Кукли CRY babies

Артикули 1-21 от 21

 1. 50.00 лв.
 2. 91.72 лв.
 3. 66.49 лв.
 4. 76.81 лв.
 5. 79.29 лв.
 6. 66.49 лв.
 7. Миникукла IMC Crybabies | P93387 Миникукла IMC Crybabies | P93387
  Няма наличност!
на страница
Фигурки, роботи и герои

Кукла Cry Babies

      1. Кукла Cry Babies е сладка, интерактивна бебешка кукла, която плаче със сълзи.


Кукла Cry Babies прави точно това, което пише на кутията... плаче. Куклата на вашето мъниче плаче с истински сълзи и крещи, когато залъгалката се махне.
Куклата Cry Babies ще продължи да върви, докато залъгалката не бъде поставена обратно в устата й или не бъде положена и разклащана.
Звуците обаче не спират дотук. Когато е щастлива, кукла Cry Babies ще гука, кикоти се и бърбори точно като истинско бебе.


Странична бележка за плача


За нас куклите Cry Babies звучат като бебета, които плачат, а не нещо друго. Виждаме обаче как може да се тълкува по различен начин. Може би е като онези рисунки, в които някои хора виждат старица, а други – млада жена.


2. Всяка кукла Cry Babies идва с 2 аксесоара.


Куклата Cry Babies на вашето мъниче ще дойде в сладко картонено столче за кола. Ще ви трябват ножици, за да отворите кутията и е малко вероятно столчето за кола да оцелее след процедурата.
Всяка кукла се предлага със залъгалка. Залъгалката е вързана за куклата Cry Babies, за да не я загуби вашето мъниче. Можете да свалите залъгалката, но на свой собствен риск. Ако вашето мъниче все пак загуби залъгалката, можете да успокоите куклата Cry Babies, като я поставите и я люлеете.
Блузката с животински щампи е мека, сладка и с опашка. Отстранява се и чрез велкро на гърба.
Малките обичат да сменят дрехите за кукли, но това може да е малко трудно за куклите Cry Babies. Куклата е дълга само около 12 инча, така че е твърде малка за бебешки дрехи. Възможно е да носи Baby Alive или други дрехи за кукли с подобен размер, но...
Тялото на това бебе не е сладко.
Ето, казахме го. Cry Babies са изработени от твърда пластмаса, с мъничко тяло (в част от огромната глава) и доста механични. Отделението за вода за сълзите, отделението за батерията и множеството винтове, държащи всичко заедно, са изключително видими, когато тезето се свали.
Определено ще ви трябва още едно боди с качулка, за да покриете цялата тази техника.


3. Кукла Cry Babies е за 18 месеца +, но ние препоръчваме на възраст 4 и повече години.


Инструкциите за кукли Cry Babies посочват, че куклата може да се използва от 18 месеца и повече. Няма малки части и куклата е дълга само 12 инча, така че можем да видим как куклите Cry Babies трябва да са подходящи за тази възрастова група.
Въпреки това, ние ги препоръчваме на възраст от 4 и повече години. Под 4-годишна възраст малките все още слагат неща в устата си, пускат неща на твърдия под и си играят грубо с играчките си. Куклите Cry Babies са учебни в сравнение с други интерактивни кукли, но определено не са създадени за износване.
Освен това част от привлекателността на куклата Cry Babies е отглеждането и грижата за куклата. Много деца под 4 години ще извадят залъгалката, ще я поставят обратно и ще носят куклата за малко, но играта им вероятно ще бъде ограничена. Децата от 4 до 6 вероятно ще получат повече игра с кукла Cry Babies, отколкото всяка друга възрастова група.


4. Само 2 AAA батерии...


Куклите Cry Babies изискват само 2 батерии AAA и първият комплект е включен.
И накрая, интерактивна кукла, която не преяжда с батерии и приема евтиния вид. Включването на първия комплект беше приятно докосване от производителите на играчки, защото позволява на вашето мъниче да започне да играе с куклата, извадена от кутията.
Не забравяйте да прочетете ръководството с инструкции вътре, за да знаете как да пълните и управлявате куклата, преди да започне играта. Добавихме няколко съвета по-долу, в случай че загубите ръководството с инструкции или искате да знаете още ПОВЕЧЕ, преди да купите кукла Cry Babies.


5. Куклите Cry Babies не са за игра с вода.


Да, тази кукла плаче, пълни кофи с водни сълзи, но самата кукла не е за игра с вода. Не можете да ги вземете във ваната или басейна поради механичните им части. Намокрянето на самата кукла може да ръждясва винтовете, да корозира батериите или да развали високоговорителя заради плач.


6. Това НЕ са Baby Wow кукли.


Някои от обявите, които виждате онлайн за кукли Cry Babies, ще казват Baby Wow.
Куклите Cry Babies НЕ са Baby Wow кукли.
Куклите Baby Wow са други интерактивни кукли, направени от същия производител на играчки.


6. Куклата Cry Babies НЕ е евтина версия на Luvabella.


Тъй като куклите Cry Babies са интерактивни бебешки кукли, те са в същата категория като друга кукла, наречена Luvabella. Куклите Luvabella са високотехнологични и около 3 пъти по-скъпи от куклите Cry Babies.
Може да сте склонни да мислите за тези кукли като за евтини версии на Luvabella, но функционалността е различна. Luvabella има стотици движения и звуци, както и множество сензори, микрофони и интерактивни играчки, но тя не плаче с истински сълзи. Куклите Cry Babies могат да правят само около 5 неща: прости и ясни.


Рецензия на редактора на куклата Cry Babies


Какво харесваме

 • Cry Babies са супер сладки бебешки кукли, които правят това, което казват на опаковката.
 • Кукла Cry Babies е проста кукла с проста функционалност и само няколко евтини батерии (добър живот на батерията).

Окончателна присъда


Куклите Cry Babies са супер очарователни и всъщност правят това, което казват, че ще направят: плачат. Вашето мъниче ще се радва на разхвърляните сълзи и неспирния шум. Въпреки това, като родител, вероятно ще се уморите от това, което тя харесва в куклата.


Съвети за грижа за кукли Cry Babies


Тъй като няма инструкция за изтегляне за кукли Cry Babies и много малко информация на уебсайта на производителя на играчки, решихме да включим някои полезни съвети за куклата Cry Babies на вашето малко дете.

 • За разопаковането на куклата ще е необходима помощ от родителите. Ще ви трябват ножици.
 • Имайте под ръка кърпа, защото куклите Cry Babies правят малко мокра бъркотия. Не се притеснявайте...на малките ще им хареса.
 • Уверете се, че куклата Cry Baby е изключена и залъгалката е в устата й, преди да напълните водата.
 • Използвайте бутилирана вода (не вода от чешмата) за куклата. Водата от чешмата може да включва излишък от калций и други минерали, които с времето ще повредят вътрешната тръба на куклата.
 • Напълнете отделението за вода в главата около ¾. Ако не сложите достатъчно вода, сълзите ще са малки. Ако поставите твърде много, куклата Cry Babies ще изтече, когато бъде положена.
 • Бавно напълнете отделението за вода, защото капацитетът му е само около 80 ml (около половин бутилка вода).
 • Ако сълзите не текат, натиснете няколко пъти бутона под отделението за вода. Този бутон изтласква въздуха от тръбата и трябва да предизвика плача.
 • Когато куклата не се използва, излейте водата. Куклите Cry Babies имат склонност да текат дори когато са ИЗКЛЮЧЕНИ, ако водата остане в тях.
 • За да накарате куклата да спре да плаче, натиснете здраво залъгалката. В противен случай може да изскочи.


Харесват ли ви тези плачещи бебета?

На точното място сте, ние предлагаме различни, интересни и занимателни бебета. Ще предложим на децата ви едни занимателни бебета, за които да се грижат както възрастен човек за детето си. Вашето дете ще се научи как да бъде по-отговорно. Разгледайте каталога и изберете подходящата кукла. Ако все още имате въпроси за Cry Babies, потърсете ни, на разположение сме.