Кошари за игра

  1. 135.00 лв.
  2. 115.00 лв.
  3. 472.50 лв.
  4. 225.80 лв.
  5. Бебешка кошара Playground String Dream | PAT33558 Бебешка кошара Playground String Dream | PAT33558
    Няма наличност!
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 47

Хранене на бебе

Детска кошара за игра в помощ на майката!

Следа като детето започва да пълзи, всяка майка започва да проучва възможността да закупи кошара за игра. Да имаш бебешка кошара се превърна в незаменим атрибут за всяка майка, подобно на бебешката количка. 

Колко голяма кошара за игра да закупя?

 Отговорът на този въпрос е еднозначен - съобразете се с пространството във вашия дом. Предимството на тези кошари за игра е, че се  сгъват, което я прави подходящ атрибут за път, за вила, за при баба и дядо. Размерът на всички бебешки кошари за игра е обявен в нашия сайт и можете да направите правилен и информиран избор.

Може ли детето да спи в подобна сгъваема кошара за игра?

Те са подходящи само за игра. Спането в тях не е препорачително защото обикновено те са в квадратен размер, което я прави трудна при избор на матрак. Можете да я пренасяте там, където се намирате в момента, за да може детето да ви е винаги пред очите - да играе, да се забавлява с куп забавни за него игри. Тези продукти, които са си кошара за бебе за игра и са изработени от специален текстил, който е устойчив, но и лесно се почиства. Обезопасени са, като не могат да се скъсат или преобърнат. Можете спокойно да оставите вашето дете да играе там с часове.

Какви детски кошари за игра ще намерите в нашия онлайн магазин?

Моделите и изборът на бебешка кошарка за игра е лесен и има много и разнообразни модели по цвят, цена дори височина. В възходящ тренд по популярност е и закупуването на дървена кошара за игра. Те са по масивни и устоичиви, но имат един много голям недостатък - трудни са за пренасяне и това ги прави не толкова практични като стандартна квадратна кошара за игра.