съзнание извън тялото ви в сфери извън времето и пространството и да ви заземи здраво в настоящия момент.

Когато търсите детски барабанен комплект, или защото смятате, че детето ви има способност за музика, или детето е поискало комплект. Във всеки от тези два сценария може да имате или да нямате много представа за обръчите, лууповете, кик барабана, плоските томове, барабанните глави, хай-хетовете, черупките за барабани или размерите на черупките или всичко, което се случва в детския комплект.

Изброените тук барабанни комплекти за деца са най-продаваните, които всички имат отлични оценки на клиентите. Освен това, тъй като някой от тези барабани за младши начинаещи се предлагат с кик педала, барабанни тронове и барабанни пръчки, те ще бъдат готови за употреба от кутията. Така детето ви може да започне да свири на барабани веднага!

Най-добри детски и юношески барабанни комплекта за закупуване

 • Най-добър като цяло : Комплект 6 броя барабани със стол Bontempi
 • Най-добър комплект барабани за малко дете : Мултифункционално пиано с барабани
 • Най-добър бюджетен комплект барабани за деца : Детски мини барабани Jazz Drum Rock

Защо да купим от online Patilanci.bg?

Голяма част от игрите, помагат за двигателните умения и увереността на малчуганите. Ние от patilanci.bg силно вярваме в качествата на всяко едно дете. Поради тази причина влагаме много желание на продуктите от тази категория. В каталога си сме подрбрали много видове барабани. Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст, от 0+ до 11+ години. Ние предоставяме един чудесен вариант за забавление вкъщи и развиване на творческите си умения. За вас остава само да разгледате на спокойствие, да изберете и да поръчате любимите барабани.