Колички тип чадър

 1. Детска лятна количка Амая Сив лен | PAT37486 Детска лятна количка Амая Сив лен | PAT37486
  Нов
 2. Детска лятна количка Амая Обсидиан | PAT37484 Детска лятна количка Амая Обсидиан | PAT37484
  Нов
 3. Детска лятна количка Амая Джунгла | PAT37483 Детска лятна количка Амая Джунгла | PAT37483
  Нов
 4. Детска лятна количка Амая Love | PAT37482 Детска лятна количка Амая Love | PAT37482
  Нов
  109.00 лв.
 5. 132.00 лв.
 6. 132.00 лв.
 7. 132.00 лв.
 8. 132.00 лв.

Артикули 1-36 от 108

Хранене на бебе

Летния сезон предлага високи температури и затова, за да е щастливо нашето дете трябва да направим разходката му навън приятна. Затова купете на вашето мъниче лятна детска количка. Те са направени от платове, които не запарват и горещините ще са по-поносими за вашето дете. Много леки и маневрени, те се бутат лесно, както и се пренасят. Заемат много малко място и можете да ги натоварите в багажник на малка кола или съвсем спокойно да ги качите по стълбите. Не се изисква почти никакво усилие. Лятна детска количка тип чадър се сгъва изключително лесно и бързо само с едно движение на ръката. Така лесно ще можете да я транспортирате, където решите.

Как да изберете лятна бебешка количка?

Когато избирате лятна бебешка количка, трябва да имате предвид няколко фактора, за да осигурите комфорта и безопасността на вашето бебе. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да направите правилния избор:

 • Лека и преносима: Потърсете количка, която е лека и лесна за транспортиране. Това е особено важно през лятото, когато може да сте навън по-често. Помислете за колички, изработени от леки материали като алуминий или въглеродни влакна.
 • Добра циркулация на въздуха: Изберете количка с отличен въздушен поток и вентилация, за да поддържате бебето си прохладно и удобно през горещите летни дни. Търсете колички с мрежести панели, дишаща материя или големи отвори отстрани или на облегалката.
 • Защита от слънцето: Уверете се, че количката предлага подходяща защита от слънцето за вашето бебе. Потърсете количка с голям разтегателен сенник, който осигурява максимално покритие и има вградени сенници или UPF покритие. Някои колички дори се доставят с прикачващи се сенници или чадъри.
 • Накланяща се седалка: Изберете количка със седалка, която се накланя до удобна позиция, така че вашето бебе да може да подремне или да се отпусне, докато сте в движение. Особено полезно е за по-дълги разходки през лятото, когато вашето мъниче може да има нужда от почивка.
 • Регулируемо кормило: Помислете за количка с регулируемо кормило, за да осигурите удобна позиция за бутане за родители с различна височина. Тази функция може да предотврати болки в гърба и да направи разходките ви по-приятни.
 • Лесен за почистване: Летните излети често означават среща с мръсотия, пясък и други бъркотии. Потърсете количка с платнени калъфи, които могат да се свалят и перат в пералня, или такива, които лесно се почистват. Това ще улесни поддържането на количката свежа и хигиенична.
 • Място за съхранение: Помислете за капацитета за съхранение на количката. Потърсете количка с просторна кошница отдолу или допълнителни джобове за съхранение на основни неща като пелени, шишета, играчки и допълнителни дрехи.
 • Маневреност: Тествайте маневреността на количката, преди да вземете окончателно решение. Уверете се, че може лесно да се движи по различни терени, като паркове или бордюри. Плавното управление и лесната маневреност ще направят вашите летни разходки безпроблемни.
 • Функции за безопасност: Винаги давайте приоритет на безопасността. Проверете дали количката има надеждна спирачна система, сигурни колани и здрава конструкция. Търсете колички, които отговарят на съответните стандарти за безопасност и имат добри отзиви от клиенти.
 • Цена и отзиви: И накрая, помислете за бюджета си и прочетете отзиви от други родители, за да разберете по-добре ефективността, издръжливостта и цялостното удовлетворение на количката.

Като вземете предвид тези фактори, можете уверено да изберете лятна бебешка количка, която отговаря на вашите нужди и осигурява комфортно и безопасно изживяване за вашето мъниче.

Защо да закупя лятната си бебешка количка от Patilanci.bg? 

Има няколко причини, поради които трябва да помислите за закупуването на вашата лятна бебешка количка от Patilanci.bg:

 • Богат избор: Patilanci.bg предлага широка гама от летни бебешки колички, което гарантира, че имате много възможности за избор. Това ви позволява да намерите количка, която отговаря на вашите специфични нужди, предпочитания и бюджет.
 • Качествени продукти: Детските колички, предлагани в Patilanci.bg са известни с високото си качество. Изработени са от издръжливи материали, които гарантират, че могат да издържат на тежките условия на ежедневна употреба. Това означава, че можете да разчитате, че количката ще издържи няколко лета без никакви проблеми.
 • Достъпни цени: Patilanci.bg предлага конкурентни цени за своите летни бебешки колички. Можете да намерите количка, която отговаря на вашия бюджет, без да правите компромис с качеството. Освен това те често имат отстъпки и промоционални оферти, което ви позволява да спестите още повече пари.
 • Удобство: Пазаруването в Patilanci.bg е удобно и безпроблемно. Можете да разглеждате техния онлайн магазин от комфорта на собствения си дом и да направите поръчка само с няколко щраквания. Те също така осигуряват бърза и надеждна доставка, като гарантират, че получавате количката си удобно на прага.
 • Експертен съвет: Ако имате въпроси или се нуждаете от насоки при избора на правилната количка за вашите нужди, Patilanci.bg разполага с екип от опитни служители за обслужване на клиенти, които могат да ви помогнат. Те могат да предоставят експертни съвети и препоръки, за да гарантират, че ще вземете информирано решение за покупка.

Като цяло закупуването на Вашата лятна бебешка количка от Patilanci.bg гарантира, че получавате качествен продукт на достъпна цена, с удобството на онлайн пазаруването и достъп до експертен съвет.